kira Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Witam " Japońców " !! Wstawię kilka zdjęć ale samych suczek . Zdjęć nie podpisuję ( każdy się odnajdzie ! ) C.d.n Quote
Kateczka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Akogareno...piękne pieski....ojciec oczywiście rewelacja.... Quote
Kateczka Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Matagi napisał(a):W przeciwieństwie do ubiegłej niedzieli, BOB przypadł tym razem dla Akagoreno...;););) a co sie stało ubiegłej niedzieli przeciez też był BOBik :) Quote
Matagi Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kateczka napisał(a):a co sie stało ubiegłej niedzieli przeciez też był BOBik :) Nic sie nie stało;) Boba dostał kto inny;) Quote
INU Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Kateczka napisał(a):chyba żartujesz ..... Całkiem możliwe, że pokręciłam wyniki z DM, bo patrzyłam tylko, nikogo nie pytałam. ;) Czyli w DM BOB dostała Guokurai, tak? Quote
Matagi Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 INU napisał(a):Całkiem możliwe, że pokręciłam wyniki z DM, bo patrzyłam tylko, nikogo nie pytałam. ;) Czyli w DM BOB dostała Guokurai, tak? Tak jest:lol: Quote
Hinata Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3: Quote
Kateczka Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 proponuję najpierw przeczytać na podforum jakiej rasy jesteś...... Quote
Matagi Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hinata napisał(a):Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3: I co?Lepiej Ci po napisaniu tego?:razz: Quote
Shirai - Koki Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 [quote name='Hinata']Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3: He he he dobre...normalnie myslalam, ze padne ze smiechy !!!!!!!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: A czy ty widzialas wogole eurasier'a ??? A nie...rozumie...to sobie popatrz i poczytaj ! http://pl.wikipedia.org/wiki/Eurasier Quote
lady_m Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Hinata napisał(a): To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak! :cool3: AKOGARENO krótkowłosym eurozazjerem? :crazyeye: No to mnie powaliło :evil_lol: Quote
Hinata Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Nie,to nieporozumienie!Akogareno przecież jest bardzo typową akitą!Czego jak czego ale typu to nie można mu odmówić:multi:Bardzo piękny japoński akita!:smile:Mam na myśli tego bladego pieska z resztkami czarnej maski, z tyłkeim wyżej niż przód i co za tym idzie nierównym grzbiecie...o imieniu Izumi gai gunokurai czy jakoś tak:roll: Quote
Hinata Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Co taka cisza:roll:?Wiecie już drodzy użytkownicy o jaką akitę mi chodzi?Czy ktoś się ze mną zgadza?A może ktoś się nie zgadza? Quote
Recommended Posts