Jump to content
Dogomania

Morus- Tak pragne sie do ciebie przytulic...Łodz. Ma domek !!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny i radosny a tak ciężko doświadczony! Dziewczyny, podajcie więcej szczegółów o Morusku. Czy jest zdrowy, czy był kastrowany, co lubi... Im więcej o nim, tym lepiej :)

Posted

kameralna napisał(a):
Piękny i radosny a tak ciężko doświadczony! Dziewczyny, podajcie więcej szczegółów o Morusku. Czy jest zdrowy, czy był kastrowany, co lubi... Im więcej o nim, tym lepiej :)

Witaj,Morusek jest zdrowy,czy kastrowany nie wiem,ale na pewno bedzie przy adopcji. To kochany pies do ludzi,najlepiej to by sie nie odklejał:razz:od czlowieka,jest tylko jeden problem,nie toleruje innych psow,wiec najlepiej domek,w ktorym byłby sam i mial swojego czlowieka na wlasnosc. Jes zdrowy i radosny.

Posted

rita60 napisał(a):
Na spacerek mały szykuj sie ..........

Rita, a ten spacerek to z potencjalnym nowym opiekunem? Byłoby wspaniale! Morusek ma klasę i styl, co widać od pierwszego spojrzenia a jeszcze masę innych zalet, o czym piszecie :) Do kochania jest i do udomowienia!

Posted

Narazie to tylko wirtualny spacerek,niestety:shake:widziałam sie dzisiaj z Moruskiem,on tak bardzo pragnie obecnosci człowieka:-(wrecz sie przykleja...

Posted

kameralna napisał(a):
Morus znajdzie dom! Jest pięknym psem z rozbrajającym uśmiechem :) A to, że chce, żeby tylko jego kochać, to nic dziwnego. Wszyscy tak mamy;)

Masz racje,trzeba wierzyc,ze gdzies czeka na niego ten jedyny domek.

Posted

rita60 napisał(a):
No ludziska brac i kochac Moruska,on tak dlugo czeka...

Robimy nabór na Najkochńszego Opiekuna Moruska . Zgłaszać się panowie i panie, zgłaszać! Morus czeka!

Posted

kameralna napisał(a):
Ja myślę, że ktoś go pokocha. Morusek jest uroczy, bardzo sympatyczny, ładniutki i taki przytulasty :loveu: Czekamy na zgłoszenie opiekuna.

Tez bym chciała,zeby znalazł domek,on tak kocha ludzi,wprost przykleja sie do człowieka:-(