niki_ill Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Witam Mam pytanko, w jakim wieku Wasze bokserki dostaly cieczke? Ja sie juz niepokoje bo moja sucz ma ponad 13 miesiecy, a cieczki wciaz nie ma:roll: . Planuje juz jej nawet badanie zrobic:shake: Pozdrawiam Quote
Cimi Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Fiona dostały gdy miała około 13 miesięcy.Ale teraz czekamy na druga ;). Quote
DORRAG Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Moja suczka miała pierwszą cieczkę też w wieku 13 miesięcy:roll: Quote
e.v.a Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 DORRAG napisał(a):Moja suczka miała pierwszą cieczkę też w wieku 13 miesięcy:roll: boze spraw zeby moja Tigra dostala tez jak bedzie miec 13miesiecy :evil_lol: zawsze wydawalo misie ze szybciej cieczka przychodzi:hmmmm: Quote
niki_ill Posted March 31, 2006 Author Posted March 31, 2006 Eh a ja z koleii chce to juz miec za soba. Nera ostatnio miewa humory. Mam nadzieje, ze zbliza sie cieczka. Chcielibysmy sie zglosic na jakas wystawke :roll: Quote
marmar Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Betina pierwsza cieczke dostala gdy miala 11 miesiecy,co do humorów to bardzo prawdopodobne ,ze zbliza sie cieczka. Betina wtedy probuje dominacji ze mna,najgorzej było przy pierwszej cieczce,ostatnia cieczka przeszla z lekkim dominowaniem swojej panci. Quote
Agga Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ja już nie pamietam kiedy to Sara miała pierwsza cieczkę. Quote
niki_ill Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Uff Nera ma cieczke od soboty, wiec mozemy odetchnac :D :multi: :evil_lol: Pozdrawiam Quote
e.v.a Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 niki_ill napisał(a):Uff Nera ma cieczke od soboty, wiec mozemy odetchnac :D :multi: :evil_lol: Pozdrawiam nonoo:cool3: no to gratulacje :D Nera stala sie kobietka:D:D Quote
Aganiok Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 niki_ill napisał(a):Uff Nera ma cieczke od soboty, wiec mozemy odetchnac :D :multi: :evil_lol: Pozdrawiam hehe...teraz to dopiero zacznie się cyrk :evil_lol: Quote
marmar Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 hehe...teraz to dopiero zacznie się cyrk :evil_lol:21-04-06 18:59 DOKŁADNIE,ja to bardziej przezywam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niz Betina,na spacerki tylko z pancia i sfora psow:angryy: :angryy: :angryy: Quote
moon_light Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 marmar napisał(a):DOKŁADNIE,ja to bardziej przezywam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: niz Betina,na spacerki tylko z pancia i sfora psow:angryy: :angryy: :angryy: a myslalas o sterylizacji :cool3:? bo to wg mnie najlepsze wyjscie Quote
Recommended Posts