Olga7 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A może jest miejsce u Kikou -kolo Gryfowa Sl. /miedzy Jelenia Gorą -a Zgorzelcem -ok.60 km od Legnicy /. Tam są domowe miejsca -i ogrodek kolo domu. http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszk%C3%B3w Do Kikou dzwonilam -a raczej ona oddzwonila do mnie-i dość dlugo rozmialyśmy w temacie Boryska ,ale u niej jest hotelik hospicyjny /geriatryczny dla psów staruszków .nie wymagajacych wybiegania no i już mocno wiekowych. Borys jest za młody i za aktywny na pobyt w tym hoteliku. Mogę też stwierdzić ,że Kikou -Kasia ma ogromne serce i zaangażowanie dla psów-i pewnie nie tylko psów. Quote
bela51 Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A czy ktos probował pytac w Hotelu Terier kolo Mielca? Jesli nie, to moge zadzwonic. Tam jest 300 zl miesiacznie + karma i warunki rewelacyjne. Niestety, dla duzegoi psa na razie nia ma miejsca. Dzwonilam.... Quote
aanka Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Borysku , ściskam Ciebie mocno , a Olga 07 ma b. dobry pomysł. Quote
Monika z Katowic Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Bjuta napisał(a):No to może dajmy go do Przebieczan! (350). Ale chłopak i tak - jak widzę na razie ma szlachetne zero... Dziewczny! Przebieczany to raj na ziemi. Wiem, bo tam byłam i mamy tam skatowanego Topika! 350 zł - cena z karma. Właścicielka jest szkoleniowcem i behawiorystą... I do tego uwielbia onki. Quote
Formica Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 No to dla niego to byłoby super. Jutro rano czeka go prześwietlenie i chyba od razu kastracja. Borys podobno z dnia na dzień odzyskuje siły, dziś nawet zaczął obskakiwać suki. A mi się na dodatek przybłąkała do lecznicy około roczna średniej wielkości sznaucerkowata sunia. Z cieczką :/. Była zakołtuniona i brudna na maksa, ale ją od razu wziął psi fryzjer w obroty i teraz sama siebie nie przypomina. Jest na tyle młoda, że moja Daszka ją względnie dziś zaakceptowała i mam nadzieję, że ten stan się utrzyma. Ją tez na dniach chcę ciachnąć, bo bez ciachnięcia nie wydam. Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Tak - sterylka zawsze potrzebna... Od rana kibicuję Borysowi! Quote
Cantadorra Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Przy okazji zapraszam na ostatnie dni bazarku dla suni ON: http://www.dogomania.pl/threads/182943-Ksiazki-poradniki.-Psychologia-i-inne.-Pomoc-dla-Malej-do-20.04 Quote
Bjuta Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Formica napisał(a):No to dla niego to byłoby super. Jutro rano czeka go prześwietlenie i chyba od razu kastracja. Borys podobno z dnia na dzień odzyskuje siły, dziś nawet zaczął obskakiwać suki. A mi się na dodatek przybłąkała do lecznicy około roczna średniej wielkości sznaucerkowata sunia. Z cieczką :/. Była zakołtuniona i brudna na maksa, ale ją od razu wziął psi fryzjer w obroty i teraz sama siebie nie przypomina. Jest na tyle młoda, że moja Daszka ją względnie dziś zaakceptowała i mam nadzieję, że ten stan się utrzyma. Ją tez na dniach chcę ciachnąć, bo bez ciachnięcia nie wydam. Ja już tu pisałam o Przebieczanach - tam wezmą i Gasparka (jeśli nazbiera i Boryska też zmieszczą) Sznaucerowate - to jak będziesz miała fotki - to trzeba zaraz Malawaszce przesłać. Quote
Monika z Katowic Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Dziewczyny? Rozsyłacie pw z prośbami o pomoc dla Borysa? Quote
Formica Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Przepraszam, ale pewnie mi umknęło. Gdzie są te Przebieczany? I jak się tam z kimś kontaktować? I czy nie będzie problemu z fakturą dla Fundacji? Ja Boryska rozgłaszałam wśród znajomych, teraz w łikend będę miała trochę luzu, to siądę i zrobię mu allegro cegiełkowe i ogłoszeniowe. Jest już po RTG i kastracji. Chłopak bioderka ma w porządku, przy narkozie zero problemów, organizm zdrów jak ryba. Tylko brudas z niego okrutny, ale już nie dałam rady go wcześniej wykąpać i wyczesać. Charakter ma świetny, ale zdążył obgyźć mi trochę lecznicy, więc chyba psuj jest ;P Widać jak z dnia na dzień jak się coraz lepiej czuje. Myślę, że na środę czy czwartek umówię się z nimna kąpiel :D Quote
Formica Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Siup, Borys na pierwszą. `Może Cię kto wypatrzy i się zakocha! Quote
bela51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 A może ktos zafunduje Boryskowi banerek? Ja nie umiem... Quote
ilon_n Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Z tego co widziałam banerek już jest (patrz u halbina :: http://www.dogomania.pl/threads/183717-Zag%C5%82odzony-ONek-Borys-prosi-o-wsparcie-i-czeka-na-dom!?p=14489830&viewfull=1#post14489830), wystarczy przeciągnąć, ale oczywiście można więcej dorobić :) Quote
Piromanka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 bela51 napisał(a):A może ktos zafunduje Boryskowi banerek? Ja nie umiem... Kto umie robić banerki i chciałby pomóc? Quote
Bjuta Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Tu są śliczne banerki: [quote name='kamilawa']Nie mam dziś weny kompletnie do banerków, jak mnie coś najdzie to zrobię ładniejsze: Quote
Recommended Posts