Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ilon_n napisał(a):Czyli postanowione , że Borys dołącza do Gaspara i reszty załogi z Przebieczan?? To pewnie trzeba na transport zbierać? czy jest jakaś darmowa opcja?? w pzyszły weekend jest dogo zlot w Przebieczanach, ale szczerze mówiąc nie wiem czy ktoś będzie jechał takim autem, żeby wziąć Borysa. Ja po transporcie Gaspara - nie podjęłabym się już przewożenia ONka - to buło lekkie szaleństwo... A jeszcze pewnie będziemy wieźć Kamelka z Faxem... Quote
Asia_Klero Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Ja wiozłam owczarka, który nie umiał chodzić na tylne łapy, wył z bólu, na dotatek nigdy nie jeździł autem. Wiozłam go do łodzi małym, starym peugeotem 105 moze i bylo to szaleństwo ale chyba nigdy nie będę tego żałowała;) Borysku powodzenia! Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Gasparek niestety (znaczy stety oczywiście) znakomicie umiał chodzić po aucie... I na tym polegał problem :evil_lol: Też nie żałuję, ale w jednym momencie było naprawdę niebezpiecznie - walnął mojego TZ-ta kagańcem w skroń - Jarek nie utrzymał kierownicy, ale na szczęście nic nie jechało i pobocze było dość szerokie. Staneliśmy i doszedł do siebie. Ale wyobrażasz sobie - jak Gaspar tańczył żeby walnąć kierowce w SKROŃ!!?? Nie byłam w stanie go opanować. :shake: Quote
Asia_Klero Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Nie mówie o tym, ze Kier(bo onim mowa)nie miotał się po aucie.Ale mu wybaczam, strasznie go bolało i mimo to że ciągle szczekał chciał uciekać z auta i mnie gryźć do tego w drodze powrotnej kompletnie zepsuliśmy auto to i tak cieszę się, że mógł spędzić swoje ostatnie chwile w hoteliku..Gdyby trzebabyło zawiozłabym go jeszcze raz na koniec świata dla jego szczęścia. Niestety do tego hotelu się nie wybieram(przynajmniej narazie)więc Boryska nie podrzucę ale to nie bardzo daleko więc z pewnością znajdzie się jakaś dobra dusza;) Quote
ilon_n Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Krótko mówiąc szukamy transportu dla Borysa?? dokładniej na jakiej trasie potrzebny? Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 ...sa rozne srodki uspakajajace, ktore mozna podac na podroz . Kazdy vet moze je dac lub w sklepach dla zwierzat mozna je kupic(te to sa ziolowe) Quote
Bjuta Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Szukamy transportu na trasie ZABRZE - PRZEBIECZANY (pod Wieliczką) Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 to moze napisac w tytule ,ze potrzebny transport? Quote
Formica Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 W łikedn po łikendzie majowym sama go zawiozę. Borys jest bardzo spokojny w aucie. Do Zabrza przyjechał aż ze świętokrzyskiego i nie było problemu. Ale trzymajcie kciuki, dziś zainterosawała się Boryskiem pewna osoba. Może się w nim zakocha? Quote
aanka Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Trzymamy kciuki mocno , całusy dla Boryska.:p Quote
IVV Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 jakies jeszczw wiadomosci na temat tej adopcji? Quote
Asia_Klero Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jejku no to trzymam kciuki bardzo mocno:):) Quote
anawa Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Formica napisał(a): Ale trzymajcie kciuki, dziś zainterosawała się Boryskiem pewna osoba. Może się w nim zakocha? Jak osobiście pozna, to na pewno się zakocha...... Nie ma innej opcji........ Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 W takim Borysie! Nie zakochać się nie sposób! Quote
pokemon Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 kamilawa napisał(a):Nie mam dziś weny kompletnie do banerków, jak mnie coś najdzie to zrobię ładniejsze: bardzo bym chciała taki banerek ale próbuje sobie go wkleic i nie wychodzi.. albo za każdym razem obrazek prowadzi donikąd:( Pomocy Quote
aanka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Musisz poczekać na trochę mądrzejsze ode mnie.:evil_lol::placz: Quote
pokemon Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Formica napisał(a):W łikedn po łikendzie majowym sama go zawiozę. Borys jest bardzo spokojny w aucie. Do Zabrza przyjechał aż ze świętokrzyskiego i nie było problemu. Ale trzymajcie kciuki, dziś zainterosawała się Boryskiem pewna osoba. Może się w nim zakocha? bardzo mocno trzymam kciuki za Boryska.. oby szybciutko znalazł drogę do kochającego domku :) Quote
Bjuta Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 pokemon napisał(a):bardzo bym chciała taki banerek ale próbuje sobie go wkleic i nie wychodzi.. albo za każdym razem obrazek prowadzi donikąd:( Pomocy Widzę, że już działa!Brawo! Quote
pokemon Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Bjuta napisał(a):Widzę, że już działa!Brawo! szczerze powiem że nawet nie wiem jak tego dokonałam.. i nie potrafie powtórzyc z kolejnymi banerkami:( działa Borys:) a nastepne juz niestety nie :( Quote
betka Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Pokemon zobacz na wątku Tosci jakaś Dobra Dusza wytłumaczyła jasno jak wklejać obrazki. http://www.dogomania.pl/threads/116269-TOSCA-g%C5%82%C3%B3d-odcisn%C4%85%C5%82-nieodwracalne-pi%C4%99tno-prosimy-o-pomoc/page150 Quote
bela51 Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Kciuki mi zdrętwialy od trzymania. I jak ta zainteresowana osoba? Czy ciągle zainteresowana? Quote
Recommended Posts