Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miałam kolejny telefon o Pchełcię ;) Dom brzmi jak z tego, co sobie założyłam:
- dom z ogrodem
- rodzice i dwójka dzieci studentów
- mała sunia, klon Pchełki
- mała byłaby w domu sama 2 godziny ;)
- ich suni śpi w łóżku
Pan brzmiał bardzo miło, taki ciepły człowiek
Kto mógłby zrobić wizytę przedadopcyjną na Białołęce? PILNIE ;)

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedzialam ze domki sie beda o Pchelcie bily :)

Ta Bialoleke trzeba sprawdzic. Brzmi tyci lepiej niz dom z labiszonem. Ale Labiszonowi trzeba cos podrzucic , tyle tych mikruskow :( O! wiem ktora! Nelly z Azylu! bo wystraszona jest okropnie :(

mshume wpisz w tytule ze szukamy na wizyte.

A Andzike gdzie dzisiaj pojechala na wizyte? tzn gdzie jedzie? moze dwie ogarnie :D

Posted

Ja już do Pani napisałam,że jest wielu chętnych i czy ewentualnie byłaby zainteresowana innym psiakiem. Jak wygląda Nelly?Daj fotke. ja jeszcze myslałam o Reni z Głowna i tej małej,co jest u Jaagi.Czy wybieracie sie do mnie, bo ja o 21dzieci kładę ;)

Posted

Madallena napisał(a):

mshume wpisz w tytule ze szukamy na wizyte.

A Andzike gdzie dzisiaj pojechala na wizyte? tzn gdzie jedzie? moze dwie ogarnie :D

Andzike już była. Pana nie było. Zła jestem okropnie tak, że mam ochotę komuś przywalić:mad::mad::mad:
Białołęka, qrde to dla mnie druga strona Warszawy :( Nie dam rady na cito ... ale zmieńcie tytul wątku, może się ktoś zgłosi :D

Posted

Andzike napisał(a):
Andzike już była. Pana nie było. Zła jestem okropnie tak, że mam ochotę komuś przywalić:mad::mad::mad:
Białołęka, qrde to dla mnie druga strona Warszawy :( Nie dam rady na cito ... ale zmieńcie tytul wątku, może się ktoś zgłosi :D

No nie zartuj! A umawialas sie osobiscie czy bylas umowiona?

Posted

Kto mi pomoże z tą wizytą na Białołęce? Ludzie chcieliby Pchłę choćby od jutra... Ja jadę na sterydach przez tą jej sierść, każdy dzień się liczy. Ja nie podjadę na tą wizytę, do piątku jestem sama z dziećmi w domu.Można nawet pojechać razem z Pchła i jak wszystko dobrze pójdzie, to ją tam zostawić.

Posted

mshume napisał(a):
Kto mi pomoże z tą wizytą na Białołęce? Ludzie chcieliby Pchłę choćby od jutra... Ja jadę na sterydach przez tą jej sierść, każdy dzień się liczy. Ja nie podjadę na tą wizytę, do piątku jestem sama z dziećmi w domu.Można nawet pojechać razem z Pchła i jak wszystko dobrze pójdzie, to ją tam zostawić.

Ja nie jestem mobilna. Ale jakby Andzike sie zgodzila...chetnie pojade z nia. Jaka to ulica?
Zmien tytul...

Posted

Madallena napisał(a):
No nie zartuj! A umawialas sie osobiscie czy bylas umowiona?

Osobiście... w sobotę zadzwoniłam... przekleję z wątku szczeniorów ...
Andzike napisał(a):
Jestem tak zła, ze bez kija nie podchodz !!!!:lmaa::lmaa::lmaa:
Pan przez telefon wydawał się konkretny... Tylko przez telefon :( Umówilismy się dziś o 18, ale z opcją, ze jak uda mi się wyjsc normalnie z pracy to spotkamy się wczesniej. Dla Pana - 0 problemu, cały dzien miał wolny. Wyszłam z pracy ok.17 i poszłam spokojnie w stronę Ratusza. Po drodze dzwonię. Raz, drugi, trzeci. Zero odzewu. Myślę sobie ok - umawialiśmy się na 18, moze gdzieś wyszedl, zostawił telefon. Za cholerę nie mogłam znaleźć jego bloku, jest 17.30 nadal dzwonię. Cisza. Wysłałam mu smsa, ze jestem w pobliżu, ale nie mogę znalezc bloku i czekam na kontakt. Cisza. Spaliłam jednego papierosa. Cisza. Spaliłam drugiego. Cisza. Poczekalam do 18.15, na wszelki wypadek jeszcze dzwoniąc i klnąc na czym świat stoi powlokłam się do przystanku. Tylko czas stracilam:( Jak dla mnie to Pan jest skreslony chyba, że ukorzy się na kolanach i poda naprawdę dobry powód takiego olewactwa!!! Chociaż nie wiem czy taki znajdzie...
Mówiłam już jak bardzo jestem zła ??? :mad::mad::mad:

Posted

mshume napisał(a):
Ja Wam za benzyne zwroce. A wzięłybyście Pchłę ze sobą? Bo oni chcą zobaczyć, jak z ich sunia się dogadają?:roll:

Ciotki, Białołeka to drugi koniec miasta... Same wiecie jak wygląda Warszawa o 18, tymbardziej jeśli ruszamy z Raszyna ;) Szybciej byłoby do Łowicza skoczyć. Ewentualnie mogę to ogarnać w czwartek, mam dzień wolny, ale tysiąc pięćset spraw do załatwienia... Szukajcie kogoś jeszcze jak się znajdzie to w czwartek gdzieś się postaram Pchełkę w grafik wcisnać :D

Posted

Madallena napisał(a):
Normalnie facio zrobil se zarty!

Andzike, ja Cie prosze! Nigdy nie chodz SAMA na wizyty!!!!!

Cholera, zawsze chodzę sama ;) tzn. z Nelką, ale dziś jechalam prosto z fabryki ;) Miala ze mną jechać Małgosia, ale ponieważ wyszlam z pracy normalnie, a ona by nie zdązyła dojechać to ją odwolałam. I w sumie dobrze, bo obydwie tylko byśmy czas i nerwy straciły :(

Posted

NIE Andzike!

Masz tyle chętnych do przyuczenia się, korzystaj. I obiecaj, że NIGDY juz nie pójdziesz na wizytę SAMA!

zwariowała, normalnie zwariowała i wrażeń szuka ! ( w pierwszej werscji napisalo mi sie nie szuka tylko SUKA :D:D)

Posted

Madallena napisał(a):
NIE Andzike!

Masz tyle chętnych do przyuczenia się, korzystaj. I obiecaj, że NIGDY juz nie pójdziesz na wizytę SAMA!

zwariowała, normalnie zwariowała i wrażeń szuka ! ( w pierwszej werscji napisalo mi sie nie szuka tylko SUKA :D:D)

Ok, ciotka ;) Przyjełam do wiadomości ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Ok, ciotka ;) Przyjełam do wiadomości ;)

a jak ja Cie jeszcze raz przylapie na wedrowkach w samotnosci po chalupach obcych ludzi to ...tymczasa dostaniesz! i to BERNARDYNA! :D

Posted

To może jeźdzcie bez Pchły, jak domek będzie OK,to jakoś zorganizuję jej desant do miasta i tam sobie podjadą po nią. Mnie też się wydaje,że jednak bezpieczniej chodzić we dwie osoby na taką wizytę.

Posted

mshume napisał(a):
To może jeźdzcie bez Pchły, jak domek będzie OK,to jakoś zorganizuję jej desant do miasta i tam sobie podjadą po nią. Mnie też się wydaje,że jednak bezpieczniej chodzić we dwie osoby na taką wizytę.

Na KAŻDĄ wizytę mshume, na KAŻDĄ!