mc_mother Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Mariamc- czekamy na fakturę za leczenie i hotel;) Zaktualizowałam pierwszy post o wpłaty, które ostatnio wpłynęły. Niestety stwierdziłyśmy przy okazji, że nie wszystkie osoby, które złożyły deklarację się z niej wywiązują:( Chodzi o niunia1 i Marię B. (deklaracja złożona w Jej imieniu przez ilonn). Jeśli wpłaty zostały dokonane a do nas nie dotarły- prosimy o informację- różne rzeczy się dzieją, może błąd w numerze konta? :roll: Quote
WIGA Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Deklarację za sierpień wysłałam 20.08,już powinna wpłynąć. Quote
Szarotka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Mysle, ze trzeba by wyslac pw. z przypomnieniem. Quote
Saphira Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Ilon również jest teraz w podróży i pewnie jak wróci to przypomni o deklaracjach. Ja również nie zapomnę o Juranciku i zawsze poratuje go w potrzebie. Myślę, że jest bardzo szczęśliwy w hoteliku a może po wakacjach domek się znajdzie. Quote
mc_mother Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Kilka dni temu ktoś przysłał e-mail z zapytaniami o wiek i stan zdrowia Juranda z allegro. Wysłałam odpowiedź, ale już nie ma dalszego kontaktu:( Quote
argusiowa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 informuję uprzejmie że allegro Juraska przedłużane systematycznie i na bieżąco :) Quote
Monika.D Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Ojej, ale fajnie sierść mu odrosła... Będzie z niego cudny biały niedźwiadek :) Quote
natalie1988 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Z Juranda robi się kawał psiaka :loveu: Quote
Saphira Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 argusiowa napisał(a):informuję uprzejmie że allegro Juraska przedłużane systematycznie i na bieżąco :) Może wrzesień będzie łaskawszy dla naszego miska:roll: Quote
mc_mother Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Dla argusiowej złoty medal i buziak wielki :) Allegro cały czas naszego Jurcia promuje :) Quote
argusiowa Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 jak będę bogatsza to może na początek pofrunie :) Quote
mc_mother Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Proszę trzymać kciuki, łapy i co tylko kto tam ma do trzymania ;) W niedzielę Jurandzik będzie miał gości,którzy przyjadą do niego aż z Poznania. Umówiłam się z Nimi w Szczecinku. Przyjadą ze swoim starszawym podhalanem (też ze schroniska) żeby chłopaki się poznały :loveu: Nie cieszę się i nie zapeszam... tylko tak informuję po cichutku ;) Niewidomy Smucio właśnie znalazł dom to może i Jurciowi się poszczęści... PS. A znaleźli Jurcia właśnie na argusiowym allegro:) Quote
jola_li Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mc_mother napisał(a):Proszę trzymać kciuki, łapy i co tylko kto tam ma do trzymania ;) W niedzielę Jurandzik będzie miał gości,którzy przyjadą do niego aż z Poznania. Umówiłam się z Nimi w Szczecinku. Przyjadą ze swoim starszawym podhalanem (też ze schroniska) żeby chłopaki się poznały :loveu: Nie cieszę się i nie zapeszam... tylko tak informuję po cichutku ;) Ja też się wcale nie cieszę. Nic a nic. A trzymam wszystko, co się da!!!!!!!!!!!! Quote
beataczl Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ojejku jejku, zeby to bylo to! trzymam wszystko co mozliwe!!! Quote
Szarotka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [FONT=Lucida Console]O jej [/FONT] :):):) Quote
Fiks Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 jola_li napisał(a):Ja też się wcale nie cieszę. Nic a nic. A trzymam wszystko, co się da!!!!!!!!!!!! Ja też!!! :thumbs: Quote
Cajus JB Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Liczę na to, że się uda. Nikt nie robi sobie takiej wycieczki dla przyjemności. Ważne aby dobrze psy się poznały. Jurand jak był w Toruniu miał spotkanie z Bambo. Nie znały się. Niby wszystko było w porządku, ale jak spotkały się nos w nos to sobie co nieco powiedziały. Nie wiem jak teraz Jurand? Quote
Szarotka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No tak, ale moze Jurand sprawe przemyslal i ma teraz lepsza postawe :):) Quote
beataczl Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 szkoda, ze to nie podhalanka ;) ale starszy psiak, to tez nie jest zle.... moga sie zgodzic , trzymam kciuki! Quote
mc_mother Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Zobaczymy... Ja liczę na to, że Jurand jest teraz wykastrowany, więc drugi pies może go już nie traktować jak rywala. U mnie tak było- po kastracji walki samców się skończyły. Weźmiemy ich na spacer na neutralny grunt i się okaże... Quote
ilon_n Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: oby się miło zwąchali! Quote
Szarotka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No Jurandzik bedziesz mial wizyte :):) Quote
mc_mother Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Serwis informacyjny;) Już po wizycie przedadopcyjnej :) Była baardzo udana- Pan Adam, który ją przeprowadzał powiedział, ze jeszcze nigdy nie było tak, żeby nie miał żadnych zastrzeżeń. Tym razem stwierdził, że to dom, do którego oddałby swojego psa bez żadnych wątpliwości :multi::multi::multi: Wspaniali ludzie, ciepli i wrażliwi, doskonały kontakt z psem, który jest w domu (podhalan ze schroniska), pies zadbany. Otoczenie i dom bardzo czyste i uporządkowane, porządny kojec i budy dla psów- wszystko wspaniale :loveu: Teraz tylko trzeba czekać jak chłopaki się "zwąchają". Zdam relację w niedzielę po powrocie ze spotkania w Szczecinku. Ale jestem szczęśliwa! :loveu: Quote
beataczl Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 super wiesci! dalej trzymam kciuki za zwachanie sie piesow! Quote
Recommended Posts