jola_li Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Napisałam tekst, wypisałam forumowiczów na "M", którzy niezbyt dawno odwiedzili dogomanię. Jedną porcję już wysłałam do Cajusa, jeżeli ktoś jeszcze może poświęcić trochę czasu, proszę o sygnał. Im więcej osób, tym lepiej. Zapraszam ;-)! Quote
jola_li Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Szarotka napisał(a):Moge, ale jutro. A skad sie bierze te dane ?? Ja już wszystko przygotowałam i też stopniowo wysyłam zaproszenia na pw :-). Zaraz Ci prześlę porcję ;-). Dziękuję :-)!!!! Quote
Saphira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 mc_mother napisał(a):Ja Ci mogę towarzyszyć od Chojnic albo w Chojnicach przejąć psa i dowieźć do Szczecinka:) Do Chojnic z Bytowa mam ok. 80 km, więc spoko;) Bardzo chętnie spotkam się z Tobą w Chojnicach i dalej możemy pogalopować wspólnie:lol: Co do terminu wyjazdu to musi nam tu podpowiedzieć Mariamc. Ważne kiedy jej pasuje i jakie godziny wchodzą w rachubę. Uważam,że finansowo podołamy zwłaszcza jeżeli Runo znajdzie domek. Byłam dzisiaj kilka chwil u Juranda. Przerażają go kafelki do tego stopnia, że wychodzi z budy tylko do jedzenia. Potrzeby fizjologiczne załatwia pod siebie. Zawiozłam mu i rozłożyłam w boksie gumowe maty łazienkowe. Niestety nie miałam ich za wiele i starczyło mi na chodnik do miski. Jemu zdecydowanie bardziej pasowałby tradycyjny boks z naturalnym lub drewnianym podłożem. Quote
mc_mother Posted May 16, 2010 Author Posted May 16, 2010 Ok. Domówimy szczegóły i termin na PW:) Brakuje nam aż 150 zł deklaracji- zmieniłam tytuł wątku... Niestety w rozsyłaniu na razie nie pomogę- dziś koniec bazarku, więc będzie sporo roboty, a ja w domu na blueconnectcie siedzę, więc to zajmie ho ho ho:( Jutro mnie nie ma na kompie- jadę na prześwietlenie ze swoim psem... Ale za kilka dni pomogę:) Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Mam nadzieje, ze uzbieramy w ciagu tych kilku dni. :):) Quote
Saphira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 [quote name='Ania+Milva i Ulver']A ja uważam ze osobne wątki nie są potrzebne- ten kto tu jest wie o co chodzi, a nowych osób nagle wielu nie będzie- takie realia dogo- zresztą w pierwszym poście jest wszelkie info. A dzięki temu ,że pisane jest i o jednym i drugim to watek wędruje na pierwszą bez zbędnych bezsensownych hopków. Dziewczyny ja jeszcze raz dziękuję!!! Runo jest piękny- bez was zginąłby tam w przytulisku ... Ja nie mogę zadeklarować stałej kwoty, ale w czerwcu postaram się coś wpłacić na Juranta. Aniu ! Czy twój kierownik wybiera sie jeszcze do tego przytuliska ? Quote
Saphira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Szarotka napisał(a):Mam nadzieje, ze uzbieramy w ciagu tych kilku dni. :):) Taka silna ekipa miałaby nie uzbierać:bigcool::bigcool::bigcool: Dziękuję wszystkim "pilnującym" wątku:Rose::Rose::Rose: , rozsyłającym pw, deklarującym, allegrującym i dyskutującym. Musi się udać.:B-fly::B-fly::B-fly: A największym podziękowaniem będzie szczęście tych dwóch psiaków:Dog_run::Dog_run: Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Napewno sie uda. Jak sie ludzie zapra nie nie ma rady :):) Quote
Camara Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Ellig napisał(a):Byly ode mnie:)120 zl, deklaracje za rok z gory. prosiłam Biafrę o sprawdzenie, potwierdzę, jak tylko będę mieć informację Quote
Szarotka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Niewidomy podhalan - Jurand prosi o najmniejszy grosik, potrzebuje na hotel i leczenie, na drobne wydatki i jedzenie Wspierajcie polskie rasy one tez potrzebuja kasy Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Szarotka']Niewidomy podhalan - Jurand prosi o najmniejszy grosik, potrzebuje na hotel i leczenie, na drobne wydatki i jedzenie Wspierajcie polskie rasy one tez potrzebuja kasy Jurand prosi o grosik:roll: Quote
jola_li Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dzisiaj wieczorem powysyłam dalsze pw. Jakby ktoś jeszcze był chętny (bo tego trzeba wysłać naprawdę dużo) to zestaw gotowy ;-). Chętnie podeślę :-). Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja specjalnie internetowa nie jestem. Mogę powysyłać jakąś małą literkę.;) Co gorsza mam wyrzuty sumienia bo ostatnio przysłano mi tyle próśb na pw a ja naprawdę nie mogę wszędzie pomóc:-( Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Czy Jurand jest zapisany na jakąś konkretną godzinę do lekarza ? Czy też musimy czekać w kolejce ? Quote
akrim Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Saphira napisał(a):Co gorsza mam wyrzuty sumienia bo ostatnio przysłano mi tyle próśb na pw a ja naprawdę nie mogę wszędzie pomóc:-( ja też:oops: ale zrzekam się kosztów przesyłki bazarku "ubierz maluszka1" w wysokości 21,7 oraz kosztów wysyłki z bazarku roślinnego w wysokości 33 zł jako deklaracja jednorazowa na Juranda Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Dziękuję w imieniu Juranda:modla::modla::modla: Quote
ilon_n Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Szarotka']Niewidomy podhalan - Jurand prosi o najmniejszy grosik, potrzebuje na hotel i leczenie, na drobne wydatki i jedzenie Wspierajcie polskie rasy one tez potrzebuja kasy Nie ma to jak uderzyć w nasz narodowy jakże czuły punkt honoru ;) świetny wierszyk "żebraczy" :) teraz musi się udać!! Quote
akrim Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 mc_mother napisał(a):A ten pierwszy post nie pęknie w szwach? ;) chyba tak:cool3:, bo jeszcze trzebaby gdzieś wpisywać wpływy z deklaracji:eviltong: i odnotowałam taki wpływ: bico - 30 zł :loveu:(choć deklaracja jest na 20zł) Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Akrim ! Czy możesz zliczyć czy wpłynęło chociaż tyle żeby opłacić I-szy m-c hoteliku ? Quote
Szarotka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Ja niestety swoja deklaracje wysle dopiero w czerwcu. I tez dostaja mase o pomoc, ale odpisuje ludziom, ze juz nie moge. Dzisiaj po poludniu bede kwestowac na Juranda. Quote
akrim Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 [quote name='Saphira']Akrim ! Czy możesz zliczyć czy wpłynęło chociaż tyle żeby opłacić I-szy m-c hoteliku ? przed chwilą wpłynęly wpłaty za maj i czerwiec od viola005 :p na Juranda 100zł(tj. 50 zł za maj+50 zł za czerwiec)+ na Zbyszka/Runa 100 zł (tak samo):loveu: więcej wpłat narazie nie ma (jak tylko dojdą to napiszę) , nie licząc wpłat z bazarku "ubierz maluszka 1" - z samej licytacji wyszło 98 zł pół na Runa + pół na Juranda ( wychodzę na pocztę i jak wyślę i będę wiedziała jakie koszty ma ostatnia przesyłka to napiszę wszystko) Quote
Saphira Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 W piątek o 14 gabinet psich fryzur, w sobotę dr Garncarz - chyba w południe. No i czekam na decyzję o terminie wyjazdu do hotelu. Chyba, że zapadną inne ustalenia........... Quote
Recommended Posts