Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No własnie miałam Was spytać, czy znacie wetkę na Mickiewicza:)
Pani Ania tam chodzi! I właśnie dziś mi mówiła, że tam można zrobić cięcie jajek za dobrą cenę "dla dziewczyn z dogo" i pytała czy kogoś znam ;)
Runo jutro tam idzie właśnie na zabiegi upiększające:)

Jak możesz to załatwiaj:)

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja w każdym razie bym Runo kastrowała a Juraska na razie tylko zaszczepiła, wykąpała i oczkami się zajęła. Co myślicie?

Edit- Ilonka, jak będziesz z Panią wet umawiać kastrację Runo, to powiedz o którego psa chodzi... On na razie dostaje zastrzyki na nadwyrężoną łapkę... Jutro ma być odrobaczony i kąpany a za 2 tyg szczepiony, jak trochę dojdzie do siebie. Pani wet mówiła, ze kastracja może być za 3- 3,5 tygodnia.

Ale się cieszę! Ja bym tu na wątku siedziała cały dzień (jakby dogo wpuszczało:angryy: )- nie mogę się nacieszyć, że tak się wszystko udaje:)

Posted

Szkoda tylko, że deklaracji brak.

Watek nadal jest na kujawsko-pomorskim. Nie ma banerka. Trzeba go trochę rozkręcić. Rozumiem, ze deklaracje są zbierane tylko na Juranda.

Posted

[quote name='Cajus JB']Szkoda tylko, że deklaracji brak.

Watek nadal jest na kujawsko-pomorskim. Nie ma banerka. Trzeba go trochę rozkręcić. Rozumiem, ze deklaracje są zbierane tylko na Juranda.[/QUOTE]

Deklaracje to sobie trzeba niestety wymolestowac .........., tez mysle, ze tu to deklaracje na Juranda zbieramy ??????????

Posted

Jak na razie wielkiego zapału w tym kierunku nie ma. Ktoś tu pisze pw z zaproszeniami na wątek i prośbą o deklaracje. Bo samo podnoszenie to nic nie da.

Posted

[quote name='Cajus JB']Jak na razie wielkiego zapału w tym kierunku nie ma. Ktoś tu pisze pw z zaproszeniami na wątek i prośbą o deklaracje. Bo samo podnoszenie to nic nie da.[/QUOTE]

Pewnie bede musiala to zrobic, bo ciotki krajowe walcza z zalatwianiem dt. lekazami itp, a tak za duzo tych walczacych to nie ma. Ja moge pomoc tylko finansowo lub wirtualnie.
Jutro sie wezme za molestacje, bo dzisiaj juz musze isc spac.

Posted

Dzień dobry Białasom i wszystkim sympatykom wątku :)

Banerek dla Juranda już dawno by się przydał .. jak był bazarek, to chociaż taki można było wkleić w podpis .. ale teraz już nieaktualny .. ehhh

Posted

Przepraszam, ale naprawdę doba jest dla mnie ostatnio za krótka:( A dogo odmawia współpracy...

Tak, deklaracje zbieramy tylko dla Juranda.

Zedytowałam pierwszy post, żeby to było jasno napisane...
O banerkach pojęcia nie mam (nawet mam problem by wkleić w podpis :oops:) ale Szarotka umie robić banerki, więc może możemy Cię poprosić?

Bazarek jest w zasadzie przygotowany, tylko nie mogłam go na dogo wrzucić. Widzę, że dogo już działa, więc dziś powinien zacząć funkcjonować- wkleję link.

Na dobry początek składam jednorazową deklarację 100 zł...
Stałej w tej chwili niestety nie mogę, że względu na niestabilną sytuację zawodową, ale mam nadzieję, że to się zmieni ;)

Posted

Mogę przenieść aleee... jak to się robi?
Mam założyć nowy wątek? Czy to się da jakoś przenieść to co jest?
Wybaczcie, ale ja na dogo udzielam się sporadycznie- raczej okupuję nasze podhalańskie forum ;) i trochę trudno mi się tu poruszać...

Posted

Przepraszam za niebecność, ale paskudne migreńsko zwaliło mnie z nóg. Ja też nie potrafię przenosić wątków, ale może Ania się zjawi i coś poradzi. Ona jest bardzo internetowa.;) Co do Juraska to wkradł sie błąd w kosztach leczenia. Z tego co ustaliłam to 2000 ma kosztować operacja obu oczu a nie jednego. Poza tym nie wiadomo czy w jego przypadku nie jest na nią za późno. Dowiemy się 22-ego maja;)
Rozumiem, że po 22-gim o ile będzie wolne miejsce wieziemy Juraska do Mariamc ?
O banerek mogę poprosić Isadora7- ona robila dla Bambo;)

Posted

Napisałam PW do pianki w sprawie przeniesienia wątku. Z banerkiem chyba trzeba w takim razie wstrzymać się do czasu aż będzie wiadomo czy wątek da się przenieść czy trzeba nowy założyć...

Posted

Dzieki dla Pianki :):)
To ja deklaruje 50 zl. :):)
I deklaruje sie do meczenia ludzi o deklaracje CajusB obiecal tez pomoc. Tylko dajcie mi czas do jutra bo dzisiaj moje malenstwo przyjezdza :):)

Matka to teraz wpisz te deklaracje do pierwszego postu :):)
Mozesz tez zajrzec na watek Henia w moim banerku na pierwszy post i zobaczyc jak to wyglada, zeby
nie bylo balaganu :) i watek byl jasny. Chwale sie, bo przy moim charakterze miec taki porzadek w buchalterii to naprawde osiagniecie nie lada :):):multi::multi::multi: