ilon_n Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Gaspar już prawie ma komplet deklaracji na hotel i lada dzień wyjedzie, a czy dla Borysa coś się zbiera??? Quote
Olga7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Ja postaram się choć grosik dorzucić na hotelik Borysa -ale nie w kwietniu ,tylko w maju-w polowie maja dopiero. Teraz nie mam z czego już . Quote
bela51 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 A czy Borysek ma jakieś deklaracje? W pierwszym poście nic nie pisze. I co dalej z hotelikiem dla psiaka? Załatwiony??? Quote
Olga7 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bjuta napisał(a):Ja już tu pisałam o Przebieczanach - tam wezmą i Gasparka (jeśli nazbiera i Boryska też zmieszczą) Sznaucerowate - to jak będziesz miała fotki - to trzeba zaraz Malawaszce przesłać. Może jest szansa na hotelik w Przebieczanach -także dla Boryska ? Tylko ,że on - biedak nie ma chyba jeszcze żadnych deklaracji ...? Quote
Bjuta Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Borys na razie jest w tym drogim hoteliku, bo Formica chce mieć na niego oko podczas rekonwalescencji po kastracji. A potem ma pojechać do Przebieczan. Wg mnie Borys ma tylko takie deklaracje: DEKLARACJE STAŁE 5 - Olga7 SEKLARACJE JEDNORAZOWE 10 - Olga7 Quote
bela51 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Bjuta napisał(a):Borys na razie jest w tym drogim hoteliku, bo Formica chce mieć na niego oko podczas rekonwalescencji po kastracji. A potem ma pojechać do Przebieczan. Wg mnie Borys ma tylko takie deklaracje: DEKLARACJE STAŁE 5 - Olga7 SEKLARACJE JEDNORAZOWE 10 - Olga7 O matko! Ja nie wiem komu można rozsyłac wątek, bo wpłacaja ciagle te same osoby... Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Myślę, że już można wpłacać - w pierwszym poście jest konto "Darowizna (NICK) - Borys" Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" KRS : 0000288303 NIP: 648-264-54-76 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 Quote
Diegula Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zapisuję wątek i jak tylko będę mogła to też grosik wpłacę Quote
Olga7 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='bela51']O matko! Ja nie wiem komu można rozsyłac wątek, bo wpłacaja ciagle te same osoby... Cioteczki-wysylajmy wątki z prośbami o wsparcie i zakupy w bazarków -do innych ,"nowszych" ludzi z dogo -może oni czekają na takie zaproszenia ? A nie mają odwagi -są nieśmiali albo nie wiedzą,jak włączyć się do pomocy ? Może kupią coś z bazarków -albo sami coś na bazarki oferują ? Kto wie? Psich bidaków do ratowania coraz więcej -a funduszy ciągle za malo . Może jakoś podzielić między nas -np. alfabetycznie -takich mniej aktywnych /tych nowszych stażem/ i rozsylać wątki jakoś w ten sposób ? Np.-jedna ciotka -jedną grupę zaprosi -inna kolejną -itd .. ? Bo tak nie wiadomo ,kto już dostal wątek -jedni kilka razy dostali -a inni -ani razu i siedzą cichutko -czekają -a psy też wyczekują na ratunek ..? I niektore nie dożyją juz tej pomocy -niestety... Nawet jeśli kilkanaście nowych osób -wlączy się ze skromnymi kwotami 5-10 zl -albo pomogą jednorazowo niektorym psom -to już będzie wiecej grosza. Quote
Cantadorra Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 A jak Olga ich wylowic? System dogo pozwala wylawiac ludzi wg daty rejestracji? Quote
Olga7 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Chyba trzeba patrzeć na nicki i ilość postów -bo inaczej nie da rady zorientowac się .Albo szukać na forum -ludzi ,ktorzy nie są jeszcze za bardzo znani i nie mają zadeklarowanych wpłat /wykazy deklaracji/ . Inaczej chyba nie da rady to zrobić.No i częstotliwość bywania na wątkach-wiele mniej znanych ludzi rzadko zagląda na konkretne wątki-a tylko zapraszanie ich może tu coś zmienić chyba. Tu nie chodzi głownie o daty rejestracji -tylko o udzielanie się na wątkach -o aktywność w pomocy.Przecież dogo to nie tylko kilkadziesiąt aktywnych osob .Niech inni też się wykażą i dolożą. Quote
Bjuta Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 olga7 napisał(a):Oj ,Bjuta .:p.widzę ,że awansem z wątku Gaspara i kwoty skromniutkie tu też wrzucilaś ;) - a ja zastanawialam się wczoraj ,czy dam radę placić na Gasparka dożywotnio ten grosik ,/czy potem nieco mniej .Zobaczymy . Chyba ,że Gaspar cudem znajdzie jeszcze dom -tak jak i może Borys ? Bo to nie są stare przecież psy i mają sporo życia przed sobą .Oby im się udalo .:p. Więcej nie mogę wplacać-niestety-mimo szczerych chęci . Może w Totka grać częściej -regularnie -czy co ...?:razz: Olgo ale to na tym wątku pojawiają się te deklaracje - zerknij na post 24 na str 3, u Gaspara deklarowałaś 10 miesięcznie. (Tam tylko Rencia42 zastrzegła, że tylko na pół roku, a ona deklarowała aż 20 zł, więc będzie niedługo spory kłopot - bo pół roku migiem przeleci)... Wkleję niżej ten Twój post - może go źle zrozumiałam? :roll: olga7 napisał(a):Zapisuję wątek .Faktycznie-to komercyjny hotelik -dla zamożnych wlaścicieli psów-bo doba 20 zl -bez wyżywienia -czyli 600 zl/mc +karma -to wysoka cena:shake: . Zeby choc karma byla w tej cenie. Trzeba szukać pilnie tańszego hoteliku.To biedny, strasznie wyniszczony i schorowany chyba Onek. No i zagłodzony głównie.Musi być tańszy hotelik ,jak najprędzej,tym bardziej ,że już pies jest zadłużony. Może u Renata5 jest akurat miejsce ? Albo u Megii1 ? Chyba ,że blizej Krakowa coś się znajdzie -jakieś niedrogie za bardzo dt ? Czyli -10 zl-jednorazowo -a potem 5 zl/mc . Tylko tyle-trudno. Quote
halbina Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Formica ma problem z netem, ja... z czasem...ale u Boryska ok, trzeba go obfocić... Quote
IVV Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 [quote name='Bjuta']Myślę, że już można wpłacać - w pierwszym poście jest konto "Darowizna (NICK) - Borys" Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" KRS : 0000288303 NIP: 648-264-54-76 IV od. PKO BP SA w Zabrzu 27 1020 2401 0000 0202 0240 5868 czy posiadacie konto PayPal? ja tylko tak moge cos przeslac:) Quote
IVV Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 co tu taka cisza? Borysek znalazl dom i nie potrzeba juz pomocy?:roll: Quote
ilon_n Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Borysku, bądź dobrej myśli, Twój kumepel Gaspar już bezpieczny (Misio, Fax i Kamel również -- ostatnio dużo happy-endów), Tobie też zaświeci słońce .. Quote
Monika z Katowic Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Tak mało ludzi zagląda do Boryska... :( Quote
IVV Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 czy ktos dowiadywal sie czy jest miejsce w tanszym hoteliku? ilke razem to bedzie kosztowac i kto jest odpowiedzzialny za zbior pieniedzy? na moje pytanie o PayPal nikt nie odpowiedzial to oze pomoc nie jest juz potrzebna? Quote
Recommended Posts