Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ilon_n napisał(a):
Czyli postanowione , że Borys dołącza do Gaspara i reszty załogi z Przebieczan??
To pewnie trzeba na transport zbierać? czy jest jakaś darmowa opcja??

w pzyszły weekend jest dogo zlot w Przebieczanach, ale szczerze mówiąc nie wiem czy ktoś będzie jechał takim autem, żeby wziąć Borysa. Ja po transporcie Gaspara - nie podjęłabym się już przewożenia ONka - to buło lekkie szaleństwo... A jeszcze pewnie będziemy wieźć Kamelka z Faxem...

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wiozłam owczarka, który nie umiał chodzić na tylne łapy, wył z bólu, na dotatek nigdy nie jeździł autem. Wiozłam go do łodzi małym, starym peugeotem 105 moze i bylo to szaleństwo ale chyba nigdy nie będę tego żałowała;) Borysku powodzenia!

Posted

Gasparek niestety (znaczy stety oczywiście) znakomicie umiał chodzić po aucie... I na tym polegał problem :evil_lol: Też nie żałuję, ale w jednym momencie było naprawdę niebezpiecznie - walnął mojego TZ-ta kagańcem w skroń - Jarek nie utrzymał kierownicy, ale na szczęście nic nie jechało i pobocze było dość szerokie. Staneliśmy i doszedł do siebie. Ale wyobrażasz sobie - jak Gaspar tańczył żeby walnąć kierowce w SKROŃ!!?? Nie byłam w stanie go opanować. :shake:

Posted

Nie mówie o tym, ze Kier(bo onim mowa)nie miotał się po aucie.Ale mu wybaczam, strasznie go bolało i mimo to że ciągle szczekał chciał uciekać z auta i mnie gryźć do tego w drodze powrotnej kompletnie zepsuliśmy auto to i tak cieszę się, że mógł spędzić swoje ostatnie chwile w hoteliku..Gdyby trzebabyło zawiozłabym go jeszcze raz na koniec świata dla jego szczęścia. Niestety do tego hotelu się nie wybieram(przynajmniej narazie)więc Boryska nie podrzucę ale to nie bardzo daleko więc z pewnością znajdzie się jakaś dobra dusza;)

Posted

...sa rozne srodki uspakajajace, ktore mozna podac na podroz . Kazdy vet moze je dac lub w sklepach dla zwierzat mozna je kupic(te to sa ziolowe)

Posted

W łikedn po łikendzie majowym sama go zawiozę. Borys jest bardzo spokojny w aucie. Do Zabrza przyjechał aż ze świętokrzyskiego i nie było problemu.
Ale trzymajcie kciuki, dziś zainterosawała się Boryskiem pewna osoba. Może się w nim zakocha?

Posted

Formica napisał(a):

Ale trzymajcie kciuki, dziś zainterosawała się Boryskiem pewna osoba. Może się w nim zakocha?

Jak osobiście pozna, to na pewno się zakocha...... Nie ma innej opcji........

Posted

kamilawa napisał(a):
Nie mam dziś weny kompletnie do banerków, jak mnie coś najdzie to zrobię ładniejsze:

bardzo bym chciała taki banerek ale próbuje sobie go wkleic i nie wychodzi.. albo za każdym razem obrazek prowadzi donikąd:( Pomocy

Posted

Formica napisał(a):
W łikedn po łikendzie majowym sama go zawiozę. Borys jest bardzo spokojny w aucie. Do Zabrza przyjechał aż ze świętokrzyskiego i nie było problemu.

bardzo mocno trzymam kciuki za Boryska.. oby szybciutko znalazł drogę do kochającego domku :)

Posted

pokemon napisał(a):
bardzo bym chciała taki banerek ale próbuje sobie go wkleic i nie wychodzi.. albo za każdym razem obrazek prowadzi donikąd:( Pomocy

Widzę, że już działa!Brawo!

Posted

Bjuta napisał(a):
Widzę, że już działa!Brawo!

szczerze powiem że nawet nie wiem jak tego dokonałam.. i nie potrafie powtórzyc z kolejnymi banerkami:(
działa Borys:) a nastepne juz niestety nie :(