Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przygotowuję bazarek z dziecięcymi ciuszkami na chłopaków:)
Później wkleję adres...

Sabat... jakoś mi się nieprzyjemnie kojarzy to imię... Może lepiej Junior czy jakoś tak ciepło?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może Zbysiu no trochę ludzkie imię ale jak Jurand to faktycznie i Zbysiu:) w sumie na swojego pieszczocha wołam Stefan choć ma na imię Argo :)

a może Lucky? (spolszone Laki) bo trochę taki szczęściarz z niego że na Was trafił:)

Posted

OK, powoli wracam do życia na dogo i w ogóle do życia .. jakaś infekcja mnie złamała w ostatnich dniach a do tego kłopoty z autem i jeszcze kilka nagłych spraw.
Saphira, jutrzejszy wyjazd aktualny??
Gdzie się umawiamy??

Posted

Dziewczyny, proszę- koniecznie sprawdźcie jak psiaki się do ludzi i innych zwierzaków odnoszą i czy da się młodego na smyczy prowadzić- jest duża szansa na hotel dla Zbysia, ale są tam inne psy a hotel domowy... lepszy taki niż żaden, nie? On szybko znajdzie dom, więc długo nie będzie zalegał;)

Posted

Jasne mc_mother :) lista zadań do wykonania była już wcześniej wypisana pogrubionym druczkiem ;)
zbadamy ile się uda!

To dobre wieści dla Zbyszka, oby zdał egzamin w większej grupie!!

Posted

help, wklejam link do bazarku na innym wątku, testuję czy działa i dostaję "Błąd wczytywania danych" !!
Co jest nie tak??
A dla porównania link do wątku Juranda w tym samym poście działa bezbłędnie!!

:confused::confused:

Posted

Dzięki Szarotka za podpowiedź! Zadziałało, ale dopiero po dodatkowym zabiegu, jednakże faktycznie w edycji zaawansowanej .. masakryczna obsługa forum!! - zupełnie nielogiczne zjawisko .. krótko mówiąc forum-fee