Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

haska_12 nie przesadzaj. Ja nie wyobrażam sobie, że idę do kogoś a zamiast jego pięknego ogródka przed domem zastaję pole budowy, góry doliny i pełno dziur. Jak ktoś ma piękny ogród to nie znaczy, że nie może mieć husky. Wystarczy poprostu odpowiednio zabezpieczyć ten ogród a haszczakowi stworzyć jego własny.

Posted

nesta napisał(a):
Haska__12: Poczekaj,bedziesz miala swoj to zobaczysz jak to fajnie kiedy taki Husky wkracza na Twoj piekny ogrodek :evil_lol:

Ano mam ogródek od 5 lat, a sh od 12 lat, obecnie mieszka ze mna 5 takowych gagatków ...

Psy maja swój ogród, ja swój.

• 2 weeks later...
Posted

nesta napisał(a):
Haska__12: Poczekaj,bedziesz miala swoj to zobaczysz jak to fajnie kiedy taki Husky wkracza na Twoj piekny ogrodek :evil_lol:

Wkroczył od 17 lipca :evil_lol: Nie chceilibyście zobaczyć jak on teraz wyglda....

Posted

Szamanka napisał(a):
Heh...ciekawe.. mój Szaman NICZEGO w ogródku nie zniszczył, ani nawet nie kopie dziur ..:multi: (tfu tfu tfu ;) )
Szczęściara... :cool1: :roll: ;)

Posted

PiotrJan taka trawka przy sh :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Ja własnie ogladam zdjęcia mojego psiego wybiegu sprzed 3 tyg i oczom nie wierze co mam teraz za oknem:shake: , moze tamte fotki kłamią :roll:

Posted

Ja juz się więcej nie odwaze pójść po ciemku z psami do sadu się poganiać... szególnie w butach na obcasach lub klapkach... ostatnio mało nogi nie złamałam... czasem jak widzę Moirę jak grzebie w jakimś doł ku to niewiem co myśleć bo ona do połowy się w nim chowa...

Dotychczasowe ofiary:
-kret
-zaskroniec
-i coś mi sie wydaje ze kot będzie następny... tak na deser.../jeśli podejdzie zbyt blisko miski pełnej zarełka/

Posted

[quote name='piotrjan']A dobrze sprawdzałaś czy to hasior ? :razz:

A pewno, że hasior :D Z oryginalnej i bardzo dobrej hodowli ;)
Wstawiam fotkę mojego futrzaka - własnie w ogródku :lol:

Posted

Nie wiem, może już pisałam, ale u mnie pójście nocą bez oświetlenia na psi wybieg równa się samobójstwu... Z oświetleniem zresztą przy tych haszczach ;) też jest ryzykownie - w niektórych miejscach jest prawdziwy busz i tych wilczych dołów nie widać.

Ale zauważyłam, że jakby sunie grzeczniejsze się zrobiły, jakies takie bardziej ułożone :???: ...dawno już nie widziałam nowego dołka na podwórku. Może za rok pomyslę o upiększaniu go... :razz:

...a nie, fakt, za rok też nie :cool1:

Posted

Jura wcześniej z uporem maniaka niszczyła wszelkie drzewka i kopała dołki gdzie popadnie a teraz już nie tyka drzewek a dziurę kopie cały czas w jednym miejsu, które w dodatku jest ukryte za garażem więc nie rzuca się w oczy. Czyli odpukać na razie jest OK :cool3:

Posted

Kesi kopie dolki od czasu do czasu w poszukiwaniu........ kamieni :cool1: W tej chwili ma w ogrodku trzy dolki i nowych nie kopie, a za te nie bierze sie czesto... Chyba jej narazie przeszlo :multi: :multi: