niuka Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 Pati mi pomysl z hala jak najbardziej sie podoba :) jestem jak najbardziej za! wytrzymac sie da ale wiele zrobic sie na lodzie nie da :( wprawdzie daleko to jest ale gdyby z samochodami sie udalo to by bylo super nie ma co mowic tak czy nie bez nie sprawdzenia jak to jest ;) moze bysmy raz albo dwa wybraly sie na trening do hali a potem przedyskutowaly czy bedzie sie nam chcialo przyjezdzac tam przez 3 miesiace i tyle :) ja w kazdym razie jestem ZA :) Sajko stronka! jak super :) ja dam Ci zdjecia z poprzednich treningow i wypadow :) ale bedzie fajnie :) i za tydzien moze wezme taki smieszny aparacik co teraz dostalam ;) robi poczworne zdjecia :P tzn na jednej stronie masz 4 paski zdjec :P bo ma on cztery obiektywy :] normalnie wypas :P ojej a za tydzien zawody clubowe :) a ja taka nie przygotowana z kretem :P o i na zawodach popsrtykam tym aparacikiem :P pozdr do zo Quote
Sajko Posted December 7, 2003 Posted December 7, 2003 stronka się robi, na razie większość odnośników ma mały napisik- "w budowie", ale jak najszybciej postaram się ją powiescić i poprawiać sukcesywnie. :oops: Pytanko podstawowe, chcę umieścić kontakt do klubu, co wstawić? I za tydzień wezmę mój aparacik, nie taki poczwórny wypas, ale łatwo później z niego na stronkę przekleić :lol: Quote
niuka Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Sajko spokojnie stronka niedlugo bedzie zrobiona! wierze w ciebie! :D moj aparacik to naprawde wypas :P mozna robic rozny czas miedzy kazdym zdjeciem (na jednej kliszy) - moze byc odstep 0.2 sek albo 2 sek :P na zmiane bede robic :P Quote
niuka Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 a wogole przeslalabys mi prototyp stronki? :> pliiiiz :D Quote
Sajko Posted December 8, 2003 Posted December 8, 2003 Chętnie wyślę, ale nie mam pomysły jak podesłać stronkę z działającymi już podstronkami :oops: powtórzę pytanko- do kogo wstawić adres jako adresik klubowy? i czekam na kilka słów o Heniu... i potrzebuję wielu słów o Cavano, o agility, oprócz regulaminu, co jeszcze wstawić? i.........itp... Quote
niuka Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 Sajko pogadamy na privie o zawartosci stronki zeby nie zasmiecac ;) niestety to co mi przeslalas pokazuje mi sie tylko z wielkim napisem <nie mozna znalezc strony> :/ szkoda a my w niedziele mamy zawody klubowe :P ktos chce moze wpasc? ;) Quote
Sajko Posted December 9, 2003 Posted December 9, 2003 wiedzialam ze tak bedzie, bo ja od razu we Front page robie. w mailu sprobuje bardziej opisowo to jakos wstawic. Quote
MUTRA Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 użyj web site pro, jest leszy od front page'a Quote
Flaire Posted December 10, 2003 Posted December 10, 2003 a my w niedziele mamy zawody klubowe :P ktos chce moze wpasc? ;)Hej, niuka, a my Wam na podrzutku dostojnych kibiców z Płocka organizujemy! Quote
niuka Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Flaire kibicow nam sciagasz?! super! :D do tego z plocka.. mmm.. ;) Ty bedziesz juz na 100% bo juz nie masz tych kursow prawda? Mutra dawno cie nie bylo, gdzie ty sie podziewasz calymi dniami? Sajko dawaj dawaj ;) ja czekam ;) pozdr Quote
Flaire Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 niuka, ja i bardzo kudłata Misia oraz Mokka i Monia będziemy już w sobotę! Quote
niuka Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 sajko a i nie doczytalam ;) jako kontakt to wstaw Elki nr kom, i adres gdzie cwiczymy :) mysle ze wystarczy Quote
niuka Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 Flaire Super! cieszymy sie z krecikiem :lol: Quote
MUTRA Posted December 11, 2003 Posted December 11, 2003 niuka:jak to co zarywam laski :P (por. psy.pl zonk) w szkole siedze i robie różne dziwne rzeczy :/ Quote
Mami Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 niuka:jak to co zarywam laski :P Marzenia... 8) Quote
Magda i Saga Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 Niuka Daj w przyszłości znać, że organizujecie zawody. Ja chętnie wpadnę, teraz nie mogę bo Saga rozcieła łapę i ma 3 tygodnie zwolnienia. czekam na twój adres jeśli chcesz płyte na gwiazdkę i adres stronki jak zrobicie Dogomaniacy Wesołych Świąt Quote
MUTRA Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 mami: czyżby nutka zazdrości :baby: ???? Quote
Mami Posted December 12, 2003 Posted December 12, 2003 mami: czyżby nutka zazdrości Tak, usycham z zazdrosci...:puppydog: Quote
Flaire Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 No i nasz pierwszy terning za nami! Misi się podobało i poszło jej lepiej niż myślałam Właściwie tylko z kołem miała trudności, bo jak już jej nieźle szło, to głupia pańcia wleciała na przeszkodę i rozwaliła ją na psa. Pies się przestraszył i potem już nie bardzo chciał przez nią skakać :( . Slalomu oczywiście jeszcze nie umie, ale za przysmakiem chodzi oki, no a kładkę, której, jak podejrzewałam, bardzo się bała za pierwszym razem, ma już opanowaną! Teraz kolejny problem będzie z huśtawką, bo tego też się będzie bała. Ale huśtawki nie było? Jednak fakt, że Misia ma z grubsza opanowane posłuszeństwo okazało się tutaj bardzo pomocne. Ale Misi i tak najbardziej podobały sie przerwy i ganianie z Karą, a najmniej - czekanie na swoją kolejkę. Wtedy mój nieszczekający pies zaczynał drzeć pysk z nudów i z niecierpliwości. A a na przerwach, mój nieaportujący pies biegał po boisku z czyjąś piłeczką w pysku! Apropos "czyjąś", to wróciłyśmy do domu z czyimś sznureczkiem. Jutro postaramy się pamiętać, żeby oddać jeśli ktoś sie do niego przyzna. Quote
PATIszon Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Ale wy jesteście szybkie (Flaire i Misiu) Ja zdążyłam zjeśc zupkę i przeczytać kilka postów na "moim" forum, a tu już taki elaborat! Teraz mam zamiar jechać do Geanta po termos coby w niego jakiegoś odstresowywacza wlać na czas zawodów. Wiecie, że chyba mam stresa! :hmmmm: Quote
Wind Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Pati a co my mamy powiedziec ??? :o Dzisiaj byl nasz trzeci trening a jutro juz startujemy w zawodach ;) Tylko brak swiadomosci tego co nas czeka nie pozwala nam sie stresowac :lol: Quote
Flaire Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 eee tam, dziewczyny, co się stresujecie! Trzeba od razu na głęboką wodę! Na podrzutku opisałam moje wrażenia o wszystkich zawodnikach Dream Team Porzutek :wink: . Quote
Flaire Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Ale wy jesteście szybkie (Flaire i Misiu) PATI, po prostu mamy bliżej do domciu :D . Quote
Elka Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Ja jestem bardzo zadowolona z "mojej" nowej jak również i ze starej grupki!!:D Huśtawki nie było bo jeszcze sie jej nie dorobilismy ale postaramy sie o nia jak najszybciej!! Pati!! Nie ma się co stresować!! Będzie dobrze!! To taki trening tylko z nagrodami na koniec!! :mdrmed: Quote
Recommended Posts