E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Andzike napisał(a):No to macie fotki Pchełki w ręczniczku :) Jaki wypłoszek śliczny :) rozrzewniające zdjęcia :) Quote
Madallena Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Ryjek ma przepiękny! i szczeke wysunieta do przodu :D:D przez co jest pieknym mikropsiakiem ;) A ja Wam pokaze sunie z Glowna, ktora skradla moje serce! ale jej nie wzielam :( Quote
Andzike Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 E-S napisał(a):Jaki wypłoszek śliczny :) rozrzewniające zdjęcia :) No wypłoszek z niej jest :D cala trzęsąca, ogonek pod siebie... A ta szczęka :D rozbrajająca :D mshume ją podtuczy, dopieści i domki będą się tluc jak o Lalę :) Quote
E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Madallena napisał(a):Ryjek ma przepiękny! i szczeke wysunieta do przodu :D:D przez co jest pieknym mikropsiakiem ;) A ja Wam pokaze sunie z Glowna, ktora skradla moje serce! ale jej nie wzielam :( No to ju, poka, poka, Pchełka się nie obrazi. Chyba. Quote
Madallena Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Schroniskowa bezimienna perelka NATYCHMIAST do oglaszania! W try miga znajdzie dom bo jest zjawiskowo piekna! Roboczo nazwialam ja Ksiezniczka Sisi bo ... normalnie jest ksiezniczka! Na zdjeciach wychodzi dosc licho. W rzeczywistosci jest...przepiekna! Gdyby nie fakt, ze przyjechala do mnie wieczorem tymczaswiczka, Ksiezniczke Sisi mialabym juz w domu! Quote
Awit Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Matko Ty moja...... Nie ma nigdzie piękniejszych psów niż w schroniskach. Normalnie cuda stworzone przez naturę. Księżniczka Sisi to jak ósmy cud świata:-) To sunieczka w typie mojej Tereski, tylko ciut większa, inne ubarwienie i ciut więcej włosków. Zabierajcie ją stamtąd, miejsce takiej damy to ciepłe łóżko...... Quote
Madallena Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Jutro zaloze jej watek. Pilnie potrzebne beda ogloszenia dla Sisi. Gryza ja inne suki :( cholera, sa zazdrosne, ze ona taka piekna! A moze ktos by ja na DT...:) Pchelce sie poszczescilo... Quote
E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Madallena napisał(a):Jutro zaloze jej watek. Pilnie potrzebne beda ogloszenia dla Sisi. Gryza ja inne suki :( cholera, sa zazdrosne, ze ona taka piekna! A moze ktos by ja na DT...:) Pchelce sie poszczescilo... Ja wrzuciłam Twój post na ten wątek poszukiwanych długowłosych małych suniek, tu: http://www.dogomania.pl/threads/183868-Malutka-d%C5%82ugow%C5%82osa-sunia-w-%C5%9Brednim-wieku-poszukiwana!!/page4?p=14515153#post14515153 Quote
Madallena Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 No na mikrosunie jej nie wrzuce. Bralam ja na rece, wazy jakies12-15 kg. Mlodziutka, ok poltora roczku. Kochana...ehhh Quote
E-S Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Madallena napisał(a):No na mikrosunie jej nie wrzuce. Bralam ja na rece, wazy jakies12-15 kg. Mlodziutka, ok poltora roczku. Kochana...ehhh Ale ci ludzie mikrosuniek do 6 kg nie szukają, po prostu niewielkich i kudłatych, czy długowłosych, nie musi być mini-mini, dlatego ją tam wrzuciłam :) Ewa Quote
Madallena Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Czesc malenka ! Wystraszona dalej? pewnie tak,... Quote
mshume Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Pchełcia boi się:samochodów, ogrodu,przypiętej smyczy.Zobaczyła daleko, za płotem bokserkę to się zaczęła cała trząść. Na dworzu ogon schowany pod brzuchem i pełzanie :(Nic nie sikała, nic nie piła.Teraz zjadła 2 plasterki polędwicy z ręki. W domu głównie śpi. Z moim białasem zgodnie, są na etapie obwąchiwania. Martwię się o nią :( Quote
Guest monia3a Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Biedula potrezebuje chyba trochę czasu i cierpliwości :) Z całego serca wierzę, że szybko nastąpi przemiana :loveu: Quote
Romka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Zgłaszam sie na watku Pchełki!To własnie ja z Madallena przywiozłam ja ze schroniska.Śliczna malutka kruszynka bardzo przestraszona i delikatna. Quote
Madallena Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Witamy moja ulubiona Pania Kierownik :) mshume pamietasz moja Kropke? No to wracaj do mojego watku, bo cos mi sie zdaje ze tu powtorka z rozrywki nas czeka ;) Quote
Marta67 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 oj :( to niedobrze, że się jeszcze boi :( och ale po takich przeżyciach to niedziwne... :( a Księżniczka Sisi jest brzeboska :) czekam na jej wątek :) Quote
Madallena Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Pozostaje teraz tylko czekac na dobre wiesci o Pchełce. Mam nadzieje, ze pojawia sie szybciutko! A Ksiezniczce Sisi trzeba bedzie nadac jakies ladne, dostojne imie!Bo to na serio Perelka! acha! ja mam glos decydujacy :D:D Quote
Marta67 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no to czekam na wątek :) boże jak ją zobaczyłam to miałam ochotę zabrać ją do siebie... :) choćby na dt a potem nigdy w życiu nie oddać :D Quote
mshume Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 A czemu nie Sisi,przecież piękne imię to :)? Pchła odsypia. Ale ma apetyt, więc nie jest źle. Okazuje radość, merdając ogonkiem tylko w jedenym przypadku: na widok mojego psa. Ten też ją polubił, ale było FE, bo chciał jej wyrażać uczucie w typowo samczy sposób ;) Pchle to nie przeszkadzało:p Do ludzi sunia podchodzi z lękiem.Widać,że była bita :-( Quote
Madallena Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Czyli Pchełka to przypadek bardzo podobny do kropki. Szukamy domu z drugim psiakiem. Jak tam kupa i siku? dom czy trawa? Quote
mshume Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Trawa ;) Innym MAŁYM psiakiem,bo dużych się boi. Quote
Marta67 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 no to Pchełce się polepsza :multi: na pewno Ci się mshume uda ją zsocjalizować odpowiednio :p a co do Księżniczki Sisi, jak byłam na spacerku z Korą to wymyśliłam zanglizowane: Lady :evil_lol: tak mi się skojarzyło :p Quote
Marta67 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 hmm... kiedy będzie wątek? bo tak to wątek Pchełki :P hmm... myślę jeszcze nad tym imieniem ;) wpadło mi do głowy: Milka, Mili :eviltong: a takie proste, polskie imię: Łatka :p ale Łatka do niej nie pasuje, bo to chyba za proste dla takiej księżniczki ;) Sissi też ładnie :eviltong: Quote
Recommended Posts