_Pixia_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Misiek- wrak psa odebrany interwencyjnie. Przez ostatni rok czasu, brak opieki weterynaryjnej. 6 miesięcy bez świeżego powietrza. Diagnoza weterynarza brzmi: alergiczne pchle zapalenie skóry. Potrzebne wsparcie dla Miśka na długiej drodze leczenia. Zapraszam na wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/184761-Misiek-wrak-psa-odebrany-interwencyjnie.-Potrzebe-wsparcie!?p=14600447#post14600447[/url] Quote
bbgm Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A może ona powędrowała do Hryniewicz,tam gdzie była wcześniej Quote
dzanetta-m Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Niestety, nie trafiłam na jej ślad :shake:.Za to szukając jej po Juchnowcu widziałam inne biedy łańcuchowe :-(.A mieszkańcom ul. Lipowej 11(w samym centrum Juch.Koś.) osobiście z mężem zwracaliśmy uwagę :mad:na warunki trzymania psów w obrzydliwym, niesprzątanym kojcu.Mają tam dalmatyńczyka i w typie rasy.A mały york biega swobodnie:razz:.Po rozmowie wiedziałam już,że to było jak walenie głową w ...:wallbash: .Jeszcze ich trochę poprześladuję:motz:. Quote
bbgm Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 I to prawie vis a vis Urzędu Gminy...A te dalmaty to się mnożą okrutnie.Jakiś czas temu było ich kilka:shake: Quote
jaanna019 Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 Dotarły do mnie niepokojące wieści, mam nadzieję że to nie jest prawda, ale w tym czasie kiedy sunia zniknęła, została z Juchnowca odłowiona do schroniska jakaś śliczna, fajna psinka, niestety trafiła do schroniska w Radysach, mam nadzieję że to nie ona. Quote
dzanetta-m Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 Będę tam jutro dzwoniła i jeśli można będzie prześlę im zdjęcie suni. Dlaczego pies z Juchnowca znalazł się tak daleko-w Radysach ?Co wiecie o tym schronisku ? Quote
wtatara Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 ta sunia tak bardzo przypadła mi do serca...... Quote
dzanetta-m Posted May 31, 2010 Author Posted May 31, 2010 Kontaktowałam się ze schroniskiem.Już miałam przesłać zdjęcia, kiedy oddzwoniła Pani i potwierdziła, że miała zlecenie z gminy o odłowienie suczki, ale jej syn i pracownik gminy tego dnia jej nie znależli. Quote
Recommended Posts