ilon_n Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 z nieco innej beczki:: Ostrzeżenie przed pseudo-hotelem:: http://www.dogomania.pl/threads/148872-DOMOWY-Hotelik-dla-ps%C3%B3w.-Brak-miejsc?p=14754606&viewfull=1#post14754606 Quote
mc_mother Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Massakra:( To ludzie nie sprawdzają gdzie oddają psy?:crazyeye: Nie rozumiem tego:shake: Quote
Saphira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Ja wątek tego hotelu obserwowałam od początku powstania po cichu. Zawsze były jakieś problemy i całe szczęście, że tak się to kończy. Quote
mariamc Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 U Juranda - Belli wszystko w porządku. zaczyna się cieszyć i tak śmiesznie podskakiwać, jutro zrobię nowe zdjęcia. Na dziś mam dosyć. Przeczytałam pobieżnie wątek o hoteliku. Od razu przypomniał ostry lincz mojej skromnej osoby z związku z Albertem. Mój pierwszy pies z Dogo i miał być ostatni. Quote
mc_mother Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Oj, to dobrze, że Albert nie był ostatni:) Cieszę się, że Jurand czuje się coraz pewniej:) Quote
ilon_n Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mc_mother czy jest szansa na to, by Runo jednak w piątek trafil do swojego domku??? Państwo ciągle o Nim myślą i nie mogą się doczekać kiedy znów psisko będzie merdało im w domu :cool3: Dzwonili dziś do mnie z takim zapytaniem :razz: Quote
mc_mother Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Oczywiście, że jest możliwe. Dziś już późno- jutro zadzwonię do Ciebie i do nich i wszystko wytłumaczę... Umowę adopcyjną masz w skrzynce:) Muszę jeszcze im zrobić "pogadankę";) Nie wyjechali do swojego domku? Quote
ilon_n Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 mc_mother napisał(a):Oczywiście, że jest możliwe. Dziś już późno- jutro zadzwonię do Ciebie i do nich i wszystko wytłumaczę... Umowę adopcyjną masz w skrzynce:) Muszę jeszcze im zrobić "pogadankę";) Nie wyjechali do swojego domku? OKAY :) ale skrzynka u mnie pusta, już wysłałaś?? maja wyjeżdżać w piątek i czekają na naszą decyzję :) napisali, że znaleźli forum z wątkiem Runo i całą rodziną śledzą Jego losy :) Quote
Saphira Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 A dlaczego każecie im tak długo czekać ? Ja też chciałabym od razu zabrać psiaka do domciu;) Quote
mc_mother Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 Dlatego, że dla Runa to może być zbyt wielki stres- nowy dom i tego samego dnia długa jazda samochodem, która Runcia stresuje. A po 2 dniach znowu jazda samochodem i znowu zmiana miejsca... Poza tym Runo miał wizytę u weta. Gdyby Państwo zdecydowali się pozostać na weekend w Toruniu to nie widzę problemu, a tak to nie wiem... Quote
Saphira Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mariamc napisał(a):U Juranda - Belli wszystko w porządku. zaczyna się cieszyć i tak śmiesznie podskakiwać, jutro zrobię nowe zdjęcia. Na dziś mam dosyć. Przeczytałam pobieżnie wątek o hoteliku. Od razu przypomniał ostry lincz mojej skromnej osoby z związku z Albertem. Mój pierwszy pies z Dogo i miał być ostatni. No to czekamy na zdjęcia wesołego Juranda. U mnie był krótko, ale też potrafił się cieszyć a największą radość okazywał na spacerkach kiedy mógł do woli nawąchać się wszystkich najciekawszych psich zapachów. Quote
mariamc Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Prawie cały czas u nas padało. Z uchem lepiej , nie ma tego czarnego. Ma apetyt i karma mu smakuje. Quote
ilon_n Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 mariamc napisał(a):... Z uchem lepiej , nie ma tego czarnego. Ma apetyt i karma mu smakuje. Oj, to wspaniale. Dobry apetyt świadczy też o tym, że Juras dobrze się tam czuje :) Dzięki mariamc! Quote
Saphira Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Oj apetycik to on ma ! I całe szczęście, może szybciej dojdzie do zdrowia. Cieszę się, że adopcja Runo było tak ostrożna. Jurand będzie wymagał jeszcze większej wnikliwości w ocenie domku. Bardzo wszystkim dziękuję bo na początku miałam obawy czy uda nam się uratować te psiaki. Quote
akrim Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 nowi państwo Runa włączyli się w akcję ogłaszania Juranda i zbierania środkow na jego utrzymanie:loveu: Quote
ilon_n Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 akrim napisał(a):nowi państwo Runa włączyli się w akcję ogłaszania Juranda i zbierania środkow na jego utrzymanie:loveu: A że mają szerokie grono słuchaczy - odbiorców, to nie wątpię, że ich akcja spotka się ze sporym odzewem :thumbs::thumbs::thumbs: Są naprawdę wyjątkowi :loveu: a Runo to prawdziwy farciarz!! Ale i Juranda nie zostawią tak bez pomocy :klacz::multi: Quote
Saphira Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Musimy pamiętać, że Jurand zawsze juz będzie pieskiem specjalnej troski i dlatego opiekunów też musi mieć specjalnych. To może być bardzo trudne zadanie. Quote
mc_mother Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 akrim napisał(a):nowi państwo Runa włączyli się w akcję ogłaszania Juranda i zbierania środkow na jego utrzymanie:loveu: Tak, tak :) Będą pokazy tańca w dwóch szkołach, z których dochód będzie przeznaczony na Juranda i zbiórka pieniędzy na Uczelni :multi: A nasza koleżanka forumowa Mojamisia napisze reportażyk do gazety:) Jurand będzie sławny:multi: Może jakaś dobra dusza się w nim zakocha? Quote
mariamc Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us [URL=http://img576.imageshack.us/i/halo163crop.jpg/][IMG]http://img576.imageshack.us/img576/9572 Quote
mariamc Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Monika.D Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Poszczęściło się psiakowi :) Żeby jeszcze znalazł wymarzony domek na zawsze! Quote
mariamc Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mc_mother Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Jaki uśmiechnięty nasz chłopak i zadowolony!:loveu: Dziękujemy mariamc:loveu: Quote
Recommended Posts