Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z Allegro nie ma żadnego odzewu??? Boże, tak bym chciała, żeby znalazła już dom. Ona chyba najdłużej szuka ze znanych mi bliżej psów....

Gabi, gdzie twój dom??? Nich nie zmarnuja sie te wysiłki, które włożyli ludzie, aby wyrwac cie beznadziei i zwątpieniu!!!!

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wakacje, wakacje, kiedy się skończycie? Ludzie wrócą wtedy do domów i pomyślą o psim towarzyszu na jesienne dni (i - oczywiście - na resztę życia).

Posted

Śliczna Gabi nadal bez domu w brudnym zimnym boksie.:placz:
Mówię Wam jak ona się cieszy jak się do niej przyjdzie...aż się serce kroi, ona tak prosi, żeby ją zabrać...

Posted

Byłam w niedzielę u Gabi. Martwię się o nią...jak mnie zobaczyła to się ucieszyła, podbiegła do krat, podawała łapki i piszczała, ale jak zobaczyła, że jej nie zabiorę to....poszła do swojego kąta, położyła się i zastanawiała się czy znowu do mnie podejść....była bardzo smutna i zrezygnowana, podeszła do mnie jeszcze dwa razy, ale już bez entuzjazmu....:sadCyber:bardzo się o nią martwię, obawiam się, że stanie się to samo co kiedyś...ona znowu przestanie walczyć....:placz:jest starsznie smutna....a te jej błagalne, smutne oczy:bigcry:....ona jest bardzo drobniutka, taka chudzina, na zdjęciach wygląda na większą....co to zrobić? Tak bardzo bym chciała jej pomóc. Na allegro miała 400 wejść i ani jednego zapytania, a to taka fajna sunia....

Posted

Tak mi smutno.... Gabi jest taka smutna jak moja Chilka z Palucha, kiedy ją adoptowałam, chorą 3 lata temu. Nie mam warunków na posiadanie więcej piesków. Tak to prawda, że teraz jest moda na tzw. "fajne psy", a zwykłe....no cóż, pewnie są dla ludzi którzy NIE SĄ ZWYKLI (np. wolontariuszenie w schroniskach)!!! Dziękuję WAM, że jesteście. To przywraca mi wiarę w ludzkie serca, ale....niestety nie pomoże Gabci:placz:
Oby nie straciła tej iskierki nadziei, jest taka smutna...

Trzymam kciuki z Torunia i będę myśleć o WAS. Wśród moich znajomych są ludzie którzy też przygarnęli bidulki i są z tego powodu dumni i szczęśliwi.

Posted

Takie psy kochają na zabój....
Kto pokocha śliczną Gabi....zanim odejdzie w zapomnieniu....:-(
Ona ma jeszcze kawał życia przed sobą, nie pozwólmy jej odejść...odzyskała nadzieję na trochę i znowu ja traci...

Posted

No niestety ostatnio baaardzo posmutniała, ona żyje tylko myślą o spacerach, a te niestety nie odbywają się codziennie. :shake: Jest bardzo dużo psów do wyprowadzenia....

Gabi trzymaj się sunieczko....tak bardzo chciałabym ci pomóc....zawsze jak od niej wychodzę to serce mi pęka...:placz:

Gabi się przypomina.