Szarotka Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='mc_mother']Bo może tylko znajomi mogą? Nie wiem... ja mogę tam wejść. To skopiuję z FB: biegaj szczęśliwie za Tęczowym Mostem... byłeś całkowicie ślepym i starszym psem .. nauczyłeś nas bardzo dużo ... pokazałeś, że mimo przeciwności losu można brać z życia jak najwięcej szczęścia i radości ... nigdy Cię nie zapomnimy .. zaufania do człowieka, który wcześniej Cię skrzywdził .. wszystkich chwil, które razem spędziliśmy... miłości , którą Nas obdarzyłeś .. pozwoliłeś Nam prowadzić się przez swoje życie .. wiedząc , że już nikt Cię nie skrzywdzi .. w końcu trafiłeś do upragnionego domku .. miałeś swojego człowieka .. swojego przewodnika, w swoim ciemnym świecie ... niestety nadszedł czas.. kiedy musiałeś odejść za TM ... i przekazać innym psim stworzeniom, że są jeszcze ludzie .. którym nie jest obojętny pieski los .. Jurciu O jakie ladne, szkoda, ze nie moge wejsc .......... Quote
margolcia402 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Szarotka napisał(a):O jakie ladne, szkoda, ze nie moge wejsc .......... hmm .. nie mam pojęcia dlaczego nie możesz się zalogować .. ja nic nie blokowałam .. Quote
Jogurcia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 wielka prosba prosze nie usowac watku Jurcia oraz jego zdjatek Quote
Nadalle Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 A ostatnio nawet o Nim myślałam, co u Niego :( Quote
Jogurcia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 w zasadzie wszystko sie od Niego zaczelo :) kochany moj jeszcze nie moge spokojnie tu zagladac bo rycze jak bobr Quote
Recommended Posts