Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cane corso napisał(a):
Ma ktoś może katalog z tej wystawy interesuje mnie rasa cane corso pozdrawiam

2 X CACIB
psy mł
ANTONIO DEI MARTINOTTI + CAC
ARGON DLJA OLLADA ARLEKIN +cac

pos.
CACAO DEI MARTINOTTI -

otw.
NOSTRE SPERANZE OSCAR + CAC w pośr. i dodakowo BRAKATEST ERENST EST

suki mł.
NOTTE MAGICA DI FOSSO CORNO + CAC

pos.
CARAMELLA DEI MARTINOTTI

otw.
NOSTRE SPERANZE ANTONIETTA + CAC

ch.
OLLADA ARLEKIN ZLATA

Posted

osobek napisał(a):
A czy ja mogłabym się uśmiechnąć o stawkę sznaucerów miniaturowych pieprz i sól? :)

proszę sznaucki mini p+s

Były tylko 3 i wszystkiw z PL
Pies w l. otwartej
DAUMIER DAVIS LARYLAND

suki
kl .mł.
DARLETTA DEVITA ARTMEDIUM

kl.ch.
DARLEEN DE PALLI LARYLAND

Posted

JG. nie pereżywaj, jak to mówią na wschodzie. Chyba dawno tam nie byłeś. :) To norma, że organizatorzy część psów nie umieszczają w katalogu, ale przyczyn tego nikt nie zna, pewnie w innym pliku były (psy). Ja miałam taki przypadek, ze mój pies był umieszczony we wszelkich katalogach na wystawach maratonach, choć zgłaszany był tylko na 2 wystawy.... A pies znajomej był tylko w 2 katalogach, choć ona chciała na wszystkie. Takie uroki wschodu. Jak to mówią "pażyjosz uwidisz".

• 1 month later...
Posted

Gratuluje wszystkim pokonczonych championatow i interchampionatow

Mma rowiez pytanko, jak wygladal przejaz przez Ukraine?? Czy robili z tym jakies problemy?? Z przejazdem z psem???

Posted

Przejazd przez Ukrainę jest nie do przewidzenia. Jeżdżę często i za każdym razem jakaś niespodzianka. Panowie w dużych czapkach są bardzo pomysłowi w/s wymyślania wykroczeń:mad:. we wrześniu w drodze z Kisziniowa byłem zatrzymywany 6 razy i to w okolicy Lwowa, wmawiano mi bardzo dziwne rzeczy-jadący razem ze mną wiedzą doskonale. Teraz możemy się pośmiać ale wtedy.... Na granicy dowiedziałem się ,że jednemu Polakowi wmawiano ,że pił no i kazali mu dmuchać balonik, który wykazał ,że mają rację podszedł inny pan i powiedział ,że miał ten sam przypadek i też wykazało. Czyli jeżeli nie piłeś to i tak nie czujesz się bezpieczny to wszystko sprowadza się do odpowiedniej opłaty....
NIGDY ale to NIGDY nie jedźcie przez UK w pojedynkę-min.2 osoby. Nie żartuję:shake:
Na granicy bez problemów , wiem gdzie pójść i uiścić odpowiednią opłatę...wtedy nie stoimy w żadnych kolejkach;)
Jeżeli interesuje Cię wyjazd do Mołdawii w marcu zapraszam -mam jeszcze 2 miejsca

Posted

Krzysio - chyba jedno będziesz mieć juz miejsce. Tylko musze się zastanowić z ktorym psem jechać. Ale o tym na pv.

a Ukraina - wiesz, tam się placi za wszystko. Troche tam mieszkalam ( w centrum Lwowa w mieszkaniu ze wspolną toaletą na balkonie), troche studiowałam we Lwowie i duuużo jeździlam. To co napisal Krzysio - to tylko czubek góry, bo tam moze sz płacić za wszystko, nawet za to, ze masz koło zapasowe albo że go nie masz. I jeśli wdasz się zw rozmowe z panami w wielkich rondlach na glowie to o tyle więcej placisz jak dluga jest rozmowa. Kiedyś może książkę o tym napiszę. :)