Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Paula ślicznie Ci dziękuje za te piękniste życzonka :buzi: :buzi:

Wam też życze wszystkiego co najlepsze z okazji dzecięcego święta.:cool3: Buziaki dla Maxa i Axuni .

Posted

[quote name='paula_z']I my dziekujemy, podziekowaniom nie ma konca :evil_lol:

Alu, co to winerki?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:winerki .....to cieniutkie a'la paróweczki ....powinne być z dodatkiem mięska cielęcego :razz:w co ja za bardzo nie wierzę :lol:ale są smaczne i nie tłuste :p

Odwiedzam galeryjkę :mad:1 czerwca byłam :p

Posted

Hihi, wiem Alu, ze odwiedzasz. Ja tez nie zawsze mam czas, zeby cos napisac.
Tak mnie nurtowaly te winerki, ze poszukalam w necie i znalazlam, ze jest to gatunek ozdobnych golebi - mysle: ale to niemozliwe, zeby Ala dala Ozzulkowi gołąbka do zjedzenia :crazyeye: :evil_lol:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']noooooo winerki sa dobre a jeszcze lepsze z grila mniam hihiih :evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie jadłam , zjadamy na,, pniu ''na zimno;),
Coś tu mało fotek :p

Posted

Dzien doberek. Wczoraj sie czyms przytrulam, caly dzien przespalam i
Mam troszku zaleglosci w pracy, ale w wolnych chwilach poodwiedzam Wasze galeryjki :lol:

Posted

oj jak tutaj kombinuje Maksiu.....jak by tu zabrać patyczek :roll:

Obejrzałam filmik....3000kg uciągu :-o niezłe wyczyny :razz:

Posted

[quote name='Cola']oj jak tutaj kombinuje Maksiu.....jak by tu zabrać patyczek :roll: Hihi, zawsze kombinuje, bo Axa sie nie dzieli patyczkiem, zeby zdobyc patyk Maksiu musi taranem....:lol:

Obejrzałam filmik....3000kg uciągu :-o niezłe wyczyny :razz:

My jednak pozostaniemy przy zwyklej zabawie, Maksiu ma juz prawie 3 lata, juz jest "za stary" na trening, gdyby sie bawil w ten sposob od malego to co innego; zreszta on nie jest tak zaciety do sportu, on delikatny jest, hihi, nie moze sie nadwyrezac :razz:

[quote name='Vectra']
Paula a czegoś się najadła :crazyeye: :crazyeye: zatrucia są okropne ,wykańczają człeka na amen No wlasnie nie wiem, malo jadlam. Mozeod mlodej kapusty, ale nie wydaje mi sie, bo sis tez jadla i nic jej nie jest. Dzis jest lepiej, ale nadal sie dziwnie czuje, po kapuscie by mi juz przeszlo :shake:

Posted

Oj wiesz mogło być od kapusty i nie żeby ona była jakaś nie teges tylko akurat w tym dniu organizm się zbuntował , może się kawałeczek przykleiło do żołądka i taka reakcja :hmmmm:
ja kiedyś zjadłam pączka i na trzy dni straciłąm kontakt ze światem , a wszyscy jedli te pączusie i tylko ja odchorowałam :shake: :shake:

Musisz dużo płynów pić może jakiś rosołek? i odleżeć - zatrucia osłabiają

Życze zdrówka :lol: :lol:

Posted

Dzieki Vecta, mozliwe, wlasnie sobie przypomnialam, ze surowej kapuchy tez troche zjadlam :oops: Z zoladkiem juz ok, tylko mi sie w glowie troche jeszcze kreci i nie mam apetytu. Oj, nie lubie sie tak czuc, musze magnez brac, ale zapominam :shake: Po kawce mi niedobrze, chyba sie przejde pozniej do rodzicow na jakąs zupke.