Paula Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 Dzieki Basiulka, moja wierna "ogladaczko" galerii Maksia :-) Kurcze, tak Was tutaj duzo, a prawie nikt nie chwali mojego cukiereczka :-( Nie bojcie sie, on tylko tak groznie wyglada, a jest wielka przylepa i pieszczochem, to nie pitbullek tylko "przytulek" :-) Zabawa z moja siostrzenica: Poscig ;-) Ratunku, goni mnie wsciekla bestia szybko na drzewo uff, juz mnie nie dorwie a tak naprawde, Maksiu uwielbia zabawy z dziecmi ( z takimi troche wiekszymi), dzieciaki sa energiczne, duzo biegaja i pozwalaja mu na wiecej, moze po nich skakac, poprostu szalenstwo :-) Quote
Basia&Safi Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Dzieki Basiulka, moja wierna "ogladaczko" galerii Maksia bo on mi sie tak strasznie podoba :):):) Quote
Paula Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 basiulka22tychy napisał(a):bo on mi sie tak strasznie podoba :):):) Bardzo sie ciesze, ze Ci sie podoba. Ja uwielbiam jak Maksio jest chwalony :-) On zreszta tez. Jesli sie nie podoba to tez prosze o opinie, przyjme je z pokora ;-) Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='paula_z'] haha tu towja siostra wyglada jak by uciekala przed zabawa z psem :lol: Maksiu jest super :) Quote
DORRAG Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ale dużo fotasków :multi: a Maksiu jak zawsze śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 uroczy chłopak ma śliczny kolorek i słodką przyjaciółke :multi: co za miną a ta pozycję skoąś znam Quote
Paula Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 evaxon napisał(a):haha tu towja siostra wyglada jak by uciekala przed zabawa z psem :lol: Maksiu jest super :) Dzieki, to jest moja siostrzenica :-) Patka, Twoja pewnie tez tak wstaje. Maksiu zwleka sie z lozka powoli, potem robi "garba", a w ogole to wstaje godzine po mnie :-) Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 paula_z napisał(a):Dzieki, to jest moja siostrzenica :-) :oops: ups pewnie zle przeczytalam ale gapa ze mnie ;) Quote
Alicja Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widać ten typ tak ma , Ozzy też zwleka się z wyrka w taki sposób albo jest ściągany za łapska ;) Quote
e.v.a Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 mam nadzieje ze to nie jest przypadlosc tylko ast bo Tigra tez tak zlazi czasami :lol: zaczela bym naprawde watpic w boksowatosc mojego psa:lol: Quote
Paula Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 [quote name='evaxon']mam nadzieje ze to nie jest przypadlosc tylko ast bo Tigra tez tak zlazi czasami :lol: zaczela bym naprawde watpic w boksowatosc mojego psa:lol: Moze to nie boksio :-) Zartuje, a na zabke tez sie kladzie? Quote
e.v.a Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 paula_z napisał(a):Moze to nie boksio :-) Zartuje, a na zabke tez sie kladzie? boksio jest ale moze ojcem jest pies listonosza :lol: hyhy no bywa ze sie kladzie na zabke:lol: ale czesciej wyciaga cale lapki do tylu takie tyyyprostowane:lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 naprawdę świetne foto :cool3: te plany pierwsza kasa :) Quote
Paula Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 To akurat dzielo mojej siostry. Jeszcze takie jej sie udalo pstryknac: a to moje, juz nie takie dobre :-) Quote
Patka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 pogratulować oka siostrze :cool3: to tez fajne tylko troszku szkoda ze nie ostre ... Quote
e.v.a Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 na tym zdieciu Maksiu wyglada jak chinczyk:lol: takie skosne łoczka mu sie zrobily:D Quote
olcha Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Jaki on kochany! Proszę wytarmosić Maksia ode mnie! :cool3: Quote
Paula Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Dziekujemy, dziekujemy, Maksio wytarmoszony. Alicja, fajny opis do fotki :-) Slodkie mordki smieszne oczy Quote
Basia&Safi Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 swietna foteczka :):):) slicznie sie blyszczy Quote
Paula Posted April 11, 2006 Author Posted April 11, 2006 Skoro tak sie podoba, to wrzuce kilka "smiesznych minek" ;-) Alicjo, poprosze o zatytulowanie fotek; zauwazylam, ze swietnie Ci to wychodzi :D Quote
Recommended Posts