mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 dziekujemy, kciuki bardzo potrzebne :) Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Andzike!!! (mam nadzieje, ze czyta z partyzanta :D ) moze nie bedziemy musialy jechac na Bialoleke. Abrakadabra jest stamtad. Wtedy do ogarniecia pozostaja nam tylko Bielany ;) Bielany trzeba porzadnie przetrzepac,. To Ci, co chca psiaka dla 1,5 rocznego syncia :roll: Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Abrakadabra zrobi wizyte dzisiaj :) Dzieki wielkie! Czekamy na relacje ;) Quote
Marta67 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 trzymam kciuki za wszystko ;) a wyślijcie mi kawałek szarlotki prooszę :) bo aż mi ślinki naszło jak tak mówicie o tych ciastach ;) a kilkogramy lecą :roll: ale jak się wykuruję to pobiegam z Korą po Lesie Kabackim (mamy bliziutko) i się wszystko spali :p Quote
Andzike Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 I co się dzieje ??? Co się dzieje ??? W końcu nie z partyzantki, mogę coś napisać ;) "Reniowych" jedziemy inwigilować w czwartek :) Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Wizyta się nie udała, nie znam jeszcze szczegółów, Pchełcia wraca do mnie.Biedna, tylko się zestresowała :( Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Nastepnym razem trzymamy sie planu A. Wizyta a pozniej ludzie niech dupe rusza sami sobie po Pchle przyjezdzaja. Dosc tego dobrego! (bo chyba nie wyadoptowujemy jej poza granice Warszawy :) ) Quote
nika28 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mshume napisał(a):Wizyta się nie udała, nie znam jeszcze szczegółów, Pchełcia wraca do mnie.Biedna, tylko się zestresowała :( Czekam na szczegóły :roll: Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Tylko Wwa i okolice. Biedna niunia, tylko jej stres zafundowałam. Popatrz,ale z Kropą taki plan zdał egzamin,a tu nie :( Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 No tak, tylko krope wiozlam ja osobiscie. a nie jakis obcy ludek... wiec przy mnie dziewczyna sie normalnie zachowywala... Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Bo była u Ciebie miesiąc, to duża rożnica. Do Otwocka pojedzie ze mną. Quote
Marta67 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 co się takiego stało? :( czekamy na relację... :( Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Srodmiescie i Otwock sa jeszcze do obrobienia, tak? Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Tak, ja sprawdze ten Otwock, chociaż mam wątpliwości,czy Pchła się nie wystraszy labradora ;) Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Podobna tamta sunia szczekała jak wariatka cały pobyt,jest ma maxa rozpuszczona. Pchłę spraliżowało:shake: Quote
Marta67 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 hmm... no to nie najlepiej :( ale mam nadzieję, że następny będzie dobry ;) labka sobie ustawi ;) Quote
Madallena Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 mshume napisał(a):Podobna tamta sunia szczekała jak wariatka cały pobyt,jest ma maxa rozpuszczona. Pchłę spraliżowało:shake: Tak, i to jest jedyny powód dla którego Pchła tam nie została. Ich sunia to rozpieszczony, rozbebeszony bachor :D co bardzo dobrze swiadczy o ludziach. Nie maja doswiadczenia i podejscia do psow po przejsciach. Kieruja sie sercem a nie rozumem i doswiadczeniem. To rowniez paralizowalo Pchelke. Proponuje zatem zaproponowac im inne psiaki. Po przeprowadzeniu porzadnego wywiadu odnosnie ich suni, dobierzemy im: a) samca - radosnego, zwariowanego b) szczeniaka Pchła już u mshume. ufff. Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Suńka już w domku, wesoła,ogonek śmigło,wskoczyła na łóżko córci i śpi. Dziewczyny: Abrakadabra,Andzike,Maddalena jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za pomoc. Szukamy domku idealnego. Quote
nika28 Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Madallena napisał(a): Proponuje zatem zaproponowac im inne psiaki. Po przeprowadzeniu porzadnego wywiadu odnosnie ich suni, dobierzemy im: a) samca - radosnego, zwariowanego b) szczeniaka Dużego, małego ? Quote
mshume Posted April 27, 2010 Author Posted April 27, 2010 Macie kontakt do Pana, ja już nie będę się w to włączać, bo za bardzo to przeżyłam.Pamiętajcie jednak,ze oni chcieli Pchełkę, bo to klon ich suni, więc należy spytać,czy chcą innego psiaka. Quote
Recommended Posts