ewatonieja Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Morus kiedy nadejdzie twój czas n a przeprowadzkę? Quote
rita60 Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 ewatonieja napisał(a):Morus kiedy nadejdzie twój czas n a przeprowadzkę? No własnie kiedy:roll: Quote
kameralna Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Piękny i radosny a tak ciężko doświadczony! Dziewczyny, podajcie więcej szczegółów o Morusku. Czy jest zdrowy, czy był kastrowany, co lubi... Im więcej o nim, tym lepiej :) Quote
rita60 Posted May 25, 2010 Author Posted May 25, 2010 kameralna napisał(a):Piękny i radosny a tak ciężko doświadczony! Dziewczyny, podajcie więcej szczegółów o Morusku. Czy jest zdrowy, czy był kastrowany, co lubi... Im więcej o nim, tym lepiej :) Witaj,Morusek jest zdrowy,czy kastrowany nie wiem,ale na pewno bedzie przy adopcji. To kochany pies do ludzi,najlepiej to by sie nie odklejał:razz:od czlowieka,jest tylko jeden problem,nie toleruje innych psow,wiec najlepiej domek,w ktorym byłby sam i mial swojego czlowieka na wlasnosc. Jes zdrowy i radosny. Quote
kameralna Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 rita60 napisał(a):Na spacerek mały szykuj sie .......... Rita, a ten spacerek to z potencjalnym nowym opiekunem? Byłoby wspaniale! Morusek ma klasę i styl, co widać od pierwszego spojrzenia a jeszcze masę innych zalet, o czym piszecie :) Do kochania jest i do udomowienia! Quote
rita60 Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Narazie to tylko wirtualny spacerek,niestety:shake:widziałam sie dzisiaj z Moruskiem,on tak bardzo pragnie obecnosci człowieka:-(wrecz sie przykleja... Quote
kameralna Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Morus znajdzie dom! Jest pięknym psem z rozbrajającym uśmiechem :) A to, że chce, żeby tylko jego kochać, to nic dziwnego. Wszyscy tak mamy;) Quote
rita60 Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 kameralna napisał(a):Morus znajdzie dom! Jest pięknym psem z rozbrajającym uśmiechem :) A to, że chce, żeby tylko jego kochać, to nic dziwnego. Wszyscy tak mamy;) Masz racje,trzeba wierzyc,ze gdzies czeka na niego ten jedyny domek. Quote
kameralna Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Przytulny opiekun do bardzo przytulastego Moruska potrzebny! Quote
rita60 Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 No ludziska brac i kochac Moruska,on tak dlugo czeka... Quote
kameralna Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 rita60 napisał(a):No ludziska brac i kochac Moruska,on tak dlugo czeka... Robimy nabór na Najkochńszego Opiekuna Moruska . Zgłaszać się panowie i panie, zgłaszać! Morus czeka! Quote
kameralna Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Ja myślę, że ktoś go pokocha. Morusek jest uroczy, bardzo sympatyczny, ładniutki i taki przytulasty :loveu: Czekamy na zgłoszenie opiekuna. Quote
rita60 Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 kameralna napisał(a):Ja myślę, że ktoś go pokocha. Morusek jest uroczy, bardzo sympatyczny, ładniutki i taki przytulasty :loveu: Czekamy na zgłoszenie opiekuna. Tez bym chciała,zeby znalazł domek,on tak kocha ludzi,wprost przykleja sie do człowieka:-( Quote
rita60 Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Witaj Morusku,biegnij przypomniec sie na gorze........ Quote
rita60 Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Oj nie odwiedzaja cie cioteczki Morusku......... Quote
rita60 Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 Czy nikt nie pokocha psa z poczuciem humoru i takiego co tak bardzo kocha ludzi ????????????? Quote
Recommended Posts