mc_mother Posted June 14, 2010 Author Posted June 14, 2010 Piękny banerek:) Zaraz sobie wkleję:) Zapomniałam napisać, że cięcie juraskowych klejnotów odbyło się w mega promocyjnej cenie 100zł:) Quote
Marta67 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 no to super :) kasa zaoszczędzona na inne wydatki ;) i cieszę się, że bannerek się podoba :) choć trochę chyba mało przejzysty jeszcze ;) Quote
monikapf Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Na wątku schronu z Ostrowi maz pojawił sie taki wpis Dogo07: To ważne !!!!!!!!!!!!!!! Nie wydawać psa tym osobom !!! " Elżbieta Sa.. Kraków, ul. Łepkowskiego, 12 412 27 xx... Córka i matka. POD ŻADNYM POZOREM PSA. W tej chwili sprawa do wyjaśnienia, kobieta wyszukuje nieduże suczki - które umierają tam w bardzo dziwnych okolicznościach. Dom sprawia wrażenie idealnego. Moja Patynka była tam trzy godziny. Ocalała chyba cudem. Okazuje się, że w ubiegłą środę wzięła suczkę z Łodzi - nie żyje!. Wcześniej miała psy m.in. z krakowskiego schroniska i z Łodzi. Dwa uśpiła na Brodowicza, jeden zginął podobno pod kołami samochodu, był szczeniak, który "zasnął sam". Nie wiadomo nic o suczce wziętej z azylu w 2005 roku. Okazuje się, że był jeszcze (podobno)pies/suczka z Pabianic. Koszmar. " Quote
ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!! Dziękuję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony. Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu. Quote
mc_mother Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Witam wszystkich z rana ;) Jurandzik do góry! Quote
Aimez_moi Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A ja odwiedzam biale cudenko po poludniu....:):) Quote
Nadalle Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Składam odwiedziny wieczorem! :) Przy okazji życząc dobrej nocki! Quote
CopLand Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Witam serdecznie, od jakiegoś czasu śledzę temat Juranda i chciałbym mu pomóc. Na chwile obecną nie mam mozliwości żeby go adoptowac ale choc wspomogę go finansowo, prosił bym o podanie danych i konta na ktore mógłbym wpłacić jakąś gotówkę. Pozdrawiam Wszystkich miłośników białych w typie podhalana i nie tylko. Quote
Saphira Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Ja również dziękuję :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
mc_mother Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nikt nie dzwoni o Juraska:( Ani nie pisze:( Hopaj do góry malutki! Quote
mc_mother Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Nie wiem czy już wklejałam link do nowego allegro Juraska od argusiowej z nowym tekstem i wklejonym filmikiem? http://www.allegro.pl/item1084189624_jurand_niedowidzacy_owczarek_podhalanski_pomocy.html Quote
mc_mother Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 No właśnie nie za bardzo:( Dziś rano zadzwoniła do mnie mariamc z wiadomością, że Jurand zasłabł:( łapki mu się rozjeżdżały i leżał osowiały. Jest pod kroplówką, ma robione badania krwi. Na razie nie wiadomo co mu dolega:( Na pewno nie ma to nic wspólnego z kastracją, bo wszystko było super zagojone i we wtorek miał już zdejmowane szwy... Bardzo się martwię o białaska:( Jak tylko będzie wiadomo coś więcej to dam znać... Danusia też była roztrzęsiona.. Quote
mariamc Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Wet ,mówi ,że on zasłabł przez pogodę. Arek go zaniósł do gabinetu , bo nie miał siły iść a z powrotem już kuśtykał sam. Dostał glukozę , plyny ustrojowe i zastrzyki na wzmocnienie. Wet, jeszcze przyjedzie po południu , chyba żeby się coś znowu działo to będzie natychmiast. Quote
Saphira Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Może serduszko albo jednak cukrzyca:-( W Kowalewie już by nie żył. jak dobrze, że udało się go wyrwać. Quote
paulinken Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Czemu mnie nikt nie goni, że nie wpłaciłam za czerwiec? :mad: Quote
Marta67 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 kurcze... :( informujcie na bierząco jak się chłopak czuje :( Quote
Recommended Posts