Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A może jest miejsce u Kikou -kolo Gryfowa Sl. /miedzy Jelenia Gorą -a Zgorzelcem -ok.60 km od Legnicy /.
Tam są domowe miejsca -i ogrodek kolo domu. http://www.dogomania.pl/threads/175373-Domowy-hotelik-tylko-dla-staruszk%C3%B3w

Do Kikou dzwonilam -a raczej ona oddzwonila do mnie-i dość dlugo rozmialyśmy w temacie Boryska ,ale u niej jest hotelik hospicyjny /geriatryczny dla psów staruszków .nie wymagajacych wybiegania no i już mocno wiekowych. Borys jest za młody i za aktywny na pobyt w tym hoteliku.
Mogę też stwierdzić ,że Kikou -Kasia ma ogromne serce i zaangażowanie dla psów-i pewnie nie tylko psów.

• Replies 400
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A czy ktos probował pytac w Hotelu Terier kolo Mielca? Jesli nie, to moge zadzwonic. Tam jest 300 zl miesiacznie + karma i warunki rewelacyjne.

Niestety, dla duzegoi psa na razie nia ma miejsca. Dzwonilam....

Posted

Bjuta napisał(a):
No to może dajmy go do Przebieczan! (350). Ale chłopak i tak - jak widzę na razie ma szlachetne zero...

Dziewczny! Przebieczany to raj na ziemi.
Wiem, bo tam byłam i mamy tam skatowanego Topika! 350 zł - cena z karma.
Właścicielka jest szkoleniowcem i behawiorystą... I do tego uwielbia onki.

Posted

No to dla niego to byłoby super.
Jutro rano czeka go prześwietlenie i chyba od razu kastracja. Borys podobno z dnia na dzień odzyskuje siły, dziś nawet zaczął obskakiwać suki.

A mi się na dodatek przybłąkała do lecznicy około roczna średniej wielkości sznaucerkowata sunia. Z cieczką :/. Była zakołtuniona i brudna na maksa, ale ją od razu wziął psi fryzjer w obroty i teraz sama siebie nie przypomina. Jest na tyle młoda, że moja Daszka ją względnie dziś zaakceptowała i mam nadzieję, że ten stan się utrzyma.

Ją tez na dniach chcę ciachnąć, bo bez ciachnięcia nie wydam.

Posted

Formica napisał(a):
No to dla niego to byłoby super.
Jutro rano czeka go prześwietlenie i chyba od razu kastracja. Borys podobno z dnia na dzień odzyskuje siły, dziś nawet zaczął obskakiwać suki.

A mi się na dodatek przybłąkała do lecznicy około roczna średniej wielkości sznaucerkowata sunia. Z cieczką :/. Była zakołtuniona i brudna na maksa, ale ją od razu wziął psi fryzjer w obroty i teraz sama siebie nie przypomina. Jest na tyle młoda, że moja Daszka ją względnie dziś zaakceptowała i mam nadzieję, że ten stan się utrzyma.

Ją tez na dniach chcę ciachnąć, bo bez ciachnięcia nie wydam.

Ja już tu pisałam o Przebieczanach - tam wezmą i Gasparka (jeśli nazbiera i Boryska też zmieszczą)

Sznaucerowate - to jak będziesz miała fotki - to trzeba zaraz Malawaszce przesłać.

Posted

Przepraszam, ale pewnie mi umknęło. Gdzie są te Przebieczany? I jak się tam z kimś kontaktować? I czy nie będzie problemu z fakturą dla Fundacji?

Ja Boryska rozgłaszałam wśród znajomych, teraz w łikend będę miała trochę luzu, to siądę i zrobię mu allegro cegiełkowe i ogłoszeniowe.

Jest już po RTG i kastracji. Chłopak bioderka ma w porządku, przy narkozie zero problemów, organizm zdrów jak ryba. Tylko brudas z niego okrutny, ale już nie dałam rady go wcześniej wykąpać i wyczesać. Charakter ma świetny, ale zdążył obgyźć mi trochę lecznicy, więc chyba psuj jest ;P Widać jak z dnia na dzień jak się coraz lepiej czuje. Myślę, że na środę czy czwartek umówię się z nimna kąpiel :D