bela51 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Może kto s zasponsoruje chłopakowi ogłoszenia. Znalazłam taki nowy bazarek [url]http://www.dogomania.pl/threads/184852-OG%C5%81OSZENIOWY-MEGA-BAZAR!-80-oglosze%C5%84-za-grosze!-%29-Daj-szanse-swojemu-pupilowi-%29[/url] Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Bela, ja moge zasponsorowac, ale nie kumam o co tam chodzi. To wez zalatw za mnie wszystko, a potem dasz mi tylko nr konta. Mozemy tak zrobic? Quote
Cantadorra Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Przepraszam za offa, wybaczcie cioteczki. Zapraszamy serdecznie na bazarek dla on-ka Welsha: [URL="http://www.dogomania.../184616-Efektowna-bizuteria-dla-potrzebujacego-Welsha.-Do-14.05"]http://www.dogomania.pl/threads/1846...lsha.-Do-14.05[/URL] Quote
pokemon Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='betka']Pokemon zobacz na wątku Tosci jakaś Dobra Dusza wytłumaczyła jasno jak wklejać obrazki. [url]http://www.dogomania.pl/threads/116269-TOSCA-g%C5%82%C3%B3d-odcisn%C4%85%C5%82-nieodwracalne-pi%C4%99tno-prosimy-o-pomoc/page150[/url][/QUOTE] dzięki za podpowiedź, ale niestety ta metoda też jest nieskuteczna w moim przypadku :placz: kopiuje banerek, ale gdy daje wklej (tam gdzie trzeba) nic się nie wkleja :( ręce opadają... Quote
pokemon Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 a jak się ma Borysek? jak majowe samopoczucie i kondycja? Quote
bela51 Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 [quote name='Cantadorra']Bela, ja moge zasponsorowac, ale nie kumam o co tam chodzi. To wez zalatw za mnie wszystko, a potem dasz mi tylko nr konta. Mozemy tak zrobic?[/QUOTE] To jest bazarek dla takich, którzy sami nie umieja robic psu ogloszen. ( np. jak ja). BoUnTy robi ogloszenia na 80 portalach, tylko trzeba jej podesłać jakis wzruszajcy tekst i zdjęcia Boryska. Wejdz na bazarek i złoz ofertę. Quote
Cantadorra Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Sluchajcie dziewczynki, chcialabym wykupic Boryskowi ogloszenia na 80 portalach, robione przez Bounty. Ale!!! Potrzebuję tekst do ogloszen, zdjęć, maksymalnie 6 i nr telefonu, pod ktory mają ludzie dzwonic i adres mail. Czy ktos moze to przygotowac? Quote
anawa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Cantadorra']Sluchajcie dziewczynki, chcialabym wykupic Boryskowi ogloszenia na 80 portalach, robione przez Bounty. Ale!!! Potrzebuję tekst do ogloszen, zdjęć, maksymalnie 6 i nr telefonu, pod ktory mają ludzie dzwonic i adres mail. Czy ktos moze to przygotowac?[/QUOTE] Brawo! Tu potrzeba więcej zdecydowania :) Quote
Formica Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Dziękuję, przygotuję coś dziś. Borys jest ogłoszony na naszej stronie, allegro i cafeanimal. Podaj adres na jaki mam wysłać zdjęcia. Quote
BoUnTy Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 WAZNE e-mail poproszę do kogoś kto aktywuje ogłoszenia ]:-> Formico.... to nie jest 'to cos' co miało do mnie przyjśc na tymczas...? :P Widze, że moje losy z Borysem znów się splotą... ;) Piękny pies... Quote
Cantadorra Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Moj email: volta@interia.eu Czekam na fotki, opis i namiary. Bounty, to ja będę płacić za ogłoszenia, także poproszę nr konta. Quote
halbina Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 tekst mogę napisać, ale to dopiero w niedzielę... dziś Kasia weźmie ode mnie aparat i po wyczesaniu Boryska, obfoci go, bo zdjęcia, jakie ma teraz... Quote
IVV Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 piekny pies tylko milosci i opieki czlowieka mu brak... Quote
anawa Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Brak mu miłości, człowieka ale i.......... pieniędzy. Wpłaciłam dla Borysa jednorazowo 30 zł. Quote
Formica Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 Jutro jedziemy do Przebieczan. Dziś o ile zdazę, postaram się jeszcze go wyczesać. Czy to ma być krótki tekst? Borysowe allegro Quote
BoUnTy Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [quote name='Formica']Jutro jedziemy do Przebieczan. Dziś o ile zdazę, postaram się jeszcze go wyczesać. Czy to ma być krótki tekst? Borysowe allegro Formico mnie wystarczy ten tekst z allegro, jak będzie trzeba skrócić to skróce ;) Zdjecia mam z wątku, na kogo maila do aktywacji ogłoszeń? ;) No i namiary? Na Ciebie Formico? ;) Quote
Cantadorra Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Bounty w poniedzialek przesle kase. Nie zapomnialam. Quote
Recommended Posts