Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mariamc- czekamy na fakturę za leczenie i hotel;)

Zaktualizowałam pierwszy post o wpłaty, które ostatnio wpłynęły.
Niestety stwierdziłyśmy przy okazji, że nie wszystkie osoby, które złożyły deklarację się z niej wywiązują:(

Chodzi o niunia1 i Marię B. (deklaracja złożona w Jej imieniu przez ilonn).
Jeśli wpłaty zostały dokonane a do nas nie dotarły- prosimy o informację- różne rzeczy się dzieją, może błąd w numerze konta? :roll:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilon również jest teraz w podróży i pewnie jak wróci to przypomni o deklaracjach. Ja również nie zapomnę o Juranciku i zawsze poratuje go w potrzebie. Myślę, że jest bardzo szczęśliwy w hoteliku a może po wakacjach domek się znajdzie.

Posted

argusiowa napisał(a):
informuję uprzejmie że allegro Juraska przedłużane systematycznie i na bieżąco :)

Może wrzesień będzie łaskawszy dla naszego miska:roll:

Posted

Proszę trzymać kciuki, łapy i co tylko kto tam ma do trzymania ;)
W niedzielę Jurandzik będzie miał gości,którzy przyjadą do niego aż z Poznania. Umówiłam się z Nimi w Szczecinku. Przyjadą ze swoim starszawym podhalanem (też ze schroniska) żeby chłopaki się poznały :loveu:

Nie cieszę się i nie zapeszam... tylko tak informuję po cichutku ;)

Niewidomy Smucio właśnie znalazł dom to może i Jurciowi się poszczęści...

PS. A znaleźli Jurcia właśnie na argusiowym allegro:)

Posted

mc_mother napisał(a):
Proszę trzymać kciuki, łapy i co tylko kto tam ma do trzymania ;)
W niedzielę Jurandzik będzie miał gości,którzy przyjadą do niego aż z Poznania. Umówiłam się z Nimi w Szczecinku. Przyjadą ze swoim starszawym podhalanem (też ze schroniska) żeby chłopaki się poznały :loveu:

Nie cieszę się i nie zapeszam... tylko tak informuję po cichutku ;)

Ja też się wcale nie cieszę.
Nic a nic.
A trzymam wszystko, co się da!!!!!!!!!!!!

Posted

Liczę na to, że się uda. Nikt nie robi sobie takiej wycieczki dla przyjemności.

Ważne aby dobrze psy się poznały. Jurand jak był w Toruniu miał spotkanie z Bambo. Nie znały się. Niby wszystko było w porządku, ale jak spotkały się nos w nos to sobie co nieco powiedziały. Nie wiem jak teraz Jurand?

Posted

Zobaczymy... Ja liczę na to, że Jurand jest teraz wykastrowany, więc drugi pies może go już nie traktować jak rywala. U mnie tak było- po kastracji walki samców się skończyły.
Weźmiemy ich na spacer na neutralny grunt i się okaże...

Posted

Serwis informacyjny;)
Już po wizycie przedadopcyjnej :)
Była baardzo udana- Pan Adam, który ją przeprowadzał powiedział, ze jeszcze nigdy nie było tak, żeby nie miał żadnych zastrzeżeń.
Tym razem stwierdził, że to dom, do którego oddałby swojego psa bez żadnych wątpliwości :multi::multi::multi:
Wspaniali ludzie, ciepli i wrażliwi, doskonały kontakt z psem, który jest w domu (podhalan ze schroniska), pies zadbany.
Otoczenie i dom bardzo czyste i uporządkowane, porządny kojec i budy dla psów- wszystko wspaniale :loveu:
Teraz tylko trzeba czekać jak chłopaki się "zwąchają".
Zdam relację w niedzielę po powrocie ze spotkania w Szczecinku.

Ale jestem szczęśliwa! :loveu: