Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłysmy u Gabi dzisiaj z panią Hanią, dziewczynka jest milutka i mniejsza niż myślałam, naprawdę śliczna. Jest w murowanym pawilonie w którym po obu stronach są małe ciasne boksy a w każdym po 4-5 psinek. Hałas tam jest straszny, nie można porozmawiać bo nie można nic usłyszeć. Gabi jest na końcu z czterema psinkami. Oj ani cicho ani spokojnie w tym pawilonie to nie jest :((( lepiej nie zatrzymywać sie za długo bo w tym tłumie i zaduchu psy robia się wobec siebie agresywne a ten którym się zainteresujemy jest narażony na atak.
Jest bardzo gorąco, wszędzie przepełnienie

Posted

To dołożyli jej dwa nastepne psy, moje kochane maleństwo...ona jest naprwdę kochana....a boksy tam są jakie są...psy nawet nie mają kontaktu z dworem...niby z tyłu są drzwi do malutkiego wybiegu, ale tylko raz widziałam , że jedne były otwarte...

Posted

Kar0la napisał(a):
To dołożyli jej dwa nastepne psy, moje kochane maleństwo...ona jest naprwdę kochana....a boksy tam są jakie są...psy nawet nie mają kontaktu z dworem...niby z tyłu są drzwi do malutkiego wybiegu, ale tylko raz widziałam , że jedne były otwarte...

ona jest z 3 psami, w zeszłym tygodniu dołożyli jej jedną taką w typie husky, ale tak to te 2 są cały czas te same

Posted

No, bo grzyb pewnie nie jest leczony, albo z marnym skutkiem...ale czego oczekiwać w warunkach schroniskowych...:-( oj biedna suńka...nie umiem ci pomóc Gabciu...

Posted

Byłam dzisiaj u Gabi....matko jak ona chciała wyjść z tego boksu...piszczała, skomlała, podawała łapki przez kraty, wciskała pyszczek, rozdawała całuski....doopka jej tak chodziła z radości, że myśłałam że ogonek odleci...a ja ją mogłam tylko pogłaskać przez kraty....ucho nadal łyse, ale bez strupów...tylko na udzie też widziałam łysą plamę...zresztą jak u wielu psów w schronisku...
Jestem załamana ona tak prosiła a ja musiałam ją tam zostawić....po raz kolejny :placz:...to jest taka cudowna suczka a czeka już trzy lata...teraz odzyskała wreszczcie radość życia a perspektyw na lepsze juto nie ma...:shake:

Posted

KarOla, nie zakładaj, że perspektyw na lepsze życie nie ma - na dogo wszystko jest możliwe. Tutaj nawet cuda się zdarzają :lol:

Posted

Kar0la, nie katuj sie tak, może do niej też szczęście sie uśmiechnie, będziemy ja wystawiac do skutku. Za kilka dni będę miała wakacje, to nauczę się wystawiać na różne fora. Pozbieramy adresy i wlepimy ją, gdzie się da ;)