_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
Ammounie Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Marta67']i na odwrót :) kto by pomyślał :D a chodzisz na drugą stronę lasu na spacery z psiakiem czasem? :)[/QUOTE] Marto ja jestem z zamiłowania kociarą, koty które ze mną mieszkają chadzają własnymi drogami ;-) proszę je żeby za ul. Puławską się nie zapuszczały. Za to sama na spacery do Kabackiego czasem chodzę. :-) Quote
Ammounie Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 [quote name='Marta67']a potem zawieziesz nas metrem do p. Iwony? :D[/QUOTE] Jutro zadzwonię do p. Iwony i spytam się jak możemy do niej dojechać. :-) Quote
Awit Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Na mojej alegratce wejścia Koka 75, szczeniaki 36, Rudzik 13, Misiek 8, Sonia 8. Ludzie wolą ładne rasowe psy:-( Quote
Piromanka Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 No to ja poogłaszam Fradka. Czy jest szansa na większą ilość zdjęć? Quote
Ammounie Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Jak dobrze że jesteś Piromanko. Czy będziesz dzwonić do p. Iwony i pisać tekst dla Fredka? Ja dziś się do p. Iwony nie dodzwoniłam, spróbuję jutro. Quote
Piromanka Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Nie, nie mogę dzwonić. Czekam na gotowe informacje. Quote
Ammounie Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 Dopiero wróciłam do domu, nie dzwoniłam dziś do p. Iwony. Mogę zadzwonić w piątek i poprosić o resztę informacji o psach i zdjęcia. Quote
Awit Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 Jak coś mogę jeszcze jakiemuś tekst napisać, chyba, że jest ktoś bardziej chętny. Na alegratkę mogę wrzucić też jakiegoś psiaczka. Chyba, że ktoś powrzuca hurtem. Quote
Ammounie Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 [quote name='Awit']Jak coś mogę jeszcze jakiemuś tekst napisać, chyba, że jest ktoś bardziej chętny. Na alegratkę mogę wrzucić też jakiegoś psiaczka. Chyba, że ktoś powrzuca hurtem.[/QUOTE] Awit, Fredek, Olek, Fiona i Ami nie mają jeszcze tekstów. Mogłabyś dla nich też napisać teksty? Jak bazarki się skończą będą fundusze na więcej ogłoszeń. Quote
Awit Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 To będę chciała by Pani Iwona mi powiedziała o nich po parę zdań. Quote
Ammounie Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Awit']To będę chciała by Pani Iwona mi powiedziała o nich po parę zdań.[/QUOTE] Pani Iwona na pewno z chęcią Ci wszystko o nich opowie, puść jej sygnał/wyślij jej smsa ;-) Quote
Ammounie Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Awit napisał(a):Po niedzieli, miałam złe dni ostatnie Oby następne już były tylko dobre. Przytulam Quote
Ammounie Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Dziewczyny, Wklejcie proszę ogłoszenia które robicie dla psiaków Quote
Piromanka Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Które dwa pieski jeszcze znalazły domy? Chętnie poogłaszam Fradka, ale czy będą jeszcze jakieś o nim informacje? Quote
Ammounie Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 [quote name='Piromanka']Które dwa pieski jeszcze znalazły domy? Chętnie poogłaszam Fradka, ale czy będą jeszcze jakieś o nim informacje? Bengie i jeszcze jeden piesek którego zdjęć p. Iwona mi nie przesłała. Co do Fredka to: Pani Iwona zaproponowała żeby osoby chętne wspomóc ją robieniem ogłoszeń dla jej tymczasowiczów napisały jej smsa lub puściły sygnał i ona chętnie oddzwoni i przekaże wszelkie potrzebne informacje o danym psie. Numer do p. Iwony: 506 40 35 14 Awit napisała że napisze dla psiaków teksty więc jeśli chcesz możesz poczekać na tekst Awit albo napisać smsa do p. Iwony. Ah Aniu, i dziękuję za info o Pyzuni. Obyło się bez transporterka? Quote
Awit Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Jak któraś coś napisze o którymś psiaczku, to dajcie znać od razu. Jutro znowu będę później w domu, w środę też, w czwartek to już w ogóle, ale może jutro w końcu uda mi się skontaktowac z Panią Iwoną. Dziękuję za dobre słowa cioteczki:-) Krew mnie zalewa do tego bo komp ledwo żyje i czekam czasem po minucie, dwie na wejście na wątek, albo zmianę strony o ile sie doczekam.... Cudownie, że choć inne psy znalazły domki. Myślimy pozytywnie o Pani Iwonie, a to daje bardzo dużo:-) Quote
Awit Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Rozmawiałam dziś z Panią Iwoną. Jak zdążę to napiszę parę zdan o psiaczkach. Od wczoraj PAni Iwona ma kolejną suńkę, wyrwaną śmierci z szosy prosto:-( Maleństwo w panice biegło obok szalonych tirów i innych pojazdów, ale dobry Bóg akurat Panią Iwonę zesłał, wybawiła tą nieszczęśnicę..... Prawdopodobnie, a raczej na pewno została wywalona z auta Dobrzy ludzie odchodzą a takie gnidy są szczęśliwe, że pozbyli się psa..... Quote
Piromanka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Awit, to napisz w wolnej chwili kilka słów o psiakach. Quote
Recommended Posts