Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

..bardzo prosi o Allegro :-(

Opuszczona przez wszystkich Gabi szuka kochającego domku. Delikatna i smutna sunia czeka na nowego właściciela/właścicielkę w schronisku w Łodzi. Sunia ma około 6 lat, jest średniej budowy i ma śliczną biszkoptową sierść oraz PRZEMIŁY pyszczek.

Kontakt :
SCHRONISKO dla ZWIERZĄT w Łodzi, ul. Marmurowa 4
Tel. 656-78-42, email: schronisko@doskomp.lodz.pl
nr identyfikacyjny pieska :
0746

• Replies 769
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

julia.zuzanna napisała :
ona jest, mam ją, jest od ponad 3 lat w schronisku!!!!!

LINK

zaraz jadę do schronu spróbuję jej zrobić więcej zdjęć, ale ona cały czas leży przy kratach, będzie ciężko
ale ogólnie bardzo sympatyczna, łagodna suczka, już bardzo zrezygnowana :-(

Anielico zmień proszę w tekście na Allegro kolor sierści i wiek suni - ja już zmieniłam tutaj w wątku. Dziękuję :Rose:

• 2 weeks later...
Posted

Halo Łodź co z tą sunią ????? Dowiedzcie się czy ktoś o nią pytał i czy może problemem transport jest czy co ? Żeby okazja nie uciekła :cool3: sierotce :-(

• 3 weeks later...
Posted

Dziewczyny co z tą opieką...P. EWa może by mogła rozszerzyć u siebie wśród znajomych potrzębę znalezienia jej domu , Bo coś ....

Posted

Muro jak możesz to daj suńke na Allegro :multi: z tekstem i ze zdjęciami poniżej, chyba, że Anielica wznowi Allegro.

[SIZE=3]Opuszczona przez wszystkich Gabi szuka kochającego domku. Delikatna i smutna sunia czeka na nowego właściciela/właścicielkę w schronisku w Łodzi.

[SIZE=3]Sunia ma około 6 lat, w schronisku jest już 3 lata ! Jest średniej budowy ciała, ma biszkoptową sierść i PRZEMIŁY pyszczek. Jest bardzo łagodna i... bardzo zrezygnowana :(

Kontakt w sprawie suni:
SCHRONISKO dla ZWIERZĄT w Łodzi,

ul. Marmurowa 4
Tel. (042) 656-78-42
email: schronisko@doskomp.lodz.pl
nr identyfikacyjny pieska: 0746

(tel. dodatkowy - prosimy dzwonić na ten numer w przypadku potrzeby organizowania transportu do innego miasta: [SIZE=2]605 243 798 )

Ale to nie jest ta suczka dla której o opiekę prosiła ta p. Ewa - tamten piesek to jest ten z poniższego zdjęcia o ile pamiętam - i nie wiem czy jest jeszcze w schronisku lub czy ktoś szuka mu domku ???

nr identyfikacyjny:
2844
Opis: Piesek w wieku ok 2 lat, troszke wystraszony, jednak bardzo ufny i pewnie dlatego tak długo już mieszka w schronisku.

Posted

Dzięki PIĘKNE :Rose: :multi:

Jak można to tam jeszcze dopisałabym w tym zdaniu tak "Delikatna i smutna ŚLICZNA sunia..." Niech sunia ma - może to tak "psychologicznie" zadziała ;)

No i trzymam kciuki za kochaną mordkę - na drugim zdjęciu to aż się serce kroi - wygląda jakby ją nigdy nikt w życiu nie pogłaskał, nie przytulił.. :-(

W górę "złota" Gabi :multi:

(Ja ją widzę w jakiejś fajnej rodzince z podrośniętymi dzieciakami.. :-) )