Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
witajcie, ale schowaliście ten wątek :o

No rzeczywiście! :lol:

Forum "Sport" , temat "Agility". Chyba bardziej na wierzchu nie mół być? :hmmmm:

BTW, co sądzisz o moim pomyśle?

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati,

Pomysl z hala jest super. Cieplo, cicho, komfortowo.

Lecz nie dla mnie :( To po drugiej stronie Warszawy. Nie mam takiego zapasu czasu aby pokonywac ta trase, tracac dodatkowo prawie dwie godziny :( Ten klub wybralam przede wszystkim dlatego, ze jest tak blisko. Dopiero potem okazalo sie, ze jego atutami sa tez ludzie i atmosfera :)

pozdrawiam,

Posted

Z jednej strony pomysł jest ok ale z drugiej... Sama nie wiem... Trzebaby to przedyskutowac:) Wiesz... zaletą naszego klubu jest to, że łatwo tu dojechać i że jesteśmy praktycznie chyba jedynym klubem prowadzącym agility w centrum Wawy, gdzie niezmotoyzowani mogą łatwo dojechać...

Pomyślimy...

:)

Posted

Wind, ale jak mróz przyciśnie i zrobi się gruda to treningi raczej się nie będą odbywały, a szkoda . A co do dojazdów to ja w Legionowie trzymam konia, dojazd tam samochodem zabiera mi z Gocławia 40 min. więc nie jest tak tragicznie. Zreszta jak mówię, Lukasy dojeżdzają to może i nam się uda?

Trzeba to przedyskutować, zliczyć ilość samochodów w naszym posiadaniu i już.

W moim Punto ostatnio jechały 4 psy i 3 osoby i było miło. :wink:

Posted

Ja też samochodzik mam, tylko że mój niedźwiedź liczy się za jedną osobę jadącą :roll: i przy trzaskającym mrozie i dwumetrowych zaspach byśmy wcale nie trenowali, a tak to będzie okazja :lol:

I z innej beczułki- czy ktoś wymyslił jak mojego niedźwiadka do slalomu zmotywować?

Posted

Co do tego mrozu pewnie macie racje. Dlatego wyrazilam osobiste zdanie na temat. Zdanie wiekszosci zwyciezy.

Bez wzgledu na mroz i wynik glosowania, lokalizacja dla mnie jest nie do zaakceptowania. Nie jest to takie moje widzimisie w stylu nie bo nie. Tak sie sklada, ze fotografii i stylizacji moge sie uczyc tylko weekendami, wiec od 12 - 13 musze byc juz na sesji:(

pozdrawiam,

Posted

Ja też uważam, że to daleko i nie jest to zbyt szczęśliwy pomysł... Poprzednią zimę przetrwaliśmy i jeszcze wcześniejszą więc i tą nam się uda!!!! :D

Poza tym inni też w mróz biegają i nie ma problemu!!

i nawet zawody na mrozie (-15) były...!!

:P

Posted

Więc tak. Po pierwsze, ja jeszcze nigdy nie byłam u Was na treningach, więc moje zdanie się nie liczy. Po drugie, mam psa z dużą ilością sierści (przynajmniej w chwili obecnej, bo mam zamiar wszystko wyrwać i będzie golas), który nie marznie nawet jak jest goły. Po trzecie, do obecnego miejsca mam pięć minut spacerkiem i to tylko jeśli pozwole Misi obwąchać wszystkie drzewka po drodze, bo jak nie, to jeszcze bliżej.

ALE...

Pomysł z halą bardzo mi się podoba. Może kiedyś grupa wyrośnie z obecnej lokalizacji (bo piesków przybywa Wam bardzo szybko...) i trzeba będzie dodać oddział w Legionowie... :wink: Albo może można tę halę wykorzystać w jakimś innym zacnym celu (mam kilka na myśli).

Niestety w moim autku są tylko dwa siedzenia, bo jest to auto psie :lol: . Ale za to piesków wejdzie więcej jeśli są niewielkie.

Posted

Ciekawe jaką. Pewnie nagle wyszło słońce i zrobił sie niemiłosierny upał! :lol:

A tak serio to fajnie, że chociaz Ty mnie nie zlinczowałaś za ten pomysł.

I dawaj te pomysły na wykorzystanie naszej hali! Będzie weselej. A co!

Acha! Sylwia oczywiście była.

Posted

Ekipo, jestem w trakcie tworzenia naszej stronki internetowej- jak na razie będzie dosyć pierwotna, ale od czegoś trzeba zacząć 8)

Jak na razie wymysliłam działy:

strona główna

Cavano

Agility

Nasze Psy

treningi

zawody

sukcesy

galeria

linki

kontakty

jakieś sugestie?

A do działu "Nasze psy" to bardzo bym prosiła starą ekipę o pare zdań o swoich pieskach, ich przygodzie z agility i kilka fotek. I będzie cacuś :lol:

Posted

Alez Pati,

Ja Ciebie nie zlinczowalam! Pomysl bardzo fajny i szalenie zima praktyczny. Dla mnie jest on niewykonalny, co nie oznacza, ze innym ma sie nie spodobac :-)

pozdrawiam,

Posted

A do działu "Nasze psy" to bardzo bym prosiła starą ekipę o pare zdań o swoich pieskach, ich przygodzie z agility i kilka fotek. I będzie cacuś :lol:

O przepraszam, a co z nowa ekipą :hmmmm:

Posted

No nie, człowiek da paluszek to rękę mu urwą :cunao: najpierw chcemy poznać lepiej "jeszcze nie ekipę" i do tego przekonać się czy nowi zawodnicy nie zbałamucą mi mojego niewinnego niedźwiadka :bigcool:

Posted

No i znowu siem zaczyna :oops: :oops: :oops: :oops:

Gdybyście mogli w tej chwili zobaczyć moje niewiniątko, brzuszeniem do góry i jeszcze te łapcie i ząbeczki w uśmiechu przez sen to byście tak o niej nie mówili. :( .

I proszę bez żadnych niecnych komentarzy na temat jej prawdopodobnych snów :evil: .