Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Michał Kołodziejczyk napisał(a):

Chętnie dotychczasową deklarację Jurandową przekażę innemu psiakowi, także jeśli któryś z ww. będzie potrzebował dalszego wsparcia, proszę o sygnał.
Pozdrawiam,
MK

obawiam się...ze one wszystkie tego potrzebują....:-(

Ja bardzo dziekuję w imieniu Strączka i Farbki - czyli suni z Dymin:loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matuś:crazyeye: jakżeś to szybko podzieliła..ja bym miała tysiąc wątpliwości , bo...wszystkim tym psom przydałyby się ....:shake:
Dyspozycje przelewu wykonam jutro , mogę?

Posted

akrim napisał(a):
matuś:crazyeye: jakżeś to szybko podzieliła..ja bym miała tysiąc wątpliwości , bo...wszystkim tym psom przydałyby się ....:shake:
Dyspozycje przelewu wykonam jutro , mogę?

Niestety, ale wszystkim sie nie da ..............

Kulek dziekuje i nadal pieniadzy poszukuje :):):loveu::loveu:

Posted

Sprężałam się :D Bo wszystkie te bidulki potrzebują wsparcia na wczoraj ;)
I też miałam mnóstwo wątpliwości...
Ale ponieważ dogo jest studnią bez dna a ja gubię się w tych wszystkich wątkach, to bazowałam na zgłoszeniach od osób zaangażowanych w pomoc Jurciowi:)
Jak przelewy jutro pójdą to będzie super! :)
To trochę nierównomierny podział, bo na początku nie było tyle zgłoszeń a ja tym najpierw zgłoszonym zadeklarowałam pewne kwoty.
Jednak psiaki, które doszły wczoraj bezwzględnie potrzebują wsparcia, dlatego podzieliłam jak się dało najlepiej... chyba...

Posted

[quote name='mc_mother']Podajcie na PW nr konta to wpłacimy dla niego chociaż 100zł z Jurandowego spadku;)

serdecznie Ci dziękuje za pomoc dla Bartusia

pieniążki są zbierane na konto stowarzyszenia:

[quote name='_bubu_']konto dodam do pierwszego postu jeśli ktoś moglby wspomóc

Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych
nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220
tytułem : Pomoc dla Bartusia

dziękuje jeszcze raz ślicznie
pozdrawiam
Kasia

Posted

Znowu mam prośbę do osób z okolic Torunia!!!
Przepraszam Jurciu za offa.

Czy ktoś ma na zbyciu legowisko, kołdrę czy materac dla dużego psa- suni podhalanki?
I mógłby podrzucić go Arktyce?
W sobotę zabieramy z Celestynowa dwie sunie podhalanki- jedna jedzie na DT do Drakuli. Drugiej nie mieliśmy gdzie umieścić- z pomocą przyszła p. Ani- awaryjnie weźmie suczynę do siebie:) Jednak jest w trakcie przeprowadzki na wieś i jeszcze nie wszystko jest przygotowane- sunia nie ma na czym spać... Sunie musimy w sobotę zabrać. Nie ma sensu wysyłać czy wieźć materaca z Gdańska do Torunia...
Czy ktoś może nam pomóc?

Posted

[quote name='mc_mother']Znowu mam prośbę do osób z okolic Torunia!!!
Przepraszam Jurciu za offa.

Czy ktoś ma na zbyciu legowisko, kołdrę czy materac dla dużego psa- suni podhalanki?
I mógłby podrzucić go Arktyce?
W sobotę zabieramy z Celestynowa dwie sunie podhalanki- jedna jedzie na DT do Drakuli. Drugiej nie mieliśmy gdzie umieścić- z pomocą przyszła Arktyka- awaryjnie weźmie suczynę do siebie:) Jednak jest w trakcie przeprowadzki na wieś i jeszcze nie wszystko jest przygotowane- sunia nie ma na czym spać... Sunie musimy w sobotę zabrać. Nie ma sensu wysyłać czy wieźć materaca z Gdańska do Torunia...
Czy ktoś może nam pomóc?

Moze lepiej wyslac pw. do osob z Torunia ..........

Posted

Wichura zabrała mi antenę od internetu przez weekend:angryy: a tz zabrał ze sobą w podróż blueconnecta:mad: i nie mogłam odpowiedzieć- poduszki też byłyby dobre:)
Tak chwilowo chociaż...

• 4 weeks later...
  • 2 months later...