Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
To taki trening tylko z nagrodami na koniec!! :mdrmed:

O których nie chciałaś nam nic powiedzieć oprócz tego, że są! :evil:

Chyba nie wytrzymam i zrobię włamanie w nocy....

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Flaire

podobalo sie? ;) to sie ciesze :)

spoko, misiaczek sie nauczy wszystkiego i bedzie smigal :) bardzo ladnie jej szlo :)

Pati

czego sie stresujesz? nie ma o co ;) takie tam zwykle zawody i nei ma co sie strsowac ;) tak samo Wind, mnie taki stres daleko nei zaprowadzil wiec macie sie wyloozowac ;)

pozdr

zaraz tam wejde na podrzotka :P

Posted

Magda

wybacz ale to mialy byc takie "male" nasze klubowe zawody ;) dopiero teraz jakos glosniej o tym mowimy :P nastepnym razem to juz zostaniecie oficjalnie zaproszone ;)

ty mi tez zreszta nic nie powiedzialas ze przyjezdzasz do wawy :P i co?! a ja beidna stesknilam sie za gonczusia ;)

adres juz daje ;) plytke chce - jestem grzeczna :roll:

pozdr

Posted

Ja tez chce adres CAVANO!

Mam nadzieje, ze mnie nim uraczycie! :wink:

Zycze wszystkim powodzenia na zawodach, i ladnej pogody.

U mnie pada snieg, jest bialo i pieknie. :D

A za tydzien odbieram psice, Wasza przyszla rywalke :wink:

Posted

No i doopa blada! :evil:

Nasze pierwsze klubowe zawody nie odbędą się z tak prozaicznego powodu jakim jest padający deszcz.

Wiecie co, to można się tylko zastrzelić. Szlag by to trafił! Zła jestem jak diabli i w dodatku komputer mi nawala. Następny badziew!

Czy to normalne, że wiatrak w komputerze starcza na pół roku i potem sie spala??? Przecież mówią, że komputerom bardziej szkodzi wyłączanie niż ciągła praca!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Pati,

Nie chce Ci martwic, ale wiatrak to rzecz bardzo istotna. Jak sie zatrzyma to masz jak w banku ze procesor Ci sie spali i plyte glowna trwale uszkodzi ... i wogole bedzie bardzo zle :(

Posted

Na podrzutku wstawiłam reportaż z PIERSZYCH KLUBOWYCH ZAWODÓW LATANIA PRZEZ KAŁUŻE, które odbyły się dzisiaj zamiast skasowanych z powodu deszczu zawodów agility. Zawody wygrała Dream Team Podrzutek.

Posted

Pozwolę sobie skromnie zasugerować, że nawet jeżeli treningi zimowe zostawicie na świerzym powietrzu i w moim sąsiedztwie :wink: , to czy nie warto by się zastanowić nad wykorzystaniem hali, proponowanej przez PATIszona na zimowe zawody? Miałoby to co najmniej dwie zalety: nie było by uzależnione od pogody i dało by psom możliwość treningu w innych niż znane im warunkach, tym samym lepiej przygotowując je do późniejszych innych zawodów. Wadą jest oczywiście dystans, ale zawody nie odbywają się co weekend, więc może dystans raz na jakiś czas tylko na zawody byłby do pokonania.

Posted
As to pies Ali

Flaire, widze ze przedszkole i zerowke na piatke zaliczylas w Polsce :)

Bo potem to juz chyba czytanki o samych Smith'ach i Brown'ach byly ;)

pozdrawiam,

Posted
Nie ma to jak miec asa w rekawie ;)

Raczej pickupa na podwórku i stajnie z halą! :lol:

Poza tym jest tam bar(ek) miejsce dla publiczności i wogóle powinno się udać.

Zaczekajmy aż zajrzy tu Elka, albo Niuka. Niech one się wypowiedzą, ale ja myślę, że to dobry pomysł.

Potrenujemy jeszcze trochę, żeby wszyscy mogli wystartować i zrobimy jakieś zawody halowe, hę?