Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marta67 napisał(a):haha :) kiedyś trzeba będzie się nauczyć... tylko po co dogo robi takie utrudnienia?:roll: Dzięki Madallenie umiem już wstawiać zdjęcia! Marta to jest naprawdę bardzo proste! Madallena napisał(a):Napisze Ci instrukcje. Zdjecia wstawia sie baaaardzo latwo :) wchodzisz na www.imageshack.us otwiera Ci sie stronka, i widzisz taki prostokacik a w nim WYBIERZ ZDJECIE Wiec grzebiesz w komputerze i wybirasz to zdjecie, ktore chcesz wstawic. Jezeli nie jest zmniejszone, prosisz o to komputer, a mianowicie zaznaczasz w OPCJE PRZESYLANIA/ZMIANIA ROZMIARU OBRAZU rozmiar 640x480 (albo robisz to recznie, bezposrednio w zdjeciu ktore wstawilas z aparatu do komputera, jednak to co opisalam jest latwiejsze i mniej pracochlonne)) Pozniej klikasz na PRZESLIJ TERAZ (niebieski, widoczny prostokat) i zaczyna sie przesylanie. Troszke to potrwa(no ale bez przesady, nie godzine :D) i wyskakuje Ci strona na ktorej widzisz minaturke swojego zdjecia a pod spodem takie glupotki typu link bezposredni,kod forum tl costam costam. Zaznaczasz KOD FORUM (caly link) i ten wlasnie link wstawiasz w post na dogomanii. Zdjecie wyswietli sie zaraz po zaakceptowaniu napisanego juz posta. Jak chcesz robic bazarek wpisz w tytule TWORZY SIE zeby dziewczyny Ci juz nie licytowaly. A jak bazarek skonczysz robic zmieniasz tytul :) Powodzenia! w razie czego pytaj :) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 dobra porobiłam Miśkowi kilkanaście ogłoszeń a z resztą poczekam na jakieś ewentualne zdjęcia. Allegro nie zrobię bo nie umiem ;) o to super :D a ten link wstawia się w "dodaj grafikę" czy po prostu w poście z jakimś ""? Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marta67 napisał(a):dobra porobiłam Miśkowi kilkanaście ogłoszeń a z resztą poczekam na jakieś ewentualne zdjęcia. Allegro nie zrobię bo nie umiem ;) o to super :D a ten link wstawia się w "dodaj grafikę" czy po prostu w poście z jakimś ""? Link wklejam w poście tam gdzie chcę żeby pojawiło się zdjęcie :-) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 i to takie proste? :D wow kto by pomyślał :) wstaw link do bazarku jak skończysz :) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Tak to bardzo proste! Beatka chciała mnie nauczyć a ja myślałam że to za trudne ;-) zapraszam na mój pierwszy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/184723-D%C5%82ugie-kolczyki-z%C5%82ote-kolczyki-klipsy-i-naszyjnik-na-psy-w-lecznicy Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 piękne rzeczy masz :) i drugi jak widzę tworzysz :) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marta67 napisał(a):piękne rzeczy masz :) i drugi jak widzę tworzysz :) :-) Cieszę się że Ci się podoba! Na drugim bazarku mam aż 21 rzeczy do wklejenia więc trochę to potrwa ;-) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 haha :) i same kosmetyki :D a chciałam jeszcze spytać, czy nie ma jakichś zorganizowanych wyjazdów do p. Iwony, żeby wyprowadzać pieski itp? Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marta67 napisał(a):haha :) i same kosmetyki :D a chciałam jeszcze spytać, czy nie ma jakichś zorganizowanych wyjazdów do p. Iwony, żeby wyprowadzać pieski itp? Wiem że do p. Iwony przyjeżdżają dziewczyny na spacerki, wyczesywanie i mizianka dla piesków ale skąd to nie wiem. Spytam się. ;-) Ja też bym chętnie pojechała w odwiedziny do Franeczki. Może jest tu ktoś chętny i zmotoryzowany? :-) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 ja byłabym chętna (jeśli sie rodzice zgodzą of kors ;) ) ale zmotoryzowana nie jestem :D a chętnie bym wymiziała, wyprowadziła itp itd :) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Marta67 napisał(a):ja byłabym chętna (jeśli sie rodzice zgodzą of kors ;) ) ale zmotoryzowana nie jestem :D a chętnie bym wymiziała, wyprowadziła itp itd :) To szukamy kogoś zmotoryzowanego! ;-) Quote
Awit Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Marta gdzie zrobiłaś im ogłoszenia? Ja na alegratce, i chciałam na gumtree ale tam chyba jedna osoba może dać jedno ogłoszenie. Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Miśkowi gumtree zrobiłam ;) właśnie szukamy kogoś z samochodem co zabierze kupę ciotek :D Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 Zapraszam na mój drugi w życiu ;-) bazarek na kolejne ogłoszenia dla psów w lecznicy i psów p. Iwony! [B]Perfumy, makijaż za grosze: Guerlain, Gucci, Chanel, YSL, CD na psy z lecznicy[/B] [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/184727-Perfumy-makija%C5%BC-za-grosze-Guerlain-Gucci-Chanel-YSL-CD-na-psy-z-lecznicy[/url][/U] Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Marta67']Miśkowi gumtree zrobiłam ;) właśnie szukamy kogoś z samochodem co zabierze kupę ciotek :D[/QUOTE] Marta, Napisz jakie ogłoszenia mu zrobiłaś to wkleję na pierwszą stronę Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 no to tak: adopcjapsa.pl - [URL]http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,15179,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosbWF6b3dpZWNraWUsYmxpv2VqIG5pZW9rcmW2bG9uYSA7KSxkdb95LHAwLmh0bWw=.html[/URL] animalia.pl - [URL]http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=29323[/URL] morusek.pl - [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/20212/Misiek---duzy-pies-z-wielkim-duchem/[/URL] ojej.pl cafeanimal.pl - [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Misiek,14235[/URL] (ale będę musiała poprawić bo nie wiem czemu zdjęcie się nie dodało :( ) pajeczyna.pl petworld.pl - czeka na akceptację pineska.pl vetmozga.com (na razie nie mogę znaleźć) na razie tylko tyle :) ale jeszcze porobię :D na cafeanimal jest juz zdjecie :) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 no i dobrze :) jeszcze mam nadzieję, że znajdziemy zmotoryzowaną ciotkę, która nas zabierze ;) Ammounie, z której strony Wisły mieszkasz? ;) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Marta67']no i dobrze :) jeszcze mam nadzieję, że znajdziemy zmotoryzowaną ciotkę, która nas zabierze ;) Ammounie, z której strony Wisły mieszkasz? ;)[/QUOTE] W Pyrach przy ul. Puławskiej Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 haha :) jeśli chodzisz na spacery do Lasu Kabackiego to mogłyśmy się spotkać :D bo ja mieszkam na Kabatach ;) czyli obie jesteśmy po "złej" stronie Wisły, bo z tego co sprawdziłam to Jabłonna jest po tej drugiej? ;) Quote
Awit Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Noo Jabłonna po mojej:-) Czyli tej lepszej stronie w-wy. Ammounie bazarek z kosmetykami fajowy:-) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Awit może byś po nas podjechała :cool3: raczej nie po drodze Ci :eviltong: Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Awit']Noo Jabłonna po mojej:-) Czyli tej lepszej stronie w-wy. Ammounie bazarek z kosmetykami fajowy:-)[/QUOTE] Ah dziękuję! Jestem z siebie bardzo dumna! Dziś się nauczyłam robić bazarki i wstawiać zdjęcia! ;-) Quote
Ammounie Posted May 2, 2010 Author Posted May 2, 2010 [quote name='Marta67']haha :) jeśli chodzisz na spacery do Lasu Kabackiego to mogłyśmy się spotkać :D bo ja mieszkam na Kabatach ;) czyli obie jesteśmy po "złej" stronie Wisły, bo z tego co sprawdziłam to Jabłonna jest po tej drugiej? ;)[/QUOTE] To mam do Ciebie 20min jazdy na rowerze ;-) Quote
Marta67 Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 i na odwrót :) kto by pomyślał :D a chodzisz na drugą stronę lasu na spacery z psiakiem czasem? :) Quote
Recommended Posts