PATIszon Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 To taki trening tylko z nagrodami na koniec!! :mdrmed: O których nie chciałaś nam nic powiedzieć oprócz tego, że są! :evil: Chyba nie wytrzymam i zrobię włamanie w nocy.... Quote
Flaire Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 O których nie chciałaś nam nic powiedzieć oprócz tego, że są! :evil:Kenii powiedz, że suszona wątróbka! Quote
niuka Posted December 13, 2003 Posted December 13, 2003 Flaire podobalo sie? ;) to sie ciesze :) spoko, misiaczek sie nauczy wszystkiego i bedzie smigal :) bardzo ladnie jej szlo :) Pati czego sie stresujesz? nie ma o co ;) takie tam zwykle zawody i nei ma co sie strsowac ;) tak samo Wind, mnie taki stres daleko nei zaprowadzil wiec macie sie wyloozowac ;) pozdr zaraz tam wejde na podrzotka :P Quote
niuka Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Magda wybacz ale to mialy byc takie "male" nasze klubowe zawody ;) dopiero teraz jakos glosniej o tym mowimy :P nastepnym razem to juz zostaniecie oficjalnie zaproszone ;) ty mi tez zreszta nic nie powiedzialas ze przyjezdzasz do wawy :P i co?! a ja beidna stesknilam sie za gonczusia ;) adres juz daje ;) plytke chce - jestem grzeczna :roll: pozdr Quote
Mami Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Ja tez chce adres CAVANO! Mam nadzieje, ze mnie nim uraczycie! :wink: Zycze wszystkim powodzenia na zawodach, i ladnej pogody. U mnie pada snieg, jest bialo i pieknie. :D A za tydzien odbieram psice, Wasza przyszla rywalke :wink: Quote
PATIszon Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 No i doopa blada! :evil: Nasze pierwsze klubowe zawody nie odbędą się z tak prozaicznego powodu jakim jest padający deszcz. Wiecie co, to można się tylko zastrzelić. Szlag by to trafił! Zła jestem jak diabli i w dodatku komputer mi nawala. Następny badziew! Czy to normalne, że wiatrak w komputerze starcza na pół roku i potem sie spala??? Przecież mówią, że komputerom bardziej szkodzi wyłączanie niż ciągła praca!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Quote
Wind Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Pati, Nie chce Ci martwic, ale wiatrak to rzecz bardzo istotna. Jak sie zatrzyma to masz jak w banku ze procesor Ci sie spali i plyte glowna trwale uszkodzi ... i wogole bedzie bardzo zle :( Quote
PATIszon Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Spoko, już raz się spalił, dla tego dziwi mnie to, że tak często wysiada. Przecież w firmach komputery chodzą non-stop. U mnie w domu też... :roll: Quote
niuka Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 no niestety ja wlasnie sie obudzilam i dowiedzialam sie ze zawody sie nie odbeda z powodu deszczu :( szkoda Quote
MUTRA Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 pati: a przypadkiem nie trzymasz tego komputera w szafce zabudowanego??? Quote
PATIszon Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Nie, stoi na ziemi pod biurkiem, co mnie zresztą bardzo wkurza, bo mi psuje harmonię w domu... :roll: Quote
MUTRA Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 może za blisko ściany?? zresztą zawsze możesz zamontować inny witraczek (profesjonalny) albo założyć chłodzenie wodne Quote
Flaire Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 PATI, wstaw kompu do lodówki. Najlepiej koło ryby, to będzie fish and chips. Quote
Cally Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 a może blisko kaloryfera(jak u mnie) :D Quote
Flaire Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Na podrzutku wstawiłam reportaż z PIERSZYCH KLUBOWYCH ZAWODÓW LATANIA PRZEZ KAŁUŻE, które odbyły się dzisiaj zamiast skasowanych z powodu deszczu zawodów agility. Zawody wygrała Dream Team Podrzutek. Quote
Flaire Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Pozwolę sobie skromnie zasugerować, że nawet jeżeli treningi zimowe zostawicie na świerzym powietrzu i w moim sąsiedztwie :wink: , to czy nie warto by się zastanowić nad wykorzystaniem hali, proponowanej przez PATIszona na zimowe zawody? Miałoby to co najmniej dwie zalety: nie było by uzależnione od pogody i dało by psom możliwość treningu w innych niż znane im warunkach, tym samym lepiej przygotowując je do późniejszych innych zawodów. Wadą jest oczywiście dystans, ale zawody nie odbywają się co weekend, więc może dystans raz na jakiś czas tylko na zawody byłby do pokonania. Quote
Wind Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Flaire, Pomysl dobry, ale ciekawe kto i czym dostarczylby tam caly sprzet czyt. wszystkie przeszkody? pozdrawiam, Quote
Flaire Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 PATI mówi, że ma pickup i no problem :D . Quote
Flaire Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 Nie ma to jak miec asa w rekawie ;) As to pies Ali; ja mam Misię i nie w rękawie, tylko w budzie w szafie właśnie sobie słodko śpi :lol: . Quote
Wind Posted December 14, 2003 Posted December 14, 2003 As to pies Ali Flaire, widze ze przedszkole i zerowke na piatke zaliczylas w Polsce :) Bo potem to juz chyba czytanki o samych Smith'ach i Brown'ach byly ;) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Nie ma to jak miec asa w rekawie ;) Raczej pickupa na podwórku i stajnie z halą! :lol: Poza tym jest tam bar(ek) miejsce dla publiczności i wogóle powinno się udać. Zaczekajmy aż zajrzy tu Elka, albo Niuka. Niech one się wypowiedzą, ale ja myślę, że to dobry pomysł. Potrenujemy jeszcze trochę, żeby wszyscy mogli wystartować i zrobimy jakieś zawody halowe, hę? Quote
PATIszon Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Kochana Sajko przyslala mi troche zdjec z treningu. Prosze bardzo Oto dzielny Bari Fotki były ładne, ale proszę nie umieszczać tu całych galerii. Robull Quote
Sajko Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Pati, dzieki :biggrina: ale pochwal sie tez swoimi "orlicami"- tez maja piekne foteczki :lol: Quote
PATIszon Posted December 15, 2003 Posted December 15, 2003 Kobre wrzuciłam na ON-y, a Kenia w derce....jeszcze będa sie z niej śmiać... :roll: Quote
Recommended Posts