Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zulusek kwitnie. Wszędzie go pełno i troszkę broi, ale nie sposób się na niego gniewać, wystarczy, że zamruga tymi swoimi ślepkami i złość topnieje ;)
Dziś mam zamiar uzupełnić wpływy na Zuluska, mam nadzieję, że przebrnę ;)

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi: Zulusku do góry .Cioteczki Cię kochają i zaglądają,nawet na Nk zdjecia Twoje mają.W GÓRE MALUTKI.

Posted

Przepraszam za milczenie, już opowiadam o Zulusku.
Zuluska przedwczoraj odwiedziła Pani, która zgłosiła nam tę interwencję. Od początku miała zakusy by go adoptować, jednak stan Zuluska nie pozwalał na zapoznanie się z 9 miesięczną sunią tej pani. Niestety wszyscy się rozczarowliśmy, bo Funia natarła na naszego malca i musieliśmy ich rozdzielić, żeby nie zrobiła mu krzywdy. Z tej adopcji nic zatem nie wyjdzie.
Wczoraj natomiast Zulu został ponownie przebadany, miał też zrobione kontrolne zdjęcie rtg i na całe szczęście kość pięknie się zrasta i tfu, tfu, żadnych komplikacji nie ma. Mały pięknie na tej łapince chodzi, ba! biega, jest rozbrykany i szczęśliwy. Żywe sreberko z niego, wszędzie go pełno, zaczepia do zabawy i rojbruje na całego - śladu nie ma po tym stłamszonym, cierpiącym psiaku którego zabieraliśmy z ulicy :)

Posted

Mam zlecenie od kolezanki za zakup cegielek za 20 zl ale nawet nie zagladalam czy jest jeszcze jego aukcja . Jezeli jest to wykupie jezeli nie to płace na konto malego ,

Posted

rodzice napisał(a):
Napisz kochana ile Wam brakuje pieniażkow na pokrycie rachunku za operacje .
Obiecuję, że jak tylko będę miała chwilkę, to przysiądę i napiszę, ale mam taki zapieprz, że na nic nie starcza mi czasu. Za dużo podopiecznych, za mało rąk do pracy :(

Posted

GoniaP napisał(a):
Mały pięknie na tej łapince chodzi, ba! biega, jest rozbrykany i szczęśliwy. Żywe sreberko z niego, wszędzie go pełno, zaczepia do zabawy i rojbruje na całego - śladu nie ma po tym stłamszonym, cierpiącym psiaku którego zabieraliśmy z ulicy :)

dzięki Goniu za wspaniałe wiadomości :multi:
szkoda, że ten domek nie wypalił, ale na pewno znajdzie się inny