andzia69 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Michał Kołodziejczyk napisał(a): Chętnie dotychczasową deklarację Jurandową przekażę innemu psiakowi, także jeśli któryś z ww. będzie potrzebował dalszego wsparcia, proszę o sygnał. Pozdrawiam, MK obawiam się...ze one wszystkie tego potrzebują....:-( Ja bardzo dziekuję w imieniu Strączka i Farbki - czyli suni z Dymin:loveu::loveu::loveu: Quote
akrim Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 matuś:crazyeye: jakżeś to szybko podzieliła..ja bym miała tysiąc wątpliwości , bo...wszystkim tym psom przydałyby się ....:shake: Dyspozycje przelewu wykonam jutro , mogę? Quote
Szarotka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 akrim napisał(a):matuś:crazyeye: jakżeś to szybko podzieliła..ja bym miała tysiąc wątpliwości , bo...wszystkim tym psom przydałyby się ....:shake: Dyspozycje przelewu wykonam jutro , mogę? Niestety, ale wszystkim sie nie da .............. Kulek dziekuje i nadal pieniadzy poszukuje :):):loveu::loveu: Quote
mc_mother Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Sprężałam się :D Bo wszystkie te bidulki potrzebują wsparcia na wczoraj ;) I też miałam mnóstwo wątpliwości... Ale ponieważ dogo jest studnią bez dna a ja gubię się w tych wszystkich wątkach, to bazowałam na zgłoszeniach od osób zaangażowanych w pomoc Jurciowi:) Jak przelewy jutro pójdą to będzie super! :) To trochę nierównomierny podział, bo na początku nie było tyle zgłoszeń a ja tym najpierw zgłoszonym zadeklarowałam pewne kwoty. Jednak psiaki, które doszły wczoraj bezwzględnie potrzebują wsparcia, dlatego podzieliłam jak się dało najlepiej... chyba... Quote
Szarotka Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Dobrze zrobilas :):) Kulek ma na pierwszy miesiac, lub fryzjera, reszte musimy dozbierac. Quote
kasiainat Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mc_mother']Podajcie na PW nr konta to wpłacimy dla niego chociaż 100zł z Jurandowego spadku;) serdecznie Ci dziękuje za pomoc dla Bartusia pieniążki są zbierane na konto stowarzyszenia: [quote name='_bubu_']konto dodam do pierwszego postu jeśli ktoś moglby wspomóc Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych nr konta: 46 1140 2017 0000 4202 1012 0220 tytułem : Pomoc dla Bartusia dziękuje jeszcze raz ślicznie pozdrawiam Kasia Quote
akrim Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 to tylko jeszcze dopiszę , że dzisiaj poszły pieniądze od Juranda dla Tuli, Astera, Bartusia, Farbki i Jagi Quote
akrim Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 dogo nie chce mi edytować postów, więc dopiszę, że i do Strączka (Chudego) też już poszło Quote
mc_mother Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Akrim! Jesteś jak błyskawica! Dzięki:) Quote
mc_mother Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Znowu mam prośbę do osób z okolic Torunia!!! Przepraszam Jurciu za offa. Czy ktoś ma na zbyciu legowisko, kołdrę czy materac dla dużego psa- suni podhalanki? I mógłby podrzucić go Arktyce? W sobotę zabieramy z Celestynowa dwie sunie podhalanki- jedna jedzie na DT do Drakuli. Drugiej nie mieliśmy gdzie umieścić- z pomocą przyszła p. Ani- awaryjnie weźmie suczynę do siebie:) Jednak jest w trakcie przeprowadzki na wieś i jeszcze nie wszystko jest przygotowane- sunia nie ma na czym spać... Sunie musimy w sobotę zabrać. Nie ma sensu wysyłać czy wieźć materaca z Gdańska do Torunia... Czy ktoś może nam pomóc? Quote
Szarotka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='mc_mother']Znowu mam prośbę do osób z okolic Torunia!!! Przepraszam Jurciu za offa. Czy ktoś ma na zbyciu legowisko, kołdrę czy materac dla dużego psa- suni podhalanki? I mógłby podrzucić go Arktyce? W sobotę zabieramy z Celestynowa dwie sunie podhalanki- jedna jedzie na DT do Drakuli. Drugiej nie mieliśmy gdzie umieścić- z pomocą przyszła Arktyka- awaryjnie weźmie suczynę do siebie:) Jednak jest w trakcie przeprowadzki na wieś i jeszcze nie wszystko jest przygotowane- sunia nie ma na czym spać... Sunie musimy w sobotę zabrać. Nie ma sensu wysyłać czy wieźć materaca z Gdańska do Torunia... Czy ktoś może nam pomóc? Moze lepiej wyslac pw. do osob z Torunia .......... Quote
mc_mother Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Wichura zabrała mi antenę od internetu przez weekend:angryy: a tz zabrał ze sobą w podróż blueconnecta:mad: i nie mogłam odpowiedzieć- poduszki też byłyby dobre:) Tak chwilowo chociaż... Quote
mc_mother Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Przedstawiam Celinkę- jedną z naszych nowych podopiecznych (jedną, bo wzięłyśmy hurtowo- dwie:D ) http://www.dogomania.pl/threads/195315-Celinka-pi%C4%99kna-podhalanka-szuka-domu?p=15620567#post15620567 Quote
mc_mother Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197006-ZAGRYZ%C4%84-MNIE-LUB-U%C5%9API%C4%84-czy-taka-musi-by%C4%87-moja-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-Podhalanka-czeka-na-pomoc!?p=15799482#post15799482 Proszę, zajrzyjcie do tej bidulki- mamy mało czasu:( Quote
Szarotka Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='mc_mother']http://www.dogomania.pl/threads/197006-ZAGRYZ%C4%84-MNIE-LUB-U%C5%9API%C4%84-czy-taka-musi-by%C4%87-moja-przysz%C5%82o%C5%9B%C4%87-Podhalanka-czeka-na-pomoc!?p=15799482#post15799482 Proszę, zajrzyjcie do tej bidulki- mamy mało czasu:( Jak szybko trzeba uzbierac ?? Quote
mc_mother Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Jurek jest bardzo chory:( Prawdopodobnie ma żółtaczkę. Teraz przechodzi badania... Quote
natalie1988 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jureczku trzymaj się!!! Wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki :kiss_2: Quote
Recommended Posts