Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']czyli, że Ty trzymasz tak zwany fason :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::grins: nawet jak nie z fasonem to fason jest;) [quote name='AśkaK']Ala trzyma fason, a ja kielona z naleweczką.:lol: Wyłamałam się dzisiaj, pifko było wczoraj ale się skońcyło!:placz: Została nalewka mamuni.:evil_lol: A co to za całusy ja widzę, ło rany, Maksiu cały wniebowzięty w objęciach samych kobit!:lol:ja mam jeszcze naleweczkę wiśniową .........ale Tyszczak lepsiejszy ;) Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='AśkaK']Wpadaj do Bielska, jeszcze trochę mi zostało!:cool3: A samej mi tu smutno.:-( Kto jeszcze wpada na "nalewkę mamuni"?:cool3: :lol: (wiem, że tradycyjnie pije się nalewkę babuni, ale ta mamuni też jest ok :evil_lol: ):razz:do Bielska B.:crazyeye:...toż to rzut beretką ...od mnia:evil_lol: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']o to ja juz zakładam trepy i idę dwie minutki i jestem na naleweczce :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mamunia to już jest w takim wieku (i córunia niestety tyż...:roll: :lol: ), że na babunię chętnie by się dala przemianować.:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ja mam jeszcze naleweczkę wiśniową .........ale Tyszczak lepsiejszy ;-) Nooo, tyszczakiem też bym nie pogardziła. Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:grins: nawet jak nie z fasonem to fason jest;) hahaha tak to prawda widziałam ten fason :loveu: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='AśkaK']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A mamunia to już jest w takim wieku (i córunia niestety tyż...:roll: :lol: ), że na babunię chętnie by się dala przemianować.:evil_lol: i myślisz, że mama była by happy jakbyś wyszła na chwile i wróciła z wsadem :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :roflt: Wariatki :loveu: AśkaK napisał(a):A co to za całusy ja widzę, ło rany, Maksiu cały wniebowzięty w objęciach samych kobit!:lol: Bo to pies na baby ;) Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a nie baby na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 dbsst napisał(a):i myślisz, że mama była by happy jakbyś wyszła na chwile i wróciła z wsadem :roll: :evil_lol: :evil_lol: :ekmm: :roflt: :D Mamie to by się dało jeszcze ściemnić, gorzej z TZtem.:evil_lol: dbsst}widziałam ten fason :loveu: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote napisał(a): Ja nie widziałam, o jaki fason chodzi? [quote name='paula_z']Bo to pies na baby ;-) Sądząc po minach rzeczonych pań, to raczej...baby na psy!:lol: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 O, widzisz, dbsst, wyjęłaś mi z ust...:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 AśkaK napisał(a)::ekmm: :roflt: :D Mamie to by się dało jeszcze ściemnić, gorzej z TZtem.:evil_lol: Ja nie widziałam, o jaki fason chodzi? Sądząc po minach rzeczonych pań, to raczej...baby na psy!:lol: a tam TZ powiedziłabyś mu, że to było konieczne dla celów marketingowych dla dobra nalewki to by to jakoś przebolał :evil_lol: fason picia ;) i trzymania sie po piciu ja fasonu nie posiadam hahaha AśkaK napisał(a):O, widzisz, dbsst, wyjęłaś mi z ust...:evil_lol: no włąsnie coś mi palce nalewka zajeżdzają juz wiem dlaczego grzebałam w nalewkowej paszczy coby literki wyciagnać ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 dbsst napisał(a):a nie baby na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :placz: Biedny, zdominowany mały pieseczek :evil_lol: AśkaK napisał(a):O, widzisz, dbsst, wyjęłaś mi z ust...:evil_lol: O matyldo :grin: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jestem w kuchni...na stole psia miska i szklanka...nalałam nalewki do miski...chyba się upiłam!:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Ale tak szybko, po jednej szklaneczce..?:roll: Widać...nie trzymam fasonu!:evil_lol: ) dbsst, przypomniałaś mi z tym paluchem jeden kawał, ale goopi i nie opowiem.:eviltong: :lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 AśkaK napisał(a):Jestem w kuchni...na stole psia miska i szklanka...nalałam nalewki do miski...chyba się upiłam!:oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (Ale tak szybko, po jednej szklaneczce..?:roll: Widać...nie trzymam fasonu!:evil_lol: ) dbsst, przypomniałaś mi z tym paluchem jeden kawał, ale goopi i nie opowiem.:eviltong: :lol: :grin: Może być głupi, dawaj :razz: Quote
AśkaK Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No dobra, nie dam się prosić!:evil_lol: Facet trzyma w palcach kulkę...i myśli: -"Hmm, to chyba plastelina..?" Podnosi paluchy z kulką do nosa i wącha. -"Hmm...ale śmierdzi jak g..wno!" Odsuwa od nosa i znowu się przygląda, obracając kulkę w palcach: -"Ale lepi się jak plastelina... To chyba plastelina!" Jeszcze raz przytyka do nosa: -"Nieee, chyba jednak g..wno!" Znowu odsuwa i patrzy: -"Eeee, nie, to na pewno plastelina!" Myśli chwilę... -"hmm. ale skąd plastelina w doopie?!" :lol: Koniec kawału. Mówiłam że goopi.:lol: Quote
Paula Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 :D No racja, goopi :evil_lol: Dobranoc :hand: Quote
dreamer Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzień dobry! Dzieki, fajnie, że sie Wam fotki podobają. Quote
BeaC Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='AśkaK']No dobra, nie dam się prosić!:evil_lol: Facet trzyma w palcach kulkę...i myśli: -"Hmm, to chyba plastelina..?" Podnosi paluchy z kulką do nosa i wącha. -"Hmm...ale śmierdzi jak g..wno!" Odsuwa od nosa i znowu się przygląda, obracając kulkę w palcach: -"Ale lepi się jak plastelina... To chyba plastelina!" Jeszcze raz przytyka do nosa: -"Nieee, chyba jednak g..wno!" Znowu odsuwa i patrzy: -"Eeee, nie, to na pewno plastelina!" Myśli chwilę... -"hmm. ale skąd plastelina w doopie?!" :lol: Koniec kawału. Mówiłam że goopi.:lol: goopie som najlepsze............ witaj paulino!.dobrze, ze masz siostrę, bo by fotek psów nie było:shake: Quote
agbar Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dzien dobrwszy..przybywszy..uwidziawszy...wyszedlwszy....:diabloti: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']no własnie rozpoczełam pedalskie piffo z sokiem imbirowym :sabber: :evil_lol: [quote name='paula_z']A ja z malinowym, a dupa rośnie :evil_lol: [quote name='dbsst']i neuronów ubywa :evil_lol: [quote name='paula_z']:grin: h** z neuronami, wygląd się liczy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :stupid::stupid: [quote name='AśkaK']Jestem w kuchni...na stole psia miska i szklanka...nalałam nalewki do miski...chyba się upiłam!:oops: :evil_lol: (Ale tak szybko, po jednej szklaneczce..?:roll: Widać...nie trzymam fasonu!:evil_lol: ) a dalszy ciąg historii??? co stało sie z nalewką w misuni?? wypiłaś? wylałaś? czy dałaś psu?? :cool3::cool3: ten wzrok wpatrzony w.... nic :loveu::loveu: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/090816.jpg Maxiu nie marzy chyba byc raperem :cool1: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/090819.jpg hejka :multi::multi::multi: Quote
emdziolek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/090802.jpg:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: O Boże, zakochałam się:evil_lol::loveu::loveu: Quote
AśkaK Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hej Pałka, właśnie wstałam!:lol: [quote name='clockwork'] a dalszy ciąg historii??? co stało sie z nalewką w misuni?? wypiłaś? wylałaś? czy dałaś psu?? :cool3::cool3: :evil_lol: Micha była czysta, to wypiłam!:lol: [quote name='clockwork']Maxiu nie marzy chyba byc raperem :cool1: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/090819.jpg Chyba marzy, już nawet śpiewa!:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 :multi::multi::multi: heyka nieobecne ;) Wstanięta , po wycieczce na Bezludzie, pies wymęczony ......itd ...gdzies już to pisałam ...:hmmmm: witanko , pozdrówka , buziorki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='AśkaK']Hej Pałka, właśnie wstałam!:lol: :evil_lol: Micha była czysta, to wypiłam!:lol: tej odpowiedzi sie spodziewałam :evil_lol::evil_lol: Chyba marzy, już nawet śpiewa!:evil_lol: myslisz??? że właśnie jechał: joł joł Axa... chodź do Maxa... joł madafaka :diabloti: Quote
Recommended Posts