mc_mother Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 No własnie miałam Was spytać, czy znacie wetkę na Mickiewicza:) Pani Ania tam chodzi! I właśnie dziś mi mówiła, że tam można zrobić cięcie jajek za dobrą cenę "dla dziewczyn z dogo" i pytała czy kogoś znam ;) Runo jutro tam idzie właśnie na zabiegi upiększające:) Jak możesz to załatwiaj:) Quote
ilon_n Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 OK, to załatwiamy, tylko obu chłopcom tniemy klejnoty?? Quote
mc_mother Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 No właśnie się zastanawiam czy w przypadku Juranda to jest konieczne? Może się wstrzymamy? Boję się, że on taki słaby...i starszy. Quote
ilon_n Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 no dobrze, to poczekam na decyzje zanim zacznę umawiać terminy, bo najlepiej załatwić wszystko za jednym zamachem niż na raty .. Quote
mc_mother Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 Ja w każdym razie bym Runo kastrowała a Juraska na razie tylko zaszczepiła, wykąpała i oczkami się zajęła. Co myślicie? Edit- Ilonka, jak będziesz z Panią wet umawiać kastrację Runo, to powiedz o którego psa chodzi... On na razie dostaje zastrzyki na nadwyrężoną łapkę... Jutro ma być odrobaczony i kąpany a za 2 tyg szczepiony, jak trochę dojdzie do siebie. Pani wet mówiła, ze kastracja może być za 3- 3,5 tygodnia. Ale się cieszę! Ja bym tu na wątku siedziała cały dzień (jakby dogo wpuszczało:angryy: )- nie mogę się nacieszyć, że tak się wszystko udaje:) Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Szkoda tylko, że deklaracji brak. Watek nadal jest na kujawsko-pomorskim. Nie ma banerka. Trzeba go trochę rozkręcić. Rozumiem, ze deklaracje są zbierane tylko na Juranda. Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Cajus JB']Szkoda tylko, że deklaracji brak. Watek nadal jest na kujawsko-pomorskim. Nie ma banerka. Trzeba go trochę rozkręcić. Rozumiem, ze deklaracje są zbierane tylko na Juranda.[/QUOTE] Deklaracje to sobie trzeba niestety wymolestowac .........., tez mysle, ze tu to deklaracje na Juranda zbieramy ?????????? Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Jak na razie wielkiego zapału w tym kierunku nie ma. Ktoś tu pisze pw z zaproszeniami na wątek i prośbą o deklaracje. Bo samo podnoszenie to nic nie da. Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Cajus JB']Jak na razie wielkiego zapału w tym kierunku nie ma. Ktoś tu pisze pw z zaproszeniami na wątek i prośbą o deklaracje. Bo samo podnoszenie to nic nie da.[/QUOTE] Pewnie bede musiala to zrobic, bo ciotki krajowe walcza z zalatwianiem dt. lekazami itp, a tak za duzo tych walczacych to nie ma. Ja moge pomoc tylko finansowo lub wirtualnie. Jutro sie wezme za molestacje, bo dzisiaj juz musze isc spac. Quote
Cajus JB Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Pomogę Tobie jutro wieczorem. I tak gonisz po całym dogo jak mało kto. Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dzień dobry Białasom i wszystkim sympatykom wątku :) Banerek dla Juranda już dawno by się przydał .. jak był bazarek, to chociaż taki można było wkleić w podpis .. ale teraz już nieaktualny .. ehhh Quote
mc_mother Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Przepraszam, ale naprawdę doba jest dla mnie ostatnio za krótka:( A dogo odmawia współpracy... Tak, deklaracje zbieramy tylko dla Juranda. Zedytowałam pierwszy post, żeby to było jasno napisane... O banerkach pojęcia nie mam (nawet mam problem by wkleić w podpis :oops:) ale Szarotka umie robić banerki, więc może możemy Cię poprosić? Bazarek jest w zasadzie przygotowany, tylko nie mogłam go na dogo wrzucić. Widzę, że dogo już działa, więc dziś powinien zacząć funkcjonować- wkleję link. Na dobry początek składam jednorazową deklarację 100 zł... Stałej w tej chwili niestety nie mogę, że względu na niestabilną sytuację zawodową, ale mam nadzieję, że to się zmieni ;) Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mc_mother, może przenieśmy wątek Juranda dla lepszej widoczności i większych szans na zbiórkę deklaracji z kuj-pom na ogólny? Quote
mc_mother Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Mogę przenieść aleee... jak to się robi? Mam założyć nowy wątek? Czy to się da jakoś przenieść to co jest? Wybaczcie, ale ja na dogo udzielam się sporadycznie- raczej okupuję nasze podhalańskie forum ;) i trochę trudno mi się tu poruszać... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 to chyba trzeba do moderatora...moze napisz do pianki pw Quote
Saphira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Przepraszam za niebecność, ale paskudne migreńsko zwaliło mnie z nóg. Ja też nie potrafię przenosić wątków, ale może Ania się zjawi i coś poradzi. Ona jest bardzo internetowa.;) Co do Juraska to wkradł sie błąd w kosztach leczenia. Z tego co ustaliłam to 2000 ma kosztować operacja obu oczu a nie jednego. Poza tym nie wiadomo czy w jego przypadku nie jest na nią za późno. Dowiemy się 22-ego maja;) Rozumiem, że po 22-gim o ile będzie wolne miejsce wieziemy Juraska do Mariamc ? O banerek mogę poprosić Isadora7- ona robila dla Bambo;) Quote
mc_mother Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Napisałam PW do pianki w sprawie przeniesienia wątku. Z banerkiem chyba trzeba w takim razie wstrzymać się do czasu aż będzie wiadomo czy wątek da się przenieść czy trzeba nowy założyć... Quote
Saphira Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No i zapomniałam napisać, że i ja deklaruję 100 zł dla Juranta. Quote
mc_mother Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Saphira:loveu::loveu::loveu: dziękujemy:) Zauważyłyście? Jesteśmy na ogólnym! Pianka nas przeniosła :) Bazarek już działa! Jeszcze będę doklejać zdjęcia, bo jest ich duuuużo, ale już można zapraszać:) I prosimy szarotkę o banerek bazarku :) http://www.dogomania.pl/threads/185036-Bazarek-ciuszkowy-quot-UBIERZ-MALUSZKA2-quot-do-16.05-na-leczenie-i-hotel-niewidomy-Jurand?p=14624432#post14624432 Quote
Szarotka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Dzieki dla Pianki :):) To ja deklaruje 50 zl. :):) I deklaruje sie do meczenia ludzi o deklaracje CajusB obiecal tez pomoc. Tylko dajcie mi czas do jutra bo dzisiaj moje malenstwo przyjezdza :):) Matka to teraz wpisz te deklaracje do pierwszego postu :):) Mozesz tez zajrzec na watek Henia w moim banerku na pierwszy post i zobaczyc jak to wyglada, zeby nie bylo balaganu :) i watek byl jasny. Chwale sie, bo przy moim charakterze miec taki porzadek w buchalterii to naprawde osiagniecie nie lada :):):multi::multi::multi: Quote
mc_mother Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Maya/ Szarotka:loveu: A Ty masz jeszcze jakieś maleństwo? Ale banerek też nam zrobisz, coooo?;) Quote
Recommended Posts