Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta67 napisał(a):
haha :)
kiedyś trzeba będzie się nauczyć...
tylko po co dogo robi takie utrudnienia?:roll:

Dzięki Madallenie umiem już wstawiać zdjęcia!

Marta to jest naprawdę bardzo proste!

Madallena napisał(a):
Napisze Ci instrukcje. Zdjecia wstawia sie baaaardzo latwo :)

wchodzisz na www.imageshack.us

otwiera Ci sie stronka, i widzisz taki prostokacik a w nim WYBIERZ ZDJECIE

Wiec grzebiesz w komputerze i wybirasz to zdjecie, ktore chcesz wstawic.

Jezeli nie jest zmniejszone, prosisz o to komputer, a mianowicie zaznaczasz w OPCJE PRZESYLANIA/ZMIANIA ROZMIARU OBRAZU rozmiar 640x480
(albo robisz to recznie, bezposrednio w zdjeciu ktore wstawilas z aparatu do komputera, jednak to co opisalam jest latwiejsze i mniej pracochlonne))

Pozniej klikasz na PRZESLIJ TERAZ (niebieski, widoczny prostokat) i zaczyna sie przesylanie.

Troszke to potrwa(no ale bez przesady, nie godzine :D) i wyskakuje Ci strona na ktorej widzisz minaturke swojego zdjecia a pod spodem takie glupotki typu link bezposredni,kod forum tl costam costam.

Zaznaczasz KOD FORUM (caly link) i ten wlasnie link wstawiasz w post na dogomanii. Zdjecie wyswietli sie zaraz po zaakceptowaniu napisanego juz posta.

Jak chcesz robic bazarek wpisz w tytule TWORZY SIE zeby dziewczyny Ci juz nie licytowaly. A jak bazarek skonczysz robic zmieniasz tytul :)

Powodzenia! w razie czego pytaj :)

• Replies 317
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra porobiłam Miśkowi kilkanaście ogłoszeń a z resztą poczekam na jakieś ewentualne zdjęcia. Allegro nie zrobię bo nie umiem ;)

o to super :D a ten link wstawia się w "dodaj grafikę" czy po prostu w poście z jakimś ""?

Posted

Marta67 napisał(a):
dobra porobiłam Miśkowi kilkanaście ogłoszeń a z resztą poczekam na jakieś ewentualne zdjęcia. Allegro nie zrobię bo nie umiem ;)

o to super :D a ten link wstawia się w "dodaj grafikę" czy po prostu w poście z jakimś ""?

Link wklejam w poście tam gdzie chcę żeby pojawiło się zdjęcie :-)

Posted

Marta67 napisał(a):
piękne rzeczy masz :)
i drugi jak widzę tworzysz :)

:-) Cieszę się że Ci się podoba! Na drugim bazarku mam aż 21 rzeczy do wklejenia więc trochę to potrwa ;-)

Posted

Marta67 napisał(a):
i same kosmetyki :D

a chciałam jeszcze spytać, czy nie ma jakichś zorganizowanych wyjazdów do p. Iwony, żeby wyprowadzać pieski itp?

Wiem że do p. Iwony przyjeżdżają dziewczyny na spacerki, wyczesywanie i mizianka dla piesków ale skąd to nie wiem. Spytam się. ;-) Ja też bym chętnie pojechała w odwiedziny do Franeczki.

Może jest tu ktoś chętny i zmotoryzowany? :-)

Posted

Marta67 napisał(a):
ja byłabym chętna (jeśli sie rodzice zgodzą of kors ;) ) ale zmotoryzowana nie jestem :D
a chętnie bym wymiziała, wyprowadziła itp itd :)

To szukamy kogoś zmotoryzowanego! ;-)

Posted

Zapraszam na mój drugi w życiu ;-) bazarek na kolejne ogłoszenia dla psów w lecznicy i psów p. Iwony!

[B]Perfumy, makijaż za grosze: Guerlain, Gucci, Chanel, YSL, CD na psy z lecznicy[/B]

[U][url]http://www.dogomania.pl/threads/184727-Perfumy-makija%C5%BC-za-grosze-Guerlain-Gucci-Chanel-YSL-CD-na-psy-z-lecznicy[/url][/U]

Posted

[quote name='Marta67']Miśkowi gumtree zrobiłam ;)

właśnie szukamy kogoś z samochodem co zabierze kupę ciotek :D[/QUOTE]

Marta,

Napisz jakie ogłoszenia mu zrobiłaś to wkleję na pierwszą stronę

Posted

no to tak:
adopcjapsa.pl - [URL]http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,15179,L2Fkb3BjamEtcHNhLXBpZXMtc3p1a2EtZG9tdSxzenVrYWosbWF6b3dpZWNraWUsYmxpv2VqIG5pZW9rcmW2bG9uYSA7KSxkdb95LHAwLmh0bWw=.html[/URL]
animalia.pl - [URL]http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=29323[/URL]
morusek.pl - [URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/20212/Misiek---duzy-pies-z-wielkim-duchem/[/URL]
ojej.pl
cafeanimal.pl - [URL]http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Misiek,14235[/URL] (ale będę musiała poprawić bo nie wiem czemu zdjęcie się nie dodało :( )
pajeczyna.pl
petworld.pl - czeka na akceptację
pineska.pl
vetmozga.com (na razie nie mogę znaleźć)

na razie tylko tyle :) ale jeszcze porobię :D

na cafeanimal jest juz zdjecie :)

Posted

no i dobrze :)
jeszcze mam nadzieję, że znajdziemy zmotoryzowaną ciotkę, która nas zabierze ;)
Ammounie, z której strony Wisły mieszkasz? ;)

Posted

[quote name='Marta67']no i dobrze :)
jeszcze mam nadzieję, że znajdziemy zmotoryzowaną ciotkę, która nas zabierze ;)
Ammounie, z której strony Wisły mieszkasz? ;)[/QUOTE]

W Pyrach przy ul. Puławskiej

Posted

jeśli chodzisz na spacery do Lasu Kabackiego to mogłyśmy się spotkać :D bo ja mieszkam na Kabatach ;)
czyli obie jesteśmy po "złej" stronie Wisły, bo z tego co sprawdziłam to Jabłonna jest po tej drugiej? ;)

Posted

[quote name='Awit']Noo Jabłonna po mojej:-) Czyli tej lepszej stronie w-wy.
Ammounie bazarek z kosmetykami fajowy:-)[/QUOTE]

Ah dziękuję! Jestem z siebie bardzo dumna! Dziś się nauczyłam robić bazarki i wstawiać zdjęcia! ;-)

Posted

[quote name='Marta67']haha :)
jeśli chodzisz na spacery do Lasu Kabackiego to mogłyśmy się spotkać :D bo ja mieszkam na Kabatach ;)
czyli obie jesteśmy po "złej" stronie Wisły, bo z tego co sprawdziłam to Jabłonna jest po tej drugiej? ;)[/QUOTE]

To mam do Ciebie 20min jazdy na rowerze ;-)