Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pati

mi pomysl z hala jak najbardziej sie podoba :)

jestem jak najbardziej za! wytrzymac sie da ale wiele zrobic sie na lodzie nie da :(

wprawdzie daleko to jest ale gdyby z samochodami sie udalo to by bylo super

nie ma co mowic tak czy nie bez nie sprawdzenia jak to jest ;) moze bysmy raz albo dwa wybraly sie na trening do hali a potem przedyskutowaly czy bedzie sie nam chcialo przyjezdzac tam przez 3 miesiace i tyle :) ja w kazdym razie jestem ZA :)

Sajko

stronka! jak super :) ja dam Ci zdjecia z poprzednich treningow i wypadow :) ale bedzie fajnie :) i za tydzien moze wezme taki smieszny aparacik co teraz dostalam ;) robi poczworne zdjecia :P tzn na jednej stronie masz 4 paski zdjec :P bo ma on cztery obiektywy :] normalnie wypas :P

ojej

a za tydzien zawody clubowe :) a ja taka nie przygotowana z kretem :P

o i na zawodach popsrtykam tym aparacikiem :P

pozdr

do zo

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stronka się robi, na razie większość odnośników ma mały napisik- "w budowie", ale jak najszybciej postaram się ją powiescić i poprawiać sukcesywnie. :oops:

Pytanko podstawowe, chcę umieścić kontakt do klubu, co wstawić?

I za tydzień wezmę mój aparacik, nie taki poczwórny wypas, ale łatwo później z niego na stronkę przekleić :lol:

Posted

Sajko

spokojnie

stronka niedlugo bedzie zrobiona! wierze w ciebie! :D

moj aparacik to naprawde wypas :P mozna robic rozny czas miedzy kazdym zdjeciem (na jednej kliszy) - moze byc odstep 0.2 sek albo 2 sek :P na zmiane bede robic :P

Posted

Chętnie wyślę, ale nie mam pomysły jak podesłać stronkę z działającymi już podstronkami :oops: powtórzę pytanko- do kogo wstawić adres jako adresik klubowy?

i czekam na kilka słów o Heniu...

i potrzebuję wielu słów o Cavano,

o agility, oprócz regulaminu, co jeszcze wstawić?

i.........itp...

Posted

Sajko

pogadamy na privie o zawartosci stronki zeby nie zasmiecac ;)

niestety to co mi przeslalas pokazuje mi sie tylko z wielkim napisem <nie mozna znalezc strony> :/

szkoda

a my w niedziele mamy zawody klubowe :P ktos chce moze wpasc? ;)

Posted

Flaire

kibicow nam sciagasz?! super! :D

do tego z plocka.. mmm.. ;)

Ty bedziesz juz na 100% bo juz nie masz tych kursow prawda?

Mutra

dawno cie nie bylo, gdzie ty sie podziewasz calymi dniami?

Sajko

dawaj dawaj ;) ja czekam ;)

pozdr

Posted

Niuka

Daj w przyszłości znać, że organizujecie zawody. Ja chętnie wpadnę, teraz nie mogę bo Saga rozcieła łapę i ma 3 tygodnie zwolnienia. czekam na twój adres jeśli chcesz płyte na gwiazdkę i adres stronki jak zrobicie

Dogomaniacy

Wesołych Świąt

Posted

No i nasz pierwszy terning za nami! Misi się podobało i poszło jej lepiej niż myślałam Właściwie tylko z kołem miała trudności, bo jak już jej nieźle szło, to głupia pańcia wleciała na przeszkodę i rozwaliła ją na psa. Pies się przestraszył i potem już nie bardzo chciał przez nią skakać :( . Slalomu oczywiście jeszcze nie umie, ale za przysmakiem chodzi oki, no a kładkę, której, jak podejrzewałam, bardzo się bała za pierwszym razem, ma już opanowaną! Teraz kolejny problem będzie z huśtawką, bo tego też się będzie bała. Ale huśtawki nie było?

Jednak fakt, że Misia ma z grubsza opanowane posłuszeństwo okazało się tutaj bardzo pomocne. Ale Misi i tak najbardziej podobały sie przerwy i ganianie z Karą, a najmniej - czekanie na swoją kolejkę. Wtedy mój nieszczekający pies zaczynał drzeć pysk z nudów i z niecierpliwości. A a na przerwach, mój nieaportujący pies biegał po boisku z czyjąś piłeczką w pysku!

Apropos "czyjąś", to wróciłyśmy do domu z czyimś sznureczkiem. Jutro postaramy się pamiętać, żeby oddać jeśli ktoś sie do niego przyzna.

Posted

Ale wy jesteście szybkie (Flaire i Misiu)

Ja zdążyłam zjeśc zupkę i przeczytać kilka postów na "moim" forum, a tu już taki elaborat!

Teraz mam zamiar jechać do Geanta po termos coby w niego jakiegoś odstresowywacza wlać na czas zawodów.

Wiecie, że chyba mam stresa! :hmmmm:

Posted

Pati a co my mamy powiedziec ??? :o

Dzisiaj byl nasz trzeci trening a jutro juz startujemy w zawodach ;) Tylko brak swiadomosci tego co nas czeka nie pozwala nam sie stresowac :lol:

Posted

eee tam, dziewczyny, co się stresujecie! Trzeba od razu na głęboką wodę!

Na podrzutku opisałam moje wrażenia o wszystkich zawodnikach Dream Team Porzutek :wink: .

Posted

Ja jestem bardzo zadowolona z "mojej" nowej jak również i ze starej grupki!!:D Huśtawki nie było bo jeszcze sie jej nie dorobilismy ale postaramy sie o nia jak najszybciej!!

Pati!! Nie ma się co stresować!! Będzie dobrze!! To taki trening tylko z nagrodami na koniec!! :mdrmed: