Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boże jaki piekny amstaf!!!!!!!!Jedynie lilka od patki,ozzy od ali , BJ od niepamietam i twójh max jedyne asty które mi sie podobają <wow> cudny !A ja naprawde rzadko chwale jakies psy wiec czuj sie zaszczycona :)

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol:Paulina , fotki sa powalające , obie mordeczki przekochane i w niektórych momentach prześmieszne ;)
co do tytułów mnie to nachodzi spontanicznie :razz: jak oglądam nawet po raz któryś fotkę to czasem mam jakies skojarzenia i tytuł sam przychodzi :lol:

Posted

Alu, to jak Cie najdzie taki spontan to smialo :-)

Olekg, dzieki, naprawde czuje sie zaszycona, Maksiu tez :-) U mnie jest na odwrot, prawie wszystkie psy sie podobaja. P.S. Maksiu jest apbt.

Nie moge sie zdecydowac, ktore fotki umiescic. Jakie chcecie? Z zabawy w domu, na dworku, w ruchu, fotki calej sylwetki, z minkami smiesznymi. Chcecie w ogole? ;-)

Posted

paula_z napisał(a):
Alu, to jak Cie najdzie taki spontan to smialo :-)

Olekg, dzieki, naprawde czuje sie zaszycona, Maksiu tez :-) U mnie jest na odwrot, prawie wszystkie psy sie podobaja. P.S. Maksiu jest apbt.

Nie moge sie zdecydowac, ktore fotki umiescic. Jakie chcecie? Z zabawy w domu, na dworku, w ruchu, fotki calej sylwetki, z minkami smiesznymi. Chcecie w ogole? ;-)
;)wstawiaj po kolei
Maksio jest tak uroczy i sympatyczny , zresztą jego towarzyszka też ,że z przyjemnością się ogląda te foteczki .
Co do podobania piesków mi też z reguły się podobają wszystkie psiaki ale do niektórych czuję po prostu dużo większą sympatię ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
;)wstawiaj po kolei
Maksio jest tak uroczy i sympatyczny , zresztą jego towarzyszka też ,że z przyjemnością się ogląda te foteczki .

:D podpisuje sie pod Ala:D

Posted

evaxon napisał(a):
a ja myslalam ze to Tigra przyjmuje dziwne pozy do spania:lol:

On nie spi, tylko sie wyglupia, zadek ma w gorze :D Ciezko mu pstryknac fotke w tej pozycji.

Posted

paula_z napisał(a):
On nie spi, tylko sie wyglupia, zadek ma w gorze :D Ciezko mu pstryknac fotke w tej pozycji.

haha no to jednak Tigra wariatka tylko tak sypia :lol:

Posted

Wiosenne wariacje

"mam swoj dolek, w nim patyczek i nikomu nie oddam":

"o, widze psa; pancia byla szybsza, juz na smyczy:angryy: "

"gdzie ona leci? zdrajczyni"

"ja tez chce, ja tez"

"dlaczego ja nie moge? :placz:

"Axa, wracaj juz"

:wink:

Posted

olekg18 napisał(a):
Myśle ,ze po spotkaniu z Maxem ten posokowiec bawarski już nie długo by pozył:P czyż się nie mylę ????Paulino???

Chyba nie byloby tak tragicznie :) Staram sie nie dopuszczec do sytuacji, kiedy nie moge go juz odwolac, na spacerkach musze miec oczy naokolo glowy; w miare sie slucha, bylo kilka nieprzyjemnych incydentow, np raz wyskoczyl do niego pekinczyk spod lawki z ujadaniem (ja myslalam ze te panie siedza bez psa i moj byl luzem), Max w sekunde "wzial" tego pieska pod siebie, nie wiem jak i kiedy, ale go nie ugryzl, krzyknelam "zostaw" i go puscil i przyszedl. W szoku bylam lekkim, bo przeciez nic by z tego gluta nie zostalo. Raz warknal na 5 m-czna labke, ale chyba w ramach wychowania, bo probowala mu wejsc na glowe; no ale od tamtej pory podchodzimy do szczeniakow ostroznie. Czesto mamy sytuacje nie z naszej winy, podchodzi do niego jakis pies, wlasciciel mowi, ze nie agresywny, a ja widze po psie, po "mowie ciala" ze wcale nie chce sie bawic. Najczesciej mowie "ale moj jest agresywny" i zabieraja pieski; jak nie skutkuje to najczesciej pytam "Nie szkoda panu/pani wlasnego psa?", najczesciej wystarczy :-)
Maksio nie jest agresywny bardzo jak na pita :), ale nigdy nie wiadomo, ktory pies mu sie nie spodoba, wole nie ryzykowac. Nie lubi duzych psow, z checia by sie pogryzl z onkami (uraz z dziecinstwa, pierwszy agresywny pies w jego zyciu), malamutami, akitami, astami, pitami, cc, da, rotkami (takie m.in.spotkalismy), w ogole nie toleruje nawet szczeniakow ras bojowych. Niedawno mial niegrozne (dziurka w uchu po kle) spiecie z boksiem, wiec dolaczyly do listy, teraz jak tylko widzi boksia to sie od razu jezy i "spina" (nie wiem jak to okreslic: napina miesnie, robi mu sie prega nawet na karku, nie tylko na klebie i przy ogonie, ale po calosci - a tak mu sie robi jak jest b.wkurzony, ogon oczywiscie jak sprezyna w gore, no i sie zapiera, idzie jakby na przymus). Natomiast suczki wszystkie kocha i adoruje, nawet te po sterylce :) Raczej ulegly, ale czasto wstydze sie za niego, bo probuje dominowac suczki, ktore nie potrafia poradzic sobie z jego zalotami, wiec do malych suczek go raczej nie puszczam do zabawy; w bloku jest sznaucerka miniaturka i ja tez chcialby, ale nie moze jej dogonic, szybka i zwinna jest skubana :D. Heh, troche sie rozpisalam, ale to dlatego, ze jestem zakrecona na p-kcie tego psa :stupid: i moglabym mowic/pisac o nim godzinami :)

• 2 weeks later...