Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szarotka- co Ty tu wrogą propagandę siejesz?:evil_lol:
Białasy są the best!

Violu- tak, to zdjęcia z hoteliku przy schronisku mariamc :)
Psy mają tam większe kojce niż w niektórych domach:)
Mają też wspaniałe, duże przestrzenie; duże psy mają swoje budy stojące na wielkich, ogrodzonych wybiegach, mniejsze mają "pokoiki" w pawilonie- z każdego wyjście na swój wybieg :)
Kotki mają konary do skakania, podusie- każdy swoją i kocią trawkę.
Wszystkie zwierzaki są zadbane, spokojne i wyglądają na szczęśliwe...
Mają fantastyczne warunki- doskonale wyposażony gabinet weterynaryjny(nawet własne USG:crazyeye: ), salon piękności z profesjonalną wanną do kąpania i sprzętem pielęgnacyjnym, ogromną, wyposażoną i czyściutką kuchnię, dostają gotowane jedzonko- no po prostu- RAJ dla zwierzaków :)
Ja byłam pod wrażeniem niesamowitym:)

PS. Mariamc- czekamy cały czas na fakturkę za hotel i leczenie Juranda...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mc_mother napisał(a):
(...)

Violu- tak, to zdjęcia z hoteliku przy schronisku mariamc :)
Psy mają tam większe kojce niż w niektórych domach:)
Mają też wspaniałe, duże przestrzenie; duże psy mają swoje budy stojące na wielkich, ogrodzonych wybiegach, mniejsze mają "pokoiki" w pawilonie- z każdego wyjście na swój wybieg :)
Kotki mają konary do skakania, podusie- każdy swoją i kocią trawkę.
Wszystkie zwierzaki są zadbane, spokojne i wyglądają na szczęśliwe...
Mają fantastyczne warunki- doskonale wyposażony gabinet weterynaryjny(nawet własne USG:crazyeye: ), salon piękności z profesjonalną wanną do kąpania i sprzętem pielęgnacyjnym, ogromną, wyposażoną i czyściutką kuchnię, dostają gotowane jedzonko- no po prostu- RAJ dla zwierzaków :)
Ja byłam pod wrażeniem niesamowitym:)

(...)

Podpisuję się pod tym co napisała mc_mother obiema rękami :) Byłam wczoraj w odwiedzinach w Szczecinku i zrobiłam fotki Jurkowi na spacerze :)

Posted

dzieki za dobre wiadomosci, ze pies wraca do normy, wspaniale - a ze nie slyszy... moja stara seterka jest kompletnie glucha na oboje uszu i ma katarakte na obojgu oczu, ale niezle sobie radzi, bo zmysl wechu przejal funkcje wzroku i sluchu, Jurand tez sobie da rade pod dobra opieka u mariimc!

Posted

No nie ma żadnego odzewu na ogłoszenia o Jurandzie:(
Czyżby miał dożyć swoich dni bez własnego, kochającego domku?
To taki dobry, przyjacielski psiak...

A może ktoś go zgłosi do konkursu? Zobaczyłoby go więcej osób.
Ja nie mogę, bo zgłosiłam już Gobiego, który ma mało finansów...
http://www.dogomania.pl/threads/189374-Miss-i-Mister-dogo-w-potrzebie-konkurs-bezdomnych-pi%C4%99kno%C5%9Bci-%29?p=15054243#post15054243

Posted

mc_mother napisał(a):
Filmik już ma- jest wklejony na allegro...

To tylko taka propozycja. Ja narazie nic nie moge robic, bo jestem na "wakacjach" w Krynicy. Mama wchodzi do mojego pokoju o siodmej rano, stale chce wracac do domu, wiecej opisywac nie bede......................Musze sobie wziac urlop jak dojade do domu ..............