Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapytam o wizytę przedoperacyjną Runo wczoraj?

Fajnie, że tylko ja nie pracuję i mam cały czas wolne, aby pisać co mi leży na sercu. A jest tego coraz więcej na tym wątku. Bo skoro wizytę przed adopcyjną trzyma się w tajemnicy to jak mam to rozumieć? Jak nie Runo to jakiś pies ze schronu? I kto zagwarantuje, że ten pies będzie miał dobrze. Nie wróci za rok jako wrak. Jeśli można mieć jakaś kontrolę to zróbmy to porządnie.

Jestem ciekaw kto trzymał kciuki za tą wizytę i jaki jest jej wynik.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ilon_n']Ja właśnie a propos bazarku .. w najbliższym czasie będę potrzebować adresy do wysyłki wylicytowanych ciuszków. Proszę wszystkich o dane na maila:: ilonnn@gmail.com

ilon.n po spłynięciu pieniędzy za "bazarek ciuszkowy 2" wyślę Ci te adresy. Mc- mother wysyła właśnie pw do wygrywających i podaje moje konto do wpłat . Ja potem na pw uzgodnię adresy wysyłkowe ( bo nie zawsze adres z przelewu jest adresem wysylkowym) i całośc wyślę Ci na tego meila.ok?

Posted

ilon_n napisał(a):
Scedowałam "moje literki" C-F na Cajusa JB, który mam nadzieję nie adresował wcześniejszych aluzji do mnie ;)

C-F to jest robota na 2 tygodnie, albo i dłiżej ;-)!!!
A Cajus już wysłał dużo porcję i poprosił o następną ;-)!

A z akcją litrkową to jest tak, że ja już przygotowałam i tekst do wysyłania i nicki osób, które logowały się na dogomanii nie dalej niż 3 miesiące temu, więc jeśli ktoś jeszcze chętny to podeślę "zestaw wysyłkowy". Ja na razie kończę M (od niej zaczęłam i to nawet nie od pierwszych nicków, bo pierwsze były na innego pieska ;-) - w sumie na samo M było do wysłania prawie 700 postów) i biorę się za N :-).

Posted

Cajus!
Telefon był rano a wizyta za kilka godzin- jak pisałam- wczoraj nie było mnie na kompie.
Nikt nie trzymał kciuków za wizytę, bo po rozmowie tel. było już wiadomo, że to niewypał. Ale, że już było umówione, to ilonn chciała sprawdzić do końca. Nie ma o czym pisać.

Akrim- w PW prosze ludzi o podanie adresu do wysyłki, więc prościej będzie mnie podać to ilon_n

jola_li- mam nadzieję, że dziś sie uporam do końca z bazarkiem, więc proszę o literkę jakąś małą;)
Taką, żeby blueconnect ją wytrzymał;)

Posted

jola_li napisał(a):
C-F to jest robota na 2 tygodnie, albo i dłiżej ;-)!!!
A Cajus już wysłał dużo porcję i poprosił o następną ;-)!

A z akcją litrkową to jest tak, że ja już przygotowałam i tekst do wysyłania i nicki osób, które logowały się na dogomanii nie dalej niż 3 miesiące temu, więc jeśli ktoś jeszcze chętny to podeślę "zestaw wysyłkowy". Ja na razie kończę M (od niej zaczęłam i to nawet nie od pierwszych nicków, bo pierwsze były na innego pieska ;-) - w sumie na samo M było do wysłania prawie 700 postów) i biorę się za N :-).

W nocy będę wysyłał dalej jola_li. :lol: Mam sporo czasu jak się okazuje. :cool3:

Posted

Ja również zajmuje się tylko Jurandem ponieważ uważam, że bardziej niż Runo potrzebuje pomocy. Całą odpowiedzialność finansową za Runo poniosło jak na razie forum podhalanów i Ilon i nie miałabym nawet odwagi podważać ich prawa do dalszych decyzji o jego leczeniu i adopcji. Z tego co widzę Arktika zajęła się psiakiem wzorowo a Ilon jej pomaga choć sama ma obecnie urwanie głowy i gorący okres w pracy. Naprawdę nie rozumiem o co te pretensje i awantura?
Nikt nie odmawia pomocy Jurandowi. Zbieramy środki na jego leczenie i hotelikowanie bo niewidomy pies wymaga nieco wyższego standardu niż zdrowy. Nie wiemy czy Jurand kiedykolwiek będzie widział ani nie mamy pewności co do jego adopcji więc musimy mu zapewnić najlepszy hotelik jaki możemy. Propozycja w Szczecinku dla mnie jest rewelacyjna.

Posted

paulinken napisał(a):
Czy w pierwszej kolejności potrzebne są pieniądze na weta czy hotelik?

Na jedno i drugie :)
Ale priorytetem są chyba teraz stałe (chociaż nieduże) deklaracje na hotel...

Posted

paulinken napisał(a):
Czy w pierwszej kolejności potrzebne są pieniądze na weta czy hotelik?

Ja wyłożę pieniążki na fryzjera i na weta, więc to co wpłynie niech idzie na hotelik.

Posted

Dziękuję za zaproszenie, kiedyś tez podhalana miałam, co to za cholera była... ech... Zabroniłam sobie już stałych deklaracji, bo pracy na horyzoncie nie widać, ale temu biedakowi nie potrafię odmówić z sentymentu. Jedynie 5 zł miesięcznie, ale mam nadzieję, że się przyda.

Posted

Iza!!! napisał(a):
Zabroniłam sobie już stałych deklaracji, bo pracy na horyzoncie nie widać, ale temu biedakowi nie potrafię odmówić z sentymentu. Jedynie 5 zł miesięcznie, ale mam nadzieję, że się przyda.

Paulinken, Iza!!!- buziaczki dla Was:)

Bardzo, bardzo dziękujemy:) każde 5 zł jest ważne! A najważniejsze serce:) Buźka od Juranda:)

Zaraz zmieniam pierwszy post- Brakuje nam 105 zł deklaracji...

Posted

mc_mother napisał(a):
Konto wysyłam na PW :)

Monikapf i Iza!!!- nie mogę do Was wysłać PW z kontem- chyba macie zapchane skrzynki...

Konto do Moniki już wcześniej wysłałam i doszło :-).

Posted

Hmmm... A może to coś u mnie? Do Iza!!! teraz próbowałam znowu i nie mogę wysłać i do ludzi z mojej listy "literkowej" też nie...
Ale wcześniej wysłałam kilkanaście PW do kupujących z bazarku dla Juranda i wszystko poszło...

Posted

akrim napisał(a):
mam wpływ od camary 200 zł dla Juranda (za 5 m-cy)+50 Runo:loveu: oraz mienta 100 zł dla Juranda:loveu:

Dziękujemy ślicznie- zaraz zmienię w pierwszym:)

PS. wylogowałam się i zalogowałam i PW idą...:)

Posted

Czy konto do wpłat dla Juranda jest inne niż to fundacyjne co było podane w Jego allegro???
Jeśli tak to również proszę o dane na PW, bo muszę wysłać paru osobom :)