Monika.D Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Teraz psinka będzie już szczęśliwa i bezpieczna :) Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Żal, że to obecne szczęście musiał opłacić wcześniej swoim wzrokiem!! Jurasku czochram Cię po czuprynce, tak jak lubisz.. Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 To trzeba cos z tymi uszami zrobic, zeby calkiem nie ogluchl !!!!!!! Quote
mc_mother Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Miałam dziś bardzo obiecującą rozmowę w sprawie Runia :) Mam nadzieję, że coś z tego się urodzi:) Oby Juraskowi też się jakiś dobry ludzik trafił... Quote
OlaLola Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Wrzuciłam go na nk, tylko tyle mogę dla niego zrobić... Oto link: http://nasza-klasa.pl/#profile/26289034/gallery/album/2/84 Quote
mariamc Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Jurand ma pobrany wymaz,oczyszczone ucho,zakropione i podany osłonowo antybiotyk. Glukoza w normie. Kupiłam Hepatic z Royala, dzisiaj doszedł, będzie na razie tylko na suchej , z wiadomych względów. Doszedł fiprex i 250 z Brodnicy. Hotel za miesiąc opłacony. Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mc_mother napisał(a):Miałam dziś bardzo obiecującą rozmowę w sprawie Runia :) Mam nadzieję, że coś z tego się urodzi:) Oby Juraskowi też się jakiś dobry ludzik trafił... mc_mother .. napiszesz cos więcej o Runo?? :cool3: Quote
mc_mother Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Ty napiszesz:evil_lol::diabloti: Właśnie miałam dzwonić "po prośbie":evil_lol: Bo zdaje się, że osoba zainteresowana może być Twoją koleżanką z pracy ;) Quote
akrim Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 dzięki mariamc za wieści o Jurandzie. A na konto opłaty za przyszły miesiąc;) 24.05.2010 wpłynęło : oczka_ - 20 zł:p Nadalle - 20 zł:p Quote
mc_mother Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Dziękujemy za wpłaty :) A mariamc dziękujemy za opiekę i relację- Jurasek jest w dobrych rękach:) Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='akrim'] Dziękujemy dziewczynom ( i jednemu chłopu;) ) z Torunia za opiekę nad Jurandem :loveu:- bez Was NIC byśmy nie zdziałali Proszę zdecydujcie się. Na jednym wątku chłop na innym robią ze mnie babę. Czeka mnie rozdwojenie. :lol: [quote name='OlaLola']Wrzucę Juranda dziś na nk. Może ktoś go wypatrzy... Finansowo niestety nie mogę pomóc.;( Dzięki OlaLola :loveu: [quote name='mc_mother']Już się wet nimi zajął na pewno:) Na pewno. Weci mariamc doprowadzą Juranda do zdrowia. :multi: Quote
Saphira Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 No to mamy za m-c hotelik opłacony:lol: Wielkie DZIĘKUJĘ dla Brodnicy:lol: W tej chwili dochodzą koszty karmy weterynaryjnej i obsługi weta w hoteliku. ;) Z tego co zrozumiałam cukrzycy na szczęście nie ma i w obecnej chwili do leczenia pozostało uszko;) Damy radę:multi::multi::multi: Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Saphira napisał(a):No to mamy za m-c hotelik opłacony:lol: Wielkie DZIĘKUJĘ dla Brodnicy:lol: W tej chwili dochodzą koszty karmy weterynaryjnej i obsługi weta w hoteliku. ;) Z tego co zrozumiałam cukrzycy na szczęście nie ma i w obecnej chwili do leczenia pozostało uszko;) Damy radę:multi::multi::multi: To super, jak sie Jurand szybko wyadoptuje to bedzie jeszcze lepiej :):) Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='mc_mother']Ty napiszesz:evil_lol::diabloti: Właśnie miałam dzwonić "po prośbie":evil_lol: Bo zdaje się, że osoba zainteresowana może być Twoją koleżanką z pracy ;) Słuchajcie kochani!!! RUNO znalazł super chatę!!a nawet dwie!!! :multi: DOM-bajka, rodzina-marzenie!! sama bym chciała tam się wyadoptować :evil_lol: Runo zostanie w Toruniu (spore mieszkanie), ale będzie robił sobie weekendowe wypady do drugiego domu w Tleniu - tam 2000m2 działki, jeziora, lasy!! Rozpaskudzą Go na maxa :) łóżkowiec z Niego będzie i fotelowiec samochodowy .. żadnych tam psich zasad .. członek rodziny pełną gębą .. no może tylko sztućcami nie będzie jadł przy stole :evil_lol: Teraz czas na dom dla Juraska! - najlepiej taki sam!! trzeba prędko sklonować tę rodzinkę!! :razz: EDIT trochę kiepska jakość, ale miałam tylko telkom.. Runo wpadł im w oko i w ręce na cacy!! miazianiom nie było końca, aż nasz chłopak wpadł w totalny błogostan .. sami zobaczcie:: tylko 2 ręce?? no co jest?? dawać resztę .. o, tak mi dobrze .. i zupełny odlot!! Quote
mc_mother Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 :lol::lol::lol: Tym razem nos mnie nie zawiódł:) Dzięki Ilon_n za błyskawiczną wizytę przedadopcyjną i relację :) A w poniedziałek Runcio hop! do domku:) Quote
akrim Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 jupiiii Runo:p ps. akurat do poniedziałku mamy opłacony DT;) Quote
ilon_n Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Oni chcieli Runo zatrzymać już dziś!! ale wykręciliśmy się jakoś umową z DT .. inaczej byłoby krucho ;) Quote
Szarotka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ilon_n napisał(a):Oni chcieli Runo zatrzymać już dziś!! ale wykręciliśmy się jakoś umową z DT .. inaczej byłoby krucho ;) Taki sam dla Juranda poprosze :):) Quote
mc_mother Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 Zostanie wykastrowany w nowym domu- na razie leczymy łapkę. Wpiszemy zobowiązanie w umowie adopcyjnej i pomożemy finansowo:) Quote
Cajus JB Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 mc_mother napisał(a):Zostanie wykastrowany w nowym domu- na razie leczymy łapkę. Wpiszemy zobowiązanie w umowie adopcyjnej i pomożemy finansowo:) Super. Nie będzie Go nosić. Quote
Saphira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jak dobrze widzieć szczęśliwego Runo:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts