mariamc Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Zakochałam się w Gobim, mam nadzieję,że Jurand mi wybaczy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Em_ Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Prosilabym o (raczej pilna) informacje, czy Jurand i Gorbi sa do adopcji? Czy przebywaja w jednym schronisku/przytulisku/hoteliku? Przepraszam, ale akurat nie m czasu czytac calego watku. Moze byc tu, moze byc na pw. Pytam na prosbe przyjaciela psow i zwierzat, moze by sie udala adopcja. Pozdrowienia Mirka Quote
akrim Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Mirka Mirce odpowie: oba szukają domu i oba są w Szczecinku. W sprawie adopcji pisz/dzwoń do mc-mother ( namiary w pierwszym poście tego tematu). pozdrawiam Mirka Quote
mc_mother Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 O! już Akrim odpowiedziała:) Adopcje obu pisaków koordynuję ja- zapraszam:) Mój tel. 502 623 982; e-mail beata.es@o2.pl Pani Danusiu! Kocham Panią! jak on ślicznie wygląda! Quote
mc_mother Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Już więcej nie będziemy offować Juraskowi- zapraszam na wątek Gobiego: http://www.dogomania.pl/threads/187170-Gobi-m%C5%82ody-cirpliwy-grzeczny-i-sliczny-podhalan-szuka-domu-%29?p=14839998#post14839998 Quote
Saphira Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Em_ napisał(a):Prosilabym o (raczej pilna) informacje, czy Jurand i Gorbi sa do adopcji? Czy przebywaja w jednym schronisku/przytulisku/hoteliku? Przepraszam, ale akurat nie m czasu czytac calego watku. Moze byc tu, moze byc na pw. Pytam na prosbe przyjaciela psow i zwierzat, moze by sie udala adopcja. Pozdrowienia Mirka Proponowałabym sprawdzić oba psiaki na zachowanie względem siebie. nie wiadomo czy dwa psy razem będą się akceptować tym bardziej, że obydwa kochają się w jednej kobiecie Mariamc:lol: Quote
Szarotka Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Jak takie kochliwe, to moze sie w innej tez zakochaja ;);) Quote
mariamc Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ilon_n Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Qrcze!! Jaki On szczęśliwy!!!! dzięki wielkie mariamc!! Quote
Saphira Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Bardzo szczęśliwy uśmiechnięty pycholek. Wielkie dzięki:Rose::Rose::Rose: Quote
Aimez_moi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale radosc.....:):) To naprawde wiekie szczescie....:):) Quote
Camara Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 mc_mother, chyba ostatnio coś nam (nie)szczęścia parami chodzą :shake: Poznajcie naszego kolejnego podopiecznego. To Smutas. Ma około 3 lat. Jest cudny. I niewidomy. To zdjęcie jeszcze ze schroniska. Smutas jest na DT, ale bardzo potrzebuje własnego domu. Quote
ilon_n Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Camara']mc_mother, chyba ostatnio coś nam (nie)szczęścia parami chodzą :shake: Poznajcie naszego kolejnego podopiecznego. To Smutas. Ma około 3 lat. Jest cudny. I niewidomy. To zdjęcie jeszcze ze schroniska. Smutas jest na DT, ale bardzo potrzebuje własnego domu. Jak to?!! Niewidomy?!?!? A nie wygląda!! Czy to ten sam Smutas z Łódzkiego schronu?? wydaje się tak podobny!! Co Mu z oczętami dolega?? I w ogóle skąd się wzięło to Smutaśne psisko?? Quote
ilon_n Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Nikt czasem nie ogłosił gdzieś takiego proletariackiego hasła:: "Wszystkie niewidome podhalany świata - łączcie się!!" ?? :-o:crazyeye::-o Quote
argusiowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dziewczyny informuję grzecznie że allegro Juraska jest na bieżąco przeze mnie odnawiane :) nie nadążam z wklejaniem odświeżonych linków allegro do wątków psiaków, ale jak poszukacie sobie na allegro to znajdziecie:) jeśli mam cos pozmieniać, opis, dodać ująć zdjęć poproszę tradycyjnie info na maila:) lub pw :) pozdrawiam serdecznie Quote
Saphira Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Smutas jest piękny i zupełnie nie wygląda na niewidomego. Wiadomo co mu konkretnie dolega? Quote
mc_mother Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Jeszcze nie wiemy- dopiero tydzień temu zabrałyśmy go ze schronu, bo był na kwarantannie... Najdziwniejsze, ze niepokoiło nas to lewe oko i prosiłam o konsultację weta w schronisku- stwierdził, że wszystko ok. i psu nic nie dolega. Przez 2 tyg. kwarantanny nikt się nie zorientował, ze pies nie widzi:crazyeye: Tylko był niesamowicie przerażony- kulił się gdy psy zaczynały szczekać, chował się, do żadnego pomieszczenia nie chciał wejść- wciągali go na siłę:roll: teraz wiadomo chociaż dlaczego:roll: Spróbujemy powalczyć o te oczy, choć jest podejrzenie, ze on nie widzi od urodzenia- zadziwiająco dobrze sobie radzi, rozbrykane dzieci go nie denerwują, nic go nie niepokoi... Założę mu nowy wątek... Argusiowa- ja nie piszę ale Ty wiesz, że baardzo, bardzo Ci dziękuję za allegrową pomoc dla Juraska:loveu: Quote
mc_mother Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Na bazarku z ciuszkami od ilon_n zebraliśmy dla Juraska 279,10 zł . Ilon_n zrzekła się kosztów przesyłki:loveu: DZIĘ-KU-JE_MY:loveu: Quote
Monika.D Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Super, że Jurasek jest taki szczęśliwy! Ale przykro mi, że jest kolejna niewidoma bieda :( Quote
Recommended Posts