Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mc_mother napisał(a):
Jutro informacja o Jurandzie ma być w Waszej lokalnej telewizji... Po "Zbliżeniach".

:crazyeye: WOW :crazyeye:
Świetnie! ustawiam przypominacz .. bo kiepsko już z moimi naturalnymi rejestrami pamięci ;)

fotki bombowe!!! Jurasek się śmieje i bryka po trawniczkach .. marzenia się spełniają :lol:

Posted

Kurcze, żebym Wam nie namieszała, bo już nie jestem pewna czy przed czy po Zbliżeniach. W każdym razie ok. 18.30. Ma być coś o Juwenaliach i przy okazji o Jurasku, dla którego będą zbierane fundusze:)
A wszystko to za sprawą nowej rodzinki naszego Runka:)

Posted

A ja dziękuję za piękne zdjęcia uśmiechniętego Juraska:Rose::Rose::Rose:.
Widać szczęście malujące się na jego pyszczulku.:loveu::loveu::loveu:
Cieszy fakt, że tyle osób włączyło się w akcję pomocową dla Juranda. Oby znalazł się dla niego kochający domek.

Posted

Odnoszę wrażenie, że to powinno być w TV Bydgoszcz .. no bo tym razem chodzi o juwenalia w Tucholi, gdyż toruńskie już się odbyły i przeszły do archiwum :)
Ja będę tam właśnie szukać .. choć mogę się mylić ..

Posted

Wpłaty na konto fundacji Zwierze Nie Jest Rzeczą (wszystkie, jakich dokonano)

200 - Marcin E.
50 - Katarzyna Sz.
30 - Kamila A. Kamucha
20 - Tomasz D.
70 - Natalia M.
20 - Teresa Borcz
120 - Ellig
100 - Saphira

Prosze o sprawdzenie i ew. uwagi. Nie wszędzie były nicki, więc jak ktoś się rozpozna :cool3: to niech się przyzna.

Posted

W Tucholi też zebrano jakieś środki. Powinno starczyć na leczenie i karmę weterynaryjną. A wplywy ze stałych deklaracji trzeba przeznaczyć na hotelik;)

Posted

Camara napisał(a):
Wpłaty na konto fundacji Zwierze Nie Jest Rzeczą (wszystkie, jakich dokonano)

200 - Marcin E.
50 - Katarzyna Sz.
30 - Kamila A. Kamucha
20 - Tomasz D.
70 - Natalia M.
20 - Teresa Borcz
120 - Ellig
100 - Saphira

Prosze o sprawdzenie i ew. uwagi. Nie wszędzie były nicki, więc jak ktoś się rozpozna :cool3: to niech się przyzna.

Tomasz D. to chyba TZ chity a Natalia M. to natalie1988... Ellig, Saphira I Teresa Borcz to wiemy :) - wpisałam w pierwszym poście...
Pozostałych prosimy o ujawnienie się :)
I dziękujemy :)

W Tucholi zebrano 230 zł dla Juranda:) Ale to nie koniec, bo jest zgoda by puszka stała przy dziekanacie na stałe :)
Dziękujemy właścicielom Runcia:)

Posted

O jakie dobre wiadomosci! Serdeczne pozdrowienia dla Runa i jego opiekunow, ktorzy wspomagaja Juranda. A ta puszka pewnie ze niech stoi przy dziekanacie!

Sluchajcie, nowy wujek oferuje transport (Mazowsze -Lubelszczyzna-Swietokrzyskie) ,chyba gratis, nie znam wielu szczegolow, podal telefon:
tel 781-10-01-76
podaje link do jego postu:

http://www.dogomania.pl/threads/1857...ce-quot/page19

Znacie juz chyba ten watek? Jezeli nie, to poczytajcie, szczegolnie ostatnie posty.

http://www.dogomania.pl/threads/186445-Psy-z-hoteliku-u-Alinys-wsp%C3%B3lna-pomoc-poszkodowanym

Posted

No w końcu Dogo mnie wpuściło.
Są wyniki badań ucha Juranda.To gronkowiec. Przez tydzień ma dostawać Neoral doustnie i do ucha oridermyl
Na szczęście mam cały zapas leków od Fioneczki po Fionce
[*]
Nie trzeba będzie za to płacić.