sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Dlatego sporo wł husky ma swój ogród :loveu: i psi ogród :cool3: Quote
nesta Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Haska__12: Poczekaj,bedziesz miala swoj to zobaczysz jak to fajnie kiedy taki Husky wkracza na Twoj piekny ogrodek :evil_lol: Quote
Paulina87 Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 haska_12 nie przesadzaj. Ja nie wyobrażam sobie, że idę do kogoś a zamiast jego pięknego ogródka przed domem zastaję pole budowy, góry doliny i pełno dziur. Jak ktoś ma piękny ogród to nie znaczy, że nie może mieć husky. Wystarczy poprostu odpowiednio zabezpieczyć ten ogród a haszczakowi stworzyć jego własny. Quote
sh_maniak Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 nesta napisał(a):Haska__12: Poczekaj,bedziesz miala swoj to zobaczysz jak to fajnie kiedy taki Husky wkracza na Twoj piekny ogrodek :evil_lol: Ano mam ogródek od 5 lat, a sh od 12 lat, obecnie mieszka ze mna 5 takowych gagatków ... Psy maja swój ogród, ja swój. Quote
nesta Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 sh_maniak: i na tym polega przyjemnosc;) Pieskowi dobrze i wlascicielowi dobrze :cool3: Quote
haska_12 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 nesta napisał(a):Haska__12: Poczekaj,bedziesz miala swoj to zobaczysz jak to fajnie kiedy taki Husky wkracza na Twoj piekny ogrodek :evil_lol: Wkroczył od 17 lipca :evil_lol: Nie chceilibyście zobaczyć jak on teraz wyglda.... Quote
piotrjan Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Sjesta to czas rozmyślania , dlaczego nie można wykopać fajnej jamki . Quote
Szamanka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Heh...ciekawe.. mój Szaman NICZEGO w ogródku nie zniszczył, ani nawet nie kopie dziur ..:multi: (tfu tfu tfu ;) ) Quote
Manu Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szamanka napisał(a):Heh...ciekawe.. mój Szaman NICZEGO w ogródku nie zniszczył, ani nawet nie kopie dziur ..:multi: (tfu tfu tfu ;) )Szczęściara... :cool1: :roll: ;) Quote
piotrjan Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szamanka napisał(a):Heh...ciekawe.. mój Szaman NICZEGO w ogródku nie zniszczył, ani nawet nie kopie dziur A dobrze sprawdzałaś czy to hasior ? :razz: Quote
Traperka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Nasz hasiorek też jest kulturalny na działce, interesuje się myszkami, jaszczurkami i innymi zwierzątkami. Dziur nie kopie - bo nie może. Quote
sh_maniak Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 PiotrJan taka trawka przy sh :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja własnie ogladam zdjęcia mojego psiego wybiegu sprzed 3 tyg i oczom nie wierze co mam teraz za oknem:shake: , moze tamte fotki kłamią :roll: Quote
ANECZQA Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja juz się więcej nie odwaze pójść po ciemku z psami do sadu się poganiać... szególnie w butach na obcasach lub klapkach... ostatnio mało nogi nie złamałam... czasem jak widzę Moirę jak grzebie w jakimś doł ku to niewiem co myśleć bo ona do połowy się w nim chowa... Dotychczasowe ofiary: -kret -zaskroniec -i coś mi sie wydaje ze kot będzie następny... tak na deser.../jeśli podejdzie zbyt blisko miski pełnej zarełka/ Quote
Szamanka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='piotrjan']A dobrze sprawdzałaś czy to hasior ? :razz: A pewno, że hasior :D Z oryginalnej i bardzo dobrej hodowli ;) Wstawiam fotkę mojego futrzaka - własnie w ogródku :lol: Quote
piotrjan Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Szamanka napisał(a): Z oryginalnej hodowli Jeśli tak to rzeczywiście może nie kopać .:razz: Quote
anuleq Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Moj jak na razie samego ogrodka nie demoluje. Jedynie kwiatki. ;) Quote
Manu Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Nie wiem, może już pisałam, ale u mnie pójście nocą bez oświetlenia na psi wybieg równa się samobójstwu... Z oświetleniem zresztą przy tych haszczach ;) też jest ryzykownie - w niektórych miejscach jest prawdziwy busz i tych wilczych dołów nie widać. Ale zauważyłam, że jakby sunie grzeczniejsze się zrobiły, jakies takie bardziej ułożone :???: ...dawno już nie widziałam nowego dołka na podwórku. Może za rok pomyslę o upiększaniu go... :razz: ...a nie, fakt, za rok też nie :cool1: Quote
Paulina87 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Jura wcześniej z uporem maniaka niszczyła wszelkie drzewka i kopała dołki gdzie popadnie a teraz już nie tyka drzewek a dziurę kopie cały czas w jednym miejsu, które w dodatku jest ukryte za garażem więc nie rzuca się w oczy. Czyli odpukać na razie jest OK :cool3: Quote
chicken Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Kesi kopie dolki od czasu do czasu w poszukiwaniu........ kamieni :cool1: W tej chwili ma w ogrodku trzy dolki i nowych nie kopie, a za te nie bierze sie czesto... Chyba jej narazie przeszlo :multi: :multi: Quote
Recommended Posts