Dorota2007 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Miała być 16 kwietnia , ale ze wzgledu na katastrofę i związane z żałobą ceremonie i najazd ludzi na Warszawę oraz tłok na drogach dojazdowych do Warszawy i przypuszczalnie na lotnisku , przełożyliśmy jej przylot na 21 kwietnia.Czekam na potwierdzenie rezerwacji lotu. Jest śliczna , uśmiechnieta na każdym zdjęciu, ma wspaniałe pochodzenie.Zobaczymy , czy spodoba sie Tajusiowi?:lol: Quote
aneta1 Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 No to jak już uchyliłaś tajemnicę to czekamy na zdjęcia :) Quote
aneta1 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Fajna dziewczynka :) A skąd ją przywozisz bo na Thailandie to mi nie wygląda ? Quote
Dorota2007 Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Jej ojciec mieszka w Tajlandii , suka jechała tam do krycia. Rozmowy w sprawie sprowadzenia jej trwały trzy miesiące. Więcej o blue-girl , jak juz wyląduje , bo jeden termin przesuwany ze względu na żałobę , drugi - też nie wiadomo , bo od dziś przestrzeń powietrzna nad Polska jest zamknieta z powodu wybuchu wulkanu w Islandii , nie wiadomo do kiedy... Już nie chcę więcej zapeszać... Quote
jenis Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Wiadomo juz kiedy małą wyląduje. A może będzie w Oplu w towarzystwie:) Quote
Dorota2007 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Już jest!!! Wspaniały zbieg okoliczności spowodował ,że już od wczoraj jest w moim domu! Przyjechała z moimi znajomymi , którzy akurat mieli mozliwość ją zabrać .Całe szczęście , bo samoloty dalej nie latają... Zabiorę ją do Opola , jeśli Ola też będzie jechała.Mam zgłoszone jeszcze dwa shar-pei , więc sama sobie nie poradzę. Może w szczeniaczkach wystąpi w LESZNIE. [ Quote
jenis Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Moze zobacyzmy dziewczynke w Opolu a jak nie to na innej wystawie:) Quote
aneta1 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Dorota Bardzo prosimy o nowe zdjęciaaaaaaa malutkiej i może w końcu zdradzisz z jakiej hodowli masz sunię ;) Quote
Dorota2007 Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 Oczywiście - to żadna tajemnica.Sunia nazywa się THAIMLINE JUICY , urodziła sie 7.11.2009 w Moskwie w hodowli Iriny Levchuk .Jej mamą jest wspaniała MOMAE of Saksiam Kennel(TL) a tatą mieszkajacy w Tajlandii przepięknie zbudowany "pomnikowy" SIAM'S TRD SONG-KARN. Juicy będzie debiutowała w Lesznie na wystawie w klasie szczeniat.Hodowczyni miała też zgłosić ja na Swiatową do Danii. Zdjęcia zrobimy , jak ktoś do mnie przyjedzie- sama nie dam rady- mała jest tak żywiołowa , ża mam wrażenie posiadania stada tajów!!!! Quote
aneta1 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Powiem tak uffffffffffffffffffffffff miałam kupić tam szczeniaka ale cena transport :placz: . .. Zazdroszczę Quote
Dorota2007 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Niestety- my po zakupie Taja ( kosmos!) też jeszcze nie złapalismy pionu , ale taka okazja juz się nie trafi -Lirena na razie nie planuje już kryc ( choc bierze pod uwagę Tajusia , jeżeli już , bo bardzo jej sie podoba) , a ojca Juicy przez miesiąc wybierala w Tajlandii jeżdżąc po różnych hodowlach.Wybrała świetnie: [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88562f061ed7f551.html"][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images49.fotosik.pl/290/88562f061ed7f551.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts