Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze jedno pytanko: cena!!! Ile kosztuje ta cala zabawa? Aha i jak czesto trzeba chodzic? Bo ja wiem, ze to jest super i baaaaaaaaardzo bym chciala, ale praca praca cholera i jeszcze raz praca.... Sami rozumiecie :user:

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, to skoro ciągle praca i praca, to kasy masz jak lodu :wink:

Większość trenuje w weekendy, czyli 2 razy w tygodniu. Oczywiście są ćwiczernia, które możemy i powinniśmy wykonywać na codziennych spacerach.

Posted
wcale nie jest łatwo, słodko i przyjemnie.

:o masz ci los.... to sie dowiedzialam....

ale i tak sprobujemy

czy ktos moze wie, czy w najblizszy weekend bedzie gdzies we Wroclawiu odbywalo sie agility??

Posted

zapraszam do nas: na terenie zakładu szkolenia psów przy ul. agrestowej w sobote przed południem

jeżeli jesteś zainteresowana zadzwoń do naszego trenera(w zasadzie trenerki) :D 606 111 856

Posted

Pati

cicho siedz :P

tylko te koszmarne hopki nam sie rozwalaja, reszta zyje ;)

jak bedziesz grzeczna to niedlugo bedzie na terenie hustawaka i cala masa ladnych nowych stacjonatek :D

Mutra

jaka tam alkoholizacja :P tozto my tylko cole pijemy :P

Posted
Mutra

jaka tam alkoholizacja :P tozto my tylko cole pijemy :P

Oczywisssie, tylko cole, a ktoś pomyślał o czymś innym :niewiem:

To ja obiecuje, że będę b. grzeczna. I czekam na nowe hopki.

Posted

Dolacze sie do Waszej dysputy.

Od soboty mamy zamiar pocwiczyc na torze. Musze przyznac, ze jestem totalnym "lajkonikiem" jesli chodzi o agility. Moze z teoria nie jest najgorzej, ale praktykiem jestem tylko w roli widza :lol:

Jak wiec widzicie wiedzy mi brakuje, ale checi sa ogromne. Jeszcze wieksze prezentuje moj pies, ktory mimo maciupcich rozmiarow z powodzeniem wskakuje na stol o wysokosci 90 cm ;) Musze jakos spozytkowac jego temperament, skocznosc i niespozyta energie.

Jesli grupa z Al. Niepodleglosci nas przyjmie (wyslalam juz priv do Elki) to w sobote spotkamy sie na torze :)

pozdrawiam,

Posted

Hmmm zrobimy tak: Jeśli pogoda będzie ładna to przyjadę, a jeżeli do kitu to nie. Już jedne wagary zaliczyłam przy okazji wystawy w Poznaniu...

a zjazdy mam co 3 tygodnie, więc szkoda trochę....ale zobaczę.

Posted

Mami

co nazywasz dodatkami? :P

Wind

:D super! :) ciesze sie ze bedziemy miec malucha na treningu ;) Nasa nie bedzie sama :P

Pati

jasne! ze z otwartymi lapami ;)

ciesz sie ze nie z pyskami :P

my chcemy zeby agylyty sie rozwijalo i chcemy odkrywac taleny 8) ;)

a szkle OLEJ! :P

Posted

niuka,

Malenstwo juz nie moze sie doczekac. Aportowala i biegala cale popoludnie, teraz lezy jak niezywa. Wciaz cwiczymy kondycje, jej juz jest calkiem dobra ... z moja niestety jest gorzej ;)

Pati,

Wlasnie ogladalam pogode na sobote ... byc moze bedzie lalo :( Jesli faktycznie bedzie mokro to juz moge byc rozczarowana :( W kaluzach Majka stoi jak zakleta i nawet mowy nie ma o jakimkolwiek truchcie ... chyba ze do domku ;)

pozdrawiam,