Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mc_mother napisał(a):
Maya/ Szarotka:loveu:

A Ty masz jeszcze jakieś maleństwo?
Ale banerek też nam zrobisz, coooo?;)

Zrobie, chociaz ekspertem to nie jestem. Zaraz bedzie :):) Isodora robi lepsze, bo ona pewnie uzywa lepszy program.
Malenstwo mam 27 letnie co ma 1.80 wzrostu :):) plci zenskiej :):)

mc_mother napisał(a):
Ale ja tak mam w pierwszym poście....

Jak zagladalam to deklaracji nie bylo, ale moze juz sa :):)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mc_mother napisał(a):
Bo nie było deklarujących :D
Ale jak się pojawili, to zostali wpisani, teraz także Ty jesteś:)

O! super banerek! To jest do bazarku czy do wątku?

Ale sie ciesze :):) lubie byc na pierwszej stronie :):)

Posted

[quote name='Saphira']Ten banerek jest ładny, ale do starego bazarku a nie do wątku. trzeba inaczej podlinkować
No tak mial byc niby podlikowany .........zaraz zmienie.

Posted

O tak, świetny banerek, z błękitem oczu Juranda, ten linkuje do wątku. Dzięki wielkie.
Na bazarkowy czekamy dalej :)

mc_mother, przeciągnij u siebie nowy, bo Twój linkuje do starego bazarku.

Posted

Może jednak dla pewności przed wizytą u dr Garncarza pobralibyśmy próbkę krwi Jurantowi na badania wątrobowe. To nie kosztuje wiele a mialybyśmy pewność czy nie przeszedł choroby Rubartha tak jak to sugerowano na początku wątku.

Posted

Tak od razu nie można, bo Runo dopiero co szczepiony na wściekliznę, do tego ma być lada dzień odrobaczony i potem znów szczepiony (to drugie szczepienie na różne choróbska osobiście odłożyłabym na inny termin), do tego trzeba wzmocnić nieco chudziny, bo mają dużą niedowagę, więc to kwestia 3-4 tygodni dla Zbyszka .. Jurand nawet bez dodatkowych zabiegów potrzebuje chyba więcej czasu .. na oko jest w gorszej kondycji.

Posted

[quote name='Cajus JB']Jakby Cioteczki i Wujkowie mieli ochotę to proszę o rozkręcenie wątku niewidomego Juranda :shake:.

mówisz i masz :lol:

ellig jesteś przede mną :mad:
dlaczego? :angryy: :angryy: :angryy: jak mogłaś mi to zrobić? :placz: :placz: :placz:

Posted

Cajus JB napisał(a):
Na kiedy przewidujemy kastrację Juranda i Runo?

A Ty to byś tylko kastrował i kastrował tych biednych chłopaków. Konkurencji się chcesz pozbyć czy co?:diabloti:

Posted

polubek napisał(a):
mówisz i masz :lol:

ellig jesteś przede mną :mad:
dlaczego? :angryy: :angryy: :angryy: jak mogłaś mi to zrobić? :placz: :placz: :placz:

No i czego ryczy no czego?Nie rycz mala nie rycz.....
Trzeba pomoc no to biegiem a nie spacerkiem:)

Posted

ilon_n napisał(a):
Ooo, witamy serdecznie, cioteczki widzę i tu, i tam (Gapcio-site) :)
to się dopiero nazywa multitasking!! ;)

Dziekujemy i pytanie czy tylko pieniadze sa w tej chwili najbardziej potrzebne dla Juranda?

Posted

Ellig napisał(a):
Dziekujemy i pytanie czy tylko pieniadze sa w tej chwili najbardziej potrzebne dla Juranda?

Marzy nam się DOM dla Jurcia, bo z tymi oczkami w hoteliku może dłuuuugo posiedzieć ..
Ale na chwilę obecną zbieramy deklaracje na hotel i leczenie (możliwe, że kosztowna operacja oczu, ale to się dopiero okaże po badaniu 22 maja), bo DOMu na razie ani widu, ani słychu ..

Posted

ilon_n napisał(a):
Super dzięki Ellig!! w kwestii wpłat decyduje mc_mother. w sumie dobre pytanie.

Ok, juz przelalam pieniadze w razie co moge jeszcze pozniej wesprzec Juranda sucha karma....

Posted

Ellig napisał(a):
Ok, juz przelalam pieniadze w razie co moge jeszcze pozniej wesprzec Juranda sucha karma....

Dzięki bardzo, karma też się Jurciowi przyda, bo chłopak wagi piórkowej .. 26kg!!!!!!!!!!

NiJaSe napisał(a):
no to i ja jestem

Witamy w kąciku Juranda :)