Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Juranda - Belli wszystko w porządku. zaczyna się cieszyć i tak śmiesznie podskakiwać, jutro zrobię nowe zdjęcia.
Na dziś mam dosyć.
Przeczytałam pobieżnie wątek o hoteliku.
Od razu przypomniał ostry lincz mojej skromnej osoby z związku z Albertem.
Mój pierwszy pies z Dogo i miał być ostatni.

Posted

mc_mother czy jest szansa na to, by Runo jednak w piątek trafil do swojego domku???
Państwo ciągle o Nim myślą i nie mogą się doczekać kiedy znów psisko będzie merdało im w domu :cool3:
Dzwonili dziś do mnie z takim zapytaniem :razz:

Posted

Oczywiście, że jest możliwe. Dziś już późno- jutro zadzwonię do Ciebie i do nich i wszystko wytłumaczę...
Umowę adopcyjną masz w skrzynce:)
Muszę jeszcze im zrobić "pogadankę";)

Nie wyjechali do swojego domku?

Posted

mc_mother napisał(a):
Oczywiście, że jest możliwe. Dziś już późno- jutro zadzwonię do Ciebie i do nich i wszystko wytłumaczę...
Umowę adopcyjną masz w skrzynce:)
Muszę jeszcze im zrobić "pogadankę";)

Nie wyjechali do swojego domku?

OKAY :)

ale skrzynka u mnie pusta, już wysłałaś??

maja wyjeżdżać w piątek i czekają na naszą decyzję :)

napisali, że znaleźli forum z wątkiem Runo i całą rodziną śledzą Jego losy :)

Posted

Dlatego, że dla Runa to może być zbyt wielki stres- nowy dom i tego samego dnia długa jazda samochodem, która Runcia stresuje. A po 2 dniach znowu jazda samochodem i znowu zmiana miejsca... Poza tym Runo miał wizytę u weta.
Gdyby Państwo zdecydowali się pozostać na weekend w Toruniu to nie widzę problemu, a tak to nie wiem...

Posted

mariamc napisał(a):
U Juranda - Belli wszystko w porządku. zaczyna się cieszyć i tak śmiesznie podskakiwać, jutro zrobię nowe zdjęcia.
Na dziś mam dosyć.
Przeczytałam pobieżnie wątek o hoteliku.
Od razu przypomniał ostry lincz mojej skromnej osoby z związku z Albertem.
Mój pierwszy pies z Dogo i miał być ostatni.

No to czekamy na zdjęcia wesołego Juranda. U mnie był krótko, ale też potrafił się cieszyć a największą radość okazywał na spacerkach kiedy mógł do woli nawąchać się wszystkich najciekawszych psich zapachów.

Posted

mariamc napisał(a):
...
Z uchem lepiej , nie ma tego czarnego.
Ma apetyt i karma mu smakuje.

Oj, to wspaniale.
Dobry apetyt świadczy też o tym, że Juras dobrze się tam czuje :)
Dzięki mariamc!

Posted

Oj apetycik to on ma ! I całe szczęście, może szybciej dojdzie do zdrowia. Cieszę się, że adopcja Runo było tak ostrożna. Jurand będzie wymagał jeszcze większej wnikliwości w ocenie domku. Bardzo wszystkim dziękuję bo na początku miałam obawy czy uda nam się uratować te psiaki.

Posted

akrim napisał(a):
nowi państwo Runa włączyli się w akcję ogłaszania Juranda i zbierania środkow na jego utrzymanie:loveu:

A że mają szerokie grono słuchaczy - odbiorców, to nie wątpię, że ich akcja spotka się ze sporym odzewem :thumbs::thumbs::thumbs:

Są naprawdę wyjątkowi :loveu:
a Runo to prawdziwy farciarz!!
Ale i Juranda nie zostawią tak bez pomocy :klacz::multi:

Posted

Musimy pamiętać, że Jurand zawsze juz będzie pieskiem specjalnej troski i dlatego opiekunów też musi mieć specjalnych. To może być bardzo trudne zadanie.

Posted

akrim napisał(a):
nowi państwo Runa włączyli się w akcję ogłaszania Juranda i zbierania środkow na jego utrzymanie:loveu:

Tak, tak :)
Będą pokazy tańca w dwóch szkołach, z których dochód będzie przeznaczony na Juranda i zbiórka pieniędzy na Uczelni :multi:

A nasza koleżanka forumowa Mojamisia napisze reportażyk do gazety:)
Jurand będzie sławny:multi: Może jakaś dobra dusza się w nim zakocha?