Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szarotka napisał(a):
Bardzo furciaczku dziekuje.
Dziecko ma przyleciec do Kandady 7 maja i pisze, ze nie jest pewne. Faktycznie jest tak kiepsko ??

Ja mialam leciec do Pl, bilet kupiony itd ale przez te pyly wszystkie loty odwolane...koszmar;/
Teraz sie powoli rusza ale nie wszyscy lataja i wkazdej chwili znowu moga totalnie zamknac przestrzen powietrzna ehh
Ja jade autem bo nie zniose kolejnego odwolanego lotu...w sumie dla mnie lepiej bo boje sie latac hihi

Posted

Miła rozmowa się tu widzę wywiązała. W piątek wieczorem powinny być dokładne informacje. Coś mi się wydaje, ze też się tam przejadę.

Z lotami powinno być już niedługo okey. Jak nie to pozdrowienia dla fok.

Posted

[quote name='furciaczek']
Jakie macie plany?? Czy w schronisku beda czekac na nowe domki, czy wchodza w gre jakies DT lub hotel??

Wyjaśniałam kilka postów wcześniej i na początku wątku, ale napiszę jeszcze raz:
Dla młodego szukamy DT lub hoteliku (po akceptacji forum OP, które to być może sfinansuje ze swoich składek i bazarków, które zrobimy), dla Juranda szukamy DT, DS a w ostateczności spróbujemy znaleźć mu lepsze schronisko z porządnym boksem i dobrą opieką (rozmowy na ten temat już trwają, ale jest trudno). Wszelkie kroki zostaną podjęte (także ogłoszenia) w momencie gdy dziewczyny odwiedzą chłopaków i:
a) stwierdzą, że to na pewno chłopaki ;)
b) sprawdzą ich stosunek do ludzi i charakterki
c) umiejętność chodzenia na smyczy
d) ktokolwiek zabierze Juranda do weta (pokrywamy koszty przejazdu i wizyty), który zdiagnozuje oczy i łapę i da jakieś wytyczne na temat możliwości leczenia go (to ważne)

Bardzo, bardzo dziękuję argusiowej za piękne allegro:)

Posted

Saphyro...jestem...pomóc nie bardzo mogę,lecz choć obecnością wesprę białaska...może i to się przyda!

Jurand...piękne imię i niech będzie psiak tak silny jak orginał!Wracaj do życia psinko!!!

Posted

[quote name='toyota']Furciaczku , czy możesz zerknąć na ten link , czy na tych portalach będziesz robiła ogłoszenia , bo jeśli nie ,to ja skorzystam z tego bazarku i dziewczyny zrobią :

http://www.dogomania.pl/threads/182929-OG%C5%81OSZENIA-25-x-2-tylko-10-z%C5%82!-na-Pitka-co-ma-tylko-10-z%C5%82-%28-do-ko%C5%84ca-kwietnia

Kilka sie powtarza ale czesci nie znam :)
Te powtarzajace sie najwyzej pomine.

Ja oglosze wieczorem na:
allegro.pl
eoferty.com.pl
kupsprzedaj.pl
adopcje.org
mojpupil.pl
ogloszenia.adverts.pl
morusek.pl
ojej.pl
pajeczyna.pl
pineska.pl