Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To teraz ja rozpoczne swoje wywody.

Drogi Kolego, Szanowny Moderatorze!

Jestem osoba korzystajaca z uslug urzadzenia o przesympatycznej

nazwie MODEM. Jest to produkt sredniej klasy, po umiarkowanej cenie.

Do rzeczy - nie zauwazylam, tudziez odczulam zadnych [ZADNYCH!!!] opoznien. Dlatego, mysle ze krok zwiazany z wykasowaniem zdjec podjety byl zbyt pochopnie.

Uważam, że moje wyjaśnienia są wyczerpujące i jesli kogos nie satysfakcjonują, to trudno - nie mam nic w tej kwestii do dodania.

A ja uwazam, ze nie powinien Pan pelnic roli moderatora tego forum, poniewaz lamie Pan regulamin.

To wszystko co mialam do powiedzenia

Dziekuje za uwage.

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bez przesady dziewczyny.

PAt: nie odwalaj prywaty, z agilityagility wyleciałaś jako pierwsza i jedyna osoba w historii dlatego że sobie na to zasłużyłaś, jakoś nie przypominam sobie aby ludzie z listy byli temu przeciwni bądź napawało ich to jakimkolwiek smutkiem

Posted

Robull, dziękuję za wyjaśnienie. Nie przekonało mnie, strona nie otwierała się wolniej. Na wszystkich topikach umieszczane są zdjęcia i tylko tutaj są niepożądane. Władza uderzyła do głowy?

Posted

tia.. a bylo juz tak pieknie :/

zjedzcie sie najlepiej

to reszte ludzi napewno sie zacheci do tego sportu :/

a tym bardziej do Was... :/

skonczcie temat - bylo minelo, pomachajcie na pozegnanie

co do zdjec to wstawine sa na pozostale teriery wiec jak ktos bedzie chcial to tam sa i mam nadzieje ze bedzie przybywaly nie tylko zdjecia cavanokowych psiakow ale tez i innych :)

pozdrawiam serdecznie

- jak najbardziej pokojowo nastawiona do swiata Niuka :P

Posted

Mutra

a jak! :P

Mami

wiesniaro! :P konkurecja to Ty robulla jeszcze nazwac nei mozesz ;) daleko ci :P

z tego co pamietam to mialo byc propagowanie tego sportu Robull, z tego co pamietam mowiles mi ze tylko na tym Tobie zalezy wiec prosze Ciebie aby jako dorosly rozsadny czlowiek zaprzestal sie przekomazac gdyz nie ma to najmniejszego sensu, nie sprzyja atmosferze agilitowej...

no.

i to by bylo na tyle ode mnie ;)

pozdrawiam

Posted

Jaka napieta atmosfera?

A smileya w okularach nie widzicie ?! 8) 8)

Mami stara sie zartowac i troche rozluznic, a tutaj prosze!

odnosnie konkurencji to bym polemizowala :evilbat: :evilbat:

Posted

właśnie tak sobie siedze i wymyśliłem, że fajnie by było kiedyś w ramach sztafet drużynowych na ialu zrobić pjedynek miast np. wrocław kontra warszawa ;-) można by potem urządzić jakąś burde w stylu tych boiskowych i takie tam :P

Posted

Mutra

pomysl noł bed ;P

wogole powinno sie teraz na zawodach dodawac jeden przebieg "zabawowy" dla jaj, dla samego przebiegniecia :]

mi sie bardzo podobaly przebiegi dodatkowe w karczewie i wloclawku :]

szampan na koniec w karczewie a we wloclawku nei dosc ze parowka w lapie to jeszcze na koniec pyszny tort :]

Posted

mami skarbie, ja sie nie boje twojegojeszczenieodebranegoszkolonegonaAKCamerykańskiegobordera . Będziesz wąchać smród po moim psie do końca swoich dni 8).

Posted

Pewnie! Pomysł przebiegów drużynowych jest OK. Uważam, że jak najszybciej trzeba doprowadzić do powrotu na nasze zawody klasyfikacji drużynowej, ale bez ograniczeń, tzn. nie może być tak, że z jednego miasta (oddziału) jest tylko jedna drużyna! Przecież to jest totalny nonsens, który niczemu się służy, a już na pewno nie rozwojowi agility. Obecnie mamy taką sytuację, że w Warszawie jest 5 aktywnie działających ośrodków agility i z informacji, jakie posiadam kolejne 3, które już budują przeszkody. Wyobraźmy sobie teraz taką sytuację, że dojdzie do zawodów drużynowych, takich, jakie były choćby w zeszłym roku (z jednego miasta - jedna drużyna). Jak by wybrać taką drużynę?! Rzucając monetą???

Oczywiste jest, że trzeba wprowadzić rywalizację międzyklubową, a nie międzyoddziałową.

Szkoda tylko, że oprócz Warszawy i Wrocławia, gdzie sytuacja jest podobna, nie ma innych ośrodków, w których tak licznie uprawiane jest agility. Cieszy fakt :P , iż w ostaniem czasie błysnęło kilka nowych iskierek: Szczecin, Rzeszów, Kraków, Trójmiasto, Olsztyn, Łódź, Katowice... Od czegoś trzeba zacząć :)

Posted

MUTRA:

Jak smiesz kpic z mojej Raisy?! :evilbat:

Wracajac do zawodow, to pobiegne sobie w barwach lodzkiej druzyny. :wink:

BTW, nie rozumiem dlaczego tak krytykujesz AKC?

Amerykanie radza sobie zdecydowanie lepiej od Polakow, wystarczy popatrzec na wyniki MS. :evilbat: