Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 339
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

E-S napisał(a):
Jaki wypłoszek śliczny :) rozrzewniające zdjęcia :)

No wypłoszek z niej jest :D cala trzęsąca, ogonek pod siebie... A ta szczęka :D rozbrajająca :D
mshume ją podtuczy, dopieści i domki będą się tluc jak o Lalę :)

Posted

Madallena napisał(a):
Ryjek ma przepiękny! i szczeke wysunieta do przodu :D:D przez co jest pieknym mikropsiakiem ;)

A ja Wam pokaze sunie z Glowna, ktora skradla moje serce!
ale jej nie wzielam :(

No to ju, poka, poka, Pchełka się nie obrazi. Chyba.

Posted

Schroniskowa bezimienna perelka NATYCHMIAST do oglaszania! W try miga znajdzie dom bo jest zjawiskowo piekna!

Roboczo nazwialam ja Ksiezniczka Sisi bo ... normalnie jest ksiezniczka!

Na zdjeciach wychodzi dosc licho. W rzeczywistosci jest...przepiekna!

Gdyby nie fakt, ze przyjechala do mnie wieczorem tymczaswiczka, Ksiezniczke Sisi mialabym juz w domu!

Posted

Matko Ty moja...... Nie ma nigdzie piękniejszych psów niż w schroniskach. Normalnie cuda stworzone przez naturę.
Księżniczka Sisi to jak ósmy cud świata:-) To sunieczka w typie mojej Tereski, tylko ciut większa, inne ubarwienie i ciut więcej włosków.
Zabierajcie ją stamtąd, miejsce takiej damy to ciepłe łóżko......

Posted

Jutro zaloze jej watek. Pilnie potrzebne beda ogloszenia dla Sisi. Gryza ja inne suki :( cholera, sa zazdrosne, ze ona taka piekna!

A moze ktos by ja na DT...:)

Pchelce sie poszczescilo...

Posted

Madallena napisał(a):
Jutro zaloze jej watek. Pilnie potrzebne beda ogloszenia dla Sisi. Gryza ja inne suki :( cholera, sa zazdrosne, ze ona taka piekna!

A moze ktos by ja na DT...:)

Pchelce sie poszczescilo...

Ja wrzuciłam Twój post na ten wątek poszukiwanych długowłosych małych suniek, tu:
http://www.dogomania.pl/threads/183868-Malutka-d%C5%82ugow%C5%82osa-sunia-w-%C5%9Brednim-wieku-poszukiwana!!/page4?p=14515153#post14515153

Posted

Madallena napisał(a):
No na mikrosunie jej nie wrzuce. Bralam ja na rece, wazy jakies12-15 kg. Mlodziutka, ok poltora roczku. Kochana...ehhh

Ale ci ludzie mikrosuniek do 6 kg nie szukają, po prostu niewielkich i kudłatych, czy długowłosych, nie musi być mini-mini, dlatego ją tam wrzuciłam :)
Ewa

Posted

Pchełcia boi się:samochodów, ogrodu,przypiętej smyczy.Zobaczyła daleko, za płotem bokserkę to się zaczęła cała trząść. Na dworzu ogon schowany pod brzuchem i pełzanie :(Nic nie sikała, nic nie piła.Teraz zjadła 2 plasterki polędwicy z ręki. W domu głównie śpi. Z moim białasem zgodnie, są na etapie obwąchiwania. Martwię się o nią :(

Guest monia3a
Posted

Biedula potrezebuje chyba trochę czasu i cierpliwości :)
Z całego serca wierzę, że szybko nastąpi przemiana :loveu:

Posted

oj :( to niedobrze, że się jeszcze boi :( och ale po takich przeżyciach to niedziwne... :(

a Księżniczka Sisi jest brzeboska :) czekam na jej wątek :)

Posted

Pozostaje teraz tylko czekac na dobre wiesci o Pchełce. Mam nadzieje, ze pojawia sie szybciutko!

A Ksiezniczce Sisi trzeba bedzie nadac jakies ladne, dostojne imie!Bo to na serio Perelka! acha! ja mam glos decydujacy :D:D

Posted

A czemu nie Sisi,przecież piękne imię to :)?
Pchła odsypia. Ale ma apetyt, więc nie jest źle. Okazuje radość, merdając ogonkiem tylko w jedenym przypadku: na widok mojego psa. Ten też ją polubił, ale było FE, bo chciał jej wyrażać uczucie w typowo samczy sposób ;) Pchle to nie przeszkadzało:p Do ludzi sunia podchodzi z lękiem.Widać,że była bita :-(

Posted

no to Pchełce się polepsza :multi:
na pewno Ci się mshume uda ją zsocjalizować odpowiednio :p

a co do Księżniczki Sisi, jak byłam na spacerku z Korą to wymyśliłam zanglizowane: Lady :evil_lol: tak mi się skojarzyło :p

Posted

hmm... kiedy będzie wątek? bo tak to wątek Pchełki :P
hmm... myślę jeszcze nad tym imieniem ;)
wpadło mi do głowy: Milka, Mili :eviltong: a takie proste, polskie imię: Łatka :p ale Łatka do niej nie pasuje, bo to chyba za proste dla takiej księżniczki ;) Sissi też ładnie :eviltong: