Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oh wiem że jednak Maksu to dzentelmen :loveu: :loveu: :loveu: widziałam tą fotke :cool3: :cool3: :cool3:

Maksi i Axa są super strasznie się ciesze że tak są dobrze wychowane i pozbawione agresji :p :p :p dobrze że coraz więcej ludzi tak wychowuje swoje psy - może wkońcu skończy się zła sława tych ras :roll: :roll:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie jestem taka optymistka, niestety pseudohodowcow i debili jest mnostwo; a do tego media nie zdaja sobie sprawy, jaka krzywde wyrzadzaja rasie :shake:

Posted

ja co noc zdrowaśki odmawiam kiedy moda na astowate sie skończy ... :shake:
naprawdę kupujący "prawie asty" często maja mniej mózgu niz ich psy ...

Posted

PIKA Maksiu i Luska to miłość od pierwszego wejrzenia :loveu: :loveu:
Dziecków se nie narobią (Lala ma ciocie sadystke i sucz wycieła :eviltong: ) :eviltong: :eviltong: adoptuja sobie najwyżej :diabloti:

Posted

Pika, popatrz tylko na Lale, kto by nie chcial takiej synowej :loveu: :cool3:
Wlasnie, moga sobie adoptowac, po co im stadko rozwydrzonych bachorow :evil_lol: Maksiu tez bylby pewnie wyciachany, gdybym nie miala irracjonalnej fobii przed podawaniem mu narkozy :shake:

Posted

Czesc Olcha :multi: No wlasnie Maksiu troche mnie przerazil, rzucil sie na Harrego z takim warczeniem - bulgotem :stupid: Podjal walke, nie tak jak do tej pory, ze sie odwracal bokiem do psa, w szoku bylam :crazyeye: . To bylo w ogole tak, ze bylismy na podworku i Harry wiedzial, ze Max jest i jak go mama znajomych wypuscila to od razu ruszyl na Maxa, a on na niego. Skoczyli na siebie, zdezyli sie klatami i Maksiu stracil rownowage, bo stanal pionowo i sie wywalil na plery, i wtedy Harold na niego skoczyl i zlapal go za glowe, Max sie jakos wywinal i zamiast spierdzielic to znowu na Harrego i wtedy je rozdzielilismy. Trwalo to doslownie kilkanascie sekund. Wiecej zamieszania w sumie bylo, a jak mu sie teraz strupek zrobil to widac zabki Haroldzika - dwie wieksze dziurki po bokach i w srodku cztery malutkie :evil_lol:

Posted

Komp mi pada, juz mu nic nie pomoze, to tylko kwestia czasu :placz: :angryy: Nie wiem, kiedy bedzie nowy komp i staly, nieograniczony dostep do netu i dogo :shake: :-( Ale moje drogie babeczki, pamietam o Was, odwiedzam galerie, gdzie sie da, czasem u sis, a jutro jade do arkadii to zajrze do kafejki :razz:

Posted

PIKA napisał(a):
przeciez wczoraj pisala :evil_lol:

no w przeciwieństwie do pisania ,czytać umim :p :p :p eee myślałąm że się spotkałyście :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Hihihihi, z arkadii wrocilam jakies 2 godzinki temu, ale nie bylam w kafejce, za duzo ludzi :( Jestem przelotem, zaraz lece dalej :evil_lol: Milej niedzielki ;)

Posted

paula_z napisał(a):
O czy Wy gadacie, babiszony? :evil_lol: Dajcie linka, bo szukalam, ale nie znalazlam :oops:
a co nie poleciałaś na Pysiowych grabiach którymi miała grabić pole u Vectry:razz:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
a co nie poleciałaś na Pysiowych grabiach którymi miała grabić pole u Vectry:razz:

Yyy...widocznie cos nie doczytalam, hmm...dziwne, u Vectry w galerii?

PIKA napisał(a):
Papa Paula
licze, zę jak wroce to siakieś fotki mordulców zobacze :razz:

Papa PIKA, baw sie dobrze; ja tez licze, ze jak wrocisz, bede juz miala nowy komp :evil_lol:

Posted

to byłl chyba tak;
Waszka powiedziała Pysi że sobie grabi ;) Pysia na to że lubi grabić więc dostała kilka ofert grabienia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a nie miała przylecieć na grabiach tylko na miotle ,a że nie ma takiej miotły która by garba udzwigneła więc miałą się przyturlać ..........i to chyba jakoś tak było :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: