gość123456 Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 [FONT=Verdana]Twister zwany Miśkiem - Twister to około 3 miesięczny szczeniak w typie owczarka niemieckiego. Piesek ze względu na przepełnienie w Fundacji przebywa w dotychczasowym domu, który niestety ze względu na brak doświadczenia sobie z nim nie radzi. Piesek mieszka z dwójką małych dzieci, ale moim zdaniem na razie do takich maluchów się nie nadaje. Twisterowi potrzebne jest szkolenie z zakresu podstawowych zasad posłuszeństwa i czystości. Obecnie w miarę możliwości będzie je prowadził jeden z wolontariuszy. Twister - po angielsku tornado, zakręcony dostał to imię ze względu na charakter. Piesek potrzebuje dużej dawki ruchu- jak każde szczenię.[/FONT][FONT=Verdana] W domu jest nazywany Miśkiem i czasami na to imię reaguje. Mimo zniechęcającego opisu to bystry, rozbiegany psiak, który gdy nabierze ogłady będzie wspaniałym towarzyszem lub obrońcą. [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: 722-398-159[/FONT] [FONT=Verdana] 09.04 - Twister przechodzi pod opiekę Fundacji, byli właściciele otrzymali wskazówki, a piesek "warkocz apacza" 13.04 - Twister został odrobaczony, za kilka dni szczepienie. Podobno piesek mniej gryzie i uspokoił się dzięki swojej pierwszej zabawce. SZUKAMY DOMU TYMCZASOWEGO! [SIZE=2]Twister znajduje się pod opieką Fundacji S.O.S dla Zwierząt [/FONT] [FONT=Verdana][SIZE=2] [/FONT] Quote
gość123456 Posted April 13, 2010 Author Posted April 13, 2010 Twister ma ogłoszenia na: ale.gratka.pl gumtree.pl wszystkotujest.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl kupsprzedaj.pl adopcje.org kupiepsa.pl mojpupil.pl zwierzeta.low.pl olx.pl sprzedasz.pl tlenek.pl e-zwierzak.pl petworld.pl animalia.pl rozgłos.net pineska.pl e-anonse.org neoon.pl top-ogloszenia.com Quote
magda_z Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Mój znajomy szuka ONka do szkolenia. Poślę mu Twisterka :) Quote
magda_z Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Jutro mu psiaka pokaże więc dam odpowiedz :) Quote
Guest _Kamila Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Ale ślicznośc!!! Kurcze, pokazałam go mamie i jej reakcja mnie powala: -Tak,weźmiemy go...w wakacje. Próbuję ją jeszcze namówic, wiem że łatwo nie będzie, ale bardzo mi zalezy :) Quote
_Aleksandra_ Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 _Kamila napisał(a):Ale ślicznośc!!! Kurcze, pokazałam go mamie i jej reakcja mnie powala: -Tak,weźmiemy go...w wakacje. Próbuję ją jeszcze namówic, wiem że łatwo nie będzie, ale bardzo mi zalezy :) Kamila na tymczas?? :cool3: Szczeniaczke rzeczywiście przepiekny :loveu: Quote
Guest _Kamila Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Baardzo bym chciała, ale niestety rodzice muszą się także zgodzic, a narazie nie wygląda dobrze :bigcry: bede walczyc o Twisterka :mad: Quote
gość123456 Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Było kilka telefonów, dwa w miarę ok. Zobaczymy... Quote
BoUnTy Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 T?aki sliczny psiak, a taki mały odzew - mam nadzieję, że po tym allegro wyróżnionym coś się znajdzie... Jest jakis odezw z tego allegro szczeniąt? Quote
gość123456 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 Twistera zaszczepiłam, a jego dawni właściciele oddali go swoim znajomym. Trochę byłam zła, ale to przez niepewność - nie wiedziałam do jakiego domu pies trafił. Po kilku dniach poszukiwań ulicy, a właściwie małej drogi gruntowej odnalazłam nowych właścicieli psa. Dom nie zachwyca bogactwem, czy schludnością, ale dla Twistera jest odpowiedni. Chłopak śpi na łóżku Pana, a całymi dniami biega po podwórku z starszą towarzyszką Misią. Nadal nazywany jest Miśkiem. Pan psa wykastruje i zaszczepi (pozostała jeszcze wścieklizna). Będę monitorować i odwiedzać. Zobaczymy... Jeśli macie jakieś szczeniaki w typie ON, to wpiszcie na wątek, albo zadzwońcie 722-398-159. Nadal z ogłoszeń Twistera dzwonią do mnie chętni, będę przekierowywać. Polecam oczywiście inne psiaki, ale nie zawsze domy chcą małego bądź dorosłego psa. Quote
JOMA Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [SIZE=4][B]DZIEŃ OTWARTY SCHRONISKA W KATOWICACH[/B] [/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red][B]8 maja[/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B][COLOR=Red]-[SIZE=5] sobota[/SIZE][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=4] [B] 10.00. - 16.00.[/B][/SIZE] [B] ul. Milowicka 1 b [SIZE=4][COLOR=Red]ZAPRASZAMY[/COLOR][/SIZE][/B] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Blood Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/178825-zajrzyj-tu-potrzebuje-pomocy[/URL] Quote
Recommended Posts