zadra Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Monika z Katowic']Jaki ma fajny i wyjątkowy pyszczek! Wyjątkowa uroda i temperamentem. Quote
Monika z Katowic Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Taki "pocieszny", mały piesek ma szansę! Czy Fiszka ma już ogłoszenia? Quote
Tola Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Monika z Katowic napisał(a):Taki "pocieszny", mały piesek ma szansę! Czy Fiszka ma już ogłoszenia? Fiszka ma allegro i trochę ogłoszen od jogi gdzies na stronach krakowskich Quote
E-S Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Tola napisał(a):Fiszka ma allegro i trochę ogłoszen od jogi gdzies na stronach krakowskich I co Tolu, jest jakiś odzew ? Quote
Tola Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 E-S napisał(a):I co Tolu, jest jakiś odzew ? Niestety cisza. Mialam 2 tel w sprawie Finki, Panie zastanawiają się... Quote
E-S Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Tola napisał(a):Niestety cisza. Mialam 2 tel w sprawie Finki, Panie zastanawiają się... Ja nieustannie trzymam kciuki :) Quote
robkowa Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 mam nadzieję że coś się z tego wykluje Quote
agada Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Było by to i tak szybko, ale to oczywiście wspaniale!! Zaciskam więc! Quote
Monika z Katowic Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 I jakie wieści? Panie jeszcze się zastanawiają? Quote
Tola Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Panie milczą, wiec nic z tego nie będzie. Zdjęcie Fiszki bedzie prawdopodobnie w majowym numerze Mojego Psa, wiec noze wtedy.... Quote
zadra Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 Tola napisał(a):Panie milczą, wiec nic z tego nie będzie. Zdjęcie Fiszki bedzie prawdopodobnie w majowym numerze Mojego Psa, wiec noze wtedy.... A może wcześniej!! Quote
zadra Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 Fiszka jutro zapisana jest na sterylkę.Trzymajcie kciuki. Quote
zadra Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Fiszka była najedzona więc ze sterylki nici.Sunia jest bardzo wesoła i towarzyska .Bardzo ładnie hodzi na smyczy.Uwielbia siedzieć na kolanach i podbijać dłon do głaskania.jEST BARDZO ŁAGODNA W STOSUNKU DO LUDZI,przepada za towarzystwem. Quote
Monika z Katowic Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Fiszka jest wyjątkowa! Taki kochany piesio do tulenia! Quote
robkowa Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Fiszka i Finka i inne zamojskie psiaki mają ogłoszenia w Kronice w tym tygodniu, dopiero w tym tyg wydrukowali choć wysyłałam na zeszły tydzień, mam nadzieję że pojawi się dom choć dla jednego zwierzaka Quote
Tola Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 taka malutka i całusna sunia a domku brak. Na razie to z ogloszen cisza. Moze po streylce cos sie ruszy... Quote
Tola Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Mam problem - DT nie chce juz Fiszki, prosi o szukanie jej innego DT; sunia upodobala sobie kroliki i postanowila je wymordowac. Jest bardzo uparta w swoich dzialaniach. Nie podobają sie jej tez kury, jeden kot i 2 psy. Ale baaaaaaaaaaaaardzo kocha ludzi i w ich towarzystwie jest najszczęsliwsza. Kto ma jakis sensowny pomysł? Quote
robkowa Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 skoro jest podbramkowa sytuacja czy Fiszka nie mogłaby jechać na miejsce Lusi? zrobiłam ostatnio trochę ogłoszeń Fiszce i Fince Quote
Tola Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 robkowa napisał(a):skoro jest podbramkowa sytuacja czy Fiszka nie mogłaby jechać na miejsce Lusi? zrobiłam ostatnio trochę ogłoszeń Fiszce i Fince Pani w hoteliku ma teraz same problemowe duze psy, była prosba o małą sunię, ktora zgdza sie z innymi sukami. Fiszka niestety nie toleruje kolezanek:roll: Quote
Tola Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 robkowa napisał(a):skoro jest podbramkowa sytuacja czy Fiszka nie mogłaby jechać na miejsce Lusi? zrobiłam ostatnio trochę ogłoszeń Fiszce i Fince Rozważałam to; jednak Pani w hoteliku ma teraz same problemowe duze psy, była prosba o małą sunię, ktora zgdza sie z innymi sukami, bo w hioteliku zceka na nia kolezanka. Fiszka niestety nie toleruje kolezanek Quote
Tola Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Robkowa, zmien prosze tytuł, ze potrzebny nowy DT lub ze zbieramy chociaz niewielkie wplat na płatny DT Quote
Recommended Posts