mariamc Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Saphira Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Słoneczko dzisiaj zaświeciło to i Jurasek radośnie wybiegany. Widać, że jest bardzo szczęśliwy. Pewnie pierwszy raz w życiu ma tak dobrze. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Psiak wspaniale sobie radzi!! Cudownie widzieć takie foty:) Quote
mojamisia Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Jaka kruszynka drobniutka. Ale widać,że zadowolony i spokojny :) Moja kasa za 3 m-ce poszła w poniedziałek:lol: Quote
ilon_n Posted June 3, 2010 Posted June 3, 2010 Ze zdjęcia na zdjęcie Jurcio coraz okrąglejszy :) A jak słonko świeci to ma szczególnie dobry humorek .. lepiej wtedy widzi cokolwiek .. :) Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Aż mi się oczy spociły jak zobaczyłam biegnącego Juraska- nasze słoneczko jest szczęśliwe nareszcie:) Ma swobodę, spokój i bezpieczeństwo. Żeby jeszcze domek się znalazł.... Niestety mariamc jest coraz bardziej przekonana, że nasz piesio nie słyszy:( A w tajemnicy Wam powiem, że w danuśkowym raju jutro zagości awaryjnie kolejny nasz białasek- Gorbi. Ten na szczęście długo miejsca raczej nie zagrzeje- młody, zdrowy... Quote
Saphira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 No to biedny długo musiał mieć tego gronkowca w uszku.:-( Dobrze, że trafił do Mariamc bo gdzie by go tak zdiagnozowali i wyspacerkowali ? Coraz bardziej nabieram przekonania, ze jakiś menel musiał się nad nim znęcać. To ucho też tak dziwnie ucięte. :-( Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Melduje posłusznie o dokonaniu wpłaty na Juranda.....:):) Quote
Saphira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Bardzo dziękujemy w imieniu Juranda:Rose::Rose::Rose: Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ciesze sie, ze choc troszke moglam pomoc..... Nemko takze...:):) Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Aimez_moi i Nemko- dziękujemy z całego serca:) Nie wiadomo jak długo Jurand będzie domku szukał i jakie jeszcze niedomagania zdrowotne się pojawią... Każdy grosik się liczy:) Quote
mariamc Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Gorbi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Dziekuję mariamc:) Ale przede wszystkim dziękuję za zgodę na przyjęcie psiaka:) Proś o co chcesz- zrobię dla Ciebie wszystko:) I dziękuję pinkmoon i fix- bez nich nie wiadomo co stałoby się z Gorbim... Wieczorem założę mu osobny wątek:) DZIĘKUJĘ:) Quote
Saphira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A dlaczego ukrywacie przed nami filmik o Jurasku. Pokazać mi go tu zaraz : http://www.youtube.com/user/dogomaniankowo#p/a/u/0/39AlgG8k1MI Quote
WIGA Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 :-(Niestety,wyświetliło się,że ten flm został usunięty przez użytkownika. Quote
Saphira Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 A ja klikam z prawej strony na Juraska i mimo wszystko mi się wyświetla. Dziwnie jakoś:shake: Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 [quote name='Saphira']A dlaczego ukrywacie przed nami filmik o Jurasku. Pokazać mi go tu zaraz : http://www.youtube.com/user/dogomaniankowo#p/a/u/0/39AlgG8k1MI Prawda, że piękny? Akrim go zamówiła dla Jurcia :) Chciałam tu wkleić link, ale nie wiedziałam, czy już działa (ostatnio jeszcze jakieś poprawki chyba były) Quote
lilk_a Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mc_mother napisał(a):Prawda, że piękny? Akrim go zamówiła dla Jurcia :) Chciałam tu wkleić link, ale nie wiedziałam, czy już działa (ostatnio jeszcze jakieś poprawki chyba były) działa ten , tamten link już nieaktywny [video=youtube;uBW-HYvsJ1A]http://www.youtube.com/watch?v=uBW-HYvsJ1A[/video] tego filmiku też już nie ma , następny link na następnej stronie Quote
Aimez_moi Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Cudny ten psiak jest Cioteczki Kochane........:):) Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Tylkoooo... maleńkie sprostowanie- na tym startowym zdjęciu to jest Runo;) Nawet chyba to samo, które mam w sygnaturze do bazarku ;) Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 No i przyszedł czas, że i ja muszę u Jurcia off-top zrobić- zajrzyjcie proszę- te dziewczyny robią tyle dobrego, ze zasługują na wsparcie a my mamy wobec nich dług wdzięczności za uratowanie Willego. Psia mama ze śrutem w brzuszku, nie może chodzic i 6 dzieciaków:( Żadnego wsparcia... Tragedia:( http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluch%C3%B3w-POMOCY!!! Quote
lilk_a Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 mc_mother napisał(a):Tylkoooo... maleńkie sprostowanie- na tym startowym zdjęciu to jest Runo;) Nawet chyba to samo, które mam w sygnaturze do bazarku ;) to obejrzyjcie dokładnie filmik i sprawdzcie czy jeszcze coś się nie zaplątało ... poprawię ;) Quote
Szarotka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 [quote name='mc_mother']No i przyszedł czas, że i ja muszę u Jurcia off-top zrobić- zajrzyjcie proszę- te dziewczyny robią tyle dobrego, ze zasługują na wsparcie a my mamy wobec nich dług wdzięczności za uratowanie Willego. Psia mama ze śrutem w brzuszku, nie może chodzic i 6 dzieciaków:( Żadnego wsparcia... Tragedia:( http://www.dogomania.pl/threads/186950-BROK-mama-po-wypadku-nie-chodzi-strzelano-do-niej-6-maluch%C3%B3w-POMOCY!!! Tu pomoc strasznie potrzebna ................ Quote
mc_mother Posted June 4, 2010 Author Posted June 4, 2010 Min. 2,23- to zdjęcie Runka;) Poza tym film jest wspaniały i wzruszający. Akrim wkleiła link u nas na forum OP- wszyscy ryczeli przy nim... Quote
Saphira Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Filmik super choć i ja zauważyłam zdjęcia Runo. Żeby naszemu biedulkowi włoski odrosły to też piękniej by wyglądał. Quote
Recommended Posts