Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie.
Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza.
Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry.
Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia.
Zapraszam na wątek:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url]

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta67']i na odwrót :)
kto by pomyślał :D
a chodzisz na drugą stronę lasu na spacery z psiakiem czasem? :)[/QUOTE]

Marto ja jestem z zamiłowania kociarą, koty które ze mną mieszkają chadzają własnymi drogami ;-) proszę je żeby za ul. Puławską się nie zapuszczały. Za to sama na spacery do Kabackiego czasem chodzę. :-)

Posted

[quote name='Marta67']a potem zawieziesz nas metrem do p. Iwony? :D[/QUOTE]

Jutro zadzwonię do p. Iwony i spytam się jak możemy do niej dojechać. :-)

Posted

Jak dobrze że jesteś Piromanko. Czy będziesz dzwonić do p. Iwony i pisać tekst dla Fredka?

Ja dziś się do p. Iwony nie dodzwoniłam, spróbuję jutro.

Posted

Jak coś mogę jeszcze jakiemuś tekst napisać, chyba, że jest ktoś bardziej chętny. Na alegratkę mogę wrzucić też jakiegoś psiaczka.
Chyba, że ktoś powrzuca hurtem.

Posted

[quote name='Awit']Jak coś mogę jeszcze jakiemuś tekst napisać, chyba, że jest ktoś bardziej chętny. Na alegratkę mogę wrzucić też jakiegoś psiaczka.
Chyba, że ktoś powrzuca hurtem.[/QUOTE]

Awit,

Fredek, Olek, Fiona i Ami nie mają jeszcze tekstów. Mogłabyś dla nich też napisać teksty? Jak bazarki się skończą będą fundusze na więcej ogłoszeń.

Posted

[quote name='Awit']To będę chciała by Pani Iwona mi powiedziała o nich po parę zdań.[/QUOTE]

Pani Iwona na pewno z chęcią Ci wszystko o nich opowie, puść jej sygnał/wyślij jej smsa ;-)

Posted

[quote name='Piromanka']Które dwa pieski jeszcze znalazły domy?
Chętnie poogłaszam Fradka, ale czy będą jeszcze jakieś o nim informacje?

Bengie i jeszcze jeden piesek którego zdjęć p. Iwona mi nie przesłała. Co do Fredka to:

Pani Iwona zaproponowała żeby osoby chętne wspomóc ją robieniem ogłoszeń dla jej tymczasowiczów napisały jej smsa lub puściły sygnał i ona chętnie oddzwoni i przekaże wszelkie potrzebne informacje o danym psie.

Numer do p. Iwony: 506 40 35 14

Awit napisała że napisze dla psiaków teksty więc jeśli chcesz możesz poczekać na tekst Awit albo napisać smsa do p. Iwony.

Ah Aniu, i dziękuję za info o Pyzuni. Obyło się bez transporterka?

Posted

Jak któraś coś napisze o którymś psiaczku, to dajcie znać od razu.
Jutro znowu będę później w domu, w środę też, w czwartek to już w ogóle, ale może jutro w końcu uda mi się skontaktowac z Panią Iwoną.

Dziękuję za dobre słowa cioteczki:-)
Krew mnie zalewa do tego bo komp ledwo żyje i czekam czasem po minucie, dwie na wejście na wątek, albo zmianę strony o ile sie doczekam....
Cudownie, że choć inne psy znalazły domki. Myślimy pozytywnie o Pani Iwonie, a to daje bardzo dużo:-)

Posted

Rozmawiałam dziś z Panią Iwoną.
Jak zdążę to napiszę parę zdan o psiaczkach.
Od wczoraj PAni Iwona ma kolejną suńkę, wyrwaną śmierci z szosy prosto:-(
Maleństwo w panice biegło obok szalonych tirów i innych pojazdów, ale dobry Bóg akurat Panią Iwonę zesłał,
wybawiła tą nieszczęśnicę.....
Prawdopodobnie, a raczej na pewno została wywalona z auta

Dobrzy ludzie odchodzą a takie gnidy są szczęśliwe, że pozbyli się psa.....