PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 witajcie, ale schowaliście ten wątek :o No rzeczywiście! :lol: Forum "Sport" , temat "Agility". Chyba bardziej na wierzchu nie mół być? :hmmmm: BTW, co sądzisz o moim pomyśle? Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 a gdzie ta miejscówka? Bo pomysł dla mnie bomba... a początek tematu nie zwiastował takiego zaskakującego końca :wink: Quote
Wind Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Pati, Pomysl z hala jest super. Cieplo, cicho, komfortowo. Lecz nie dla mnie :( To po drugiej stronie Warszawy. Nie mam takiego zapasu czasu aby pokonywac ta trase, tracac dodatkowo prawie dwie godziny :( Ten klub wybralam przede wszystkim dlatego, ze jest tak blisko. Dopiero potem okazalo sie, ze jego atutami sa tez ludzie i atmosfera :) pozdrawiam, Quote
Elka Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Z jednej strony pomysł jest ok ale z drugiej... Sama nie wiem... Trzebaby to przedyskutowac:) Wiesz... zaletą naszego klubu jest to, że łatwo tu dojechać i że jesteśmy praktycznie chyba jedynym klubem prowadzącym agility w centrum Wawy, gdzie niezmotoyzowani mogą łatwo dojechać... Pomyślimy... :) Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Wind, ale jak mróz przyciśnie i zrobi się gruda to treningi raczej się nie będą odbywały, a szkoda . A co do dojazdów to ja w Legionowie trzymam konia, dojazd tam samochodem zabiera mi z Gocławia 40 min. więc nie jest tak tragicznie. Zreszta jak mówię, Lukasy dojeżdzają to może i nam się uda? Trzeba to przedyskutować, zliczyć ilość samochodów w naszym posiadaniu i już. W moim Punto ostatnio jechały 4 psy i 3 osoby i było miło. :wink: Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Ja też samochodzik mam, tylko że mój niedźwiedź liczy się za jedną osobę jadącą :roll: i przy trzaskającym mrozie i dwumetrowych zaspach byśmy wcale nie trenowali, a tak to będzie okazja :lol: I z innej beczułki- czy ktoś wymyslił jak mojego niedźwiadka do slalomu zmotywować? Quote
Wind Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Co do tego mrozu pewnie macie racje. Dlatego wyrazilam osobiste zdanie na temat. Zdanie wiekszosci zwyciezy. Bez wzgledu na mroz i wynik glosowania, lokalizacja dla mnie jest nie do zaakceptowania. Nie jest to takie moje widzimisie w stylu nie bo nie. Tak sie sklada, ze fotografii i stylizacji moge sie uczyc tylko weekendami, wiec od 12 - 13 musze byc juz na sesji:( pozdrawiam, Quote
Elka Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Ja też uważam, że to daleko i nie jest to zbyt szczęśliwy pomysł... Poprzednią zimę przetrwaliśmy i jeszcze wcześniejszą więc i tą nam się uda!!!! :D Poza tym inni też w mróz biegają i nie ma problemu!! i nawet zawody na mrozie (-15) były...!! :P Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Oki, ja tylko chciałam dobrze :niewiem: Quote
Flaire Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Więc tak. Po pierwsze, ja jeszcze nigdy nie byłam u Was na treningach, więc moje zdanie się nie liczy. Po drugie, mam psa z dużą ilością sierści (przynajmniej w chwili obecnej, bo mam zamiar wszystko wyrwać i będzie golas), który nie marznie nawet jak jest goły. Po trzecie, do obecnego miejsca mam pięć minut spacerkiem i to tylko jeśli pozwole Misi obwąchać wszystkie drzewka po drodze, bo jak nie, to jeszcze bliżej. ALE... Pomysł z halą bardzo mi się podoba. Może kiedyś grupa wyrośnie z obecnej lokalizacji (bo piesków przybywa Wam bardzo szybko...) i trzeba będzie dodać oddział w Legionowie... :wink: Albo może można tę halę wykorzystać w jakimś innym zacnym celu (mam kilka na myśli). Niestety w moim autku są tylko dwa siedzenia, bo jest to auto psie :lol: . Ale za to piesków wejdzie więcej jeśli są niewielkie. Quote
Flaire Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A czy była Sylwia? NB, my też miałyśmy dzisiaj na szkoleniu ciekawą przygodę z pogodą... Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Ciekawe jaką. Pewnie nagle wyszło słońce i zrobił sie niemiłosierny upał! :lol: A tak serio to fajnie, że chociaz Ty mnie nie zlinczowałaś za ten pomysł. I dawaj te pomysły na wykorzystanie naszej hali! Będzie weselej. A co! Acha! Sylwia oczywiście była. Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Ekipo, jestem w trakcie tworzenia naszej stronki internetowej- jak na razie będzie dosyć pierwotna, ale od czegoś trzeba zacząć 8) Jak na razie wymysliłam działy: strona główna Cavano Agility Nasze Psy treningi zawody sukcesy galeria linki kontakty jakieś sugestie? A do działu "Nasze psy" to bardzo bym prosiła starą ekipę o pare zdań o swoich pieskach, ich przygodzie z agility i kilka fotek. I będzie cacuś :lol: Quote
Wind Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Alez Pati, Ja Ciebie nie zlinczowalam! Pomysl bardzo fajny i szalenie zima praktyczny. Dla mnie jest on niewykonalny, co nie oznacza, ze innym ma sie nie spodobac :-) pozdrawiam, Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A do działu "Nasze psy" to bardzo bym prosiła starą ekipę o pare zdań o swoich pieskach, ich przygodzie z agility i kilka fotek. I będzie cacuś :lol: O przepraszam, a co z nowa ekipą :hmmmm: Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Pati, chwilunia, daj przynajmniej zrobić stronkę, dodam Was w nowym roku, zaraz po Sylwestrze. Możemy się tak umówić? :D Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 No trudno! Jakos to przezyjemy! :roll: Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 No ale właściwie jak mi podeślesz pare słów o swoich ogarach, jakieś foteczki, to Was dostawię- a co tam :lol: , zaszaleję :look3: Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 A ktoś zdaje sie robił zdjęcia podczas treningu. Niuka wie coś o tym, to ja jutro spytamy. :wink: Quote
Flaire Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 O przepraszam, a co z nowa ekipą :hmmmm: O, przepraszam, a co z jeszcze nie ekipą :hmmmm:P.S. To był ŻART. O tak: :wink: Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 No nie, człowiek da paluszek to rękę mu urwą :cunao: najpierw chcemy poznać lepiej "jeszcze nie ekipę" i do tego przekonać się czy nowi zawodnicy nie zbałamucą mi mojego niewinnego niedźwiadka :bigcool: Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 O! O Misię ( to ta od Flaire) możesz być spokojna! Ona woli dziewczynki. Mogę udowodnić. :lol: Quote
Sajko Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 Oj, coś mi się zdaje że przy ostatnim spotkaniu w niecnych zamiarach dybała na cześć mojego maluszka :oops: Quote
Flaire Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 No i znowu siem zaczyna :oops: :oops: :oops: :oops: Gdybyście mogli w tej chwili zobaczyć moje niewiniątko, brzuszeniem do góry i jeszcze te łapcie i ząbeczki w uśmiechu przez sen to byście tak o niej nie mówili. :( . I proszę bez żadnych niecnych komentarzy na temat jej prawdopodobnych snów :evil: . Quote
PATIszon Posted December 6, 2003 Posted December 6, 2003 .I proszę bez żadnych niecnych komentarzy na temat jej prawdopodobnych snów :evil: . A leci jej ślinka z kącików? Quote
Recommended Posts