Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Matagi napisał(a):
W przeciwieństwie do ubiegłej niedzieli, BOB przypadł tym razem dla Akagoreno...;););)

a co sie stało ubiegłej niedzieli przeciez też był BOBik :)

Posted

Kateczka napisał(a):
chyba żartujesz .....

Całkiem możliwe, że pokręciłam wyniki z DM, bo patrzyłam tylko, nikogo nie pytałam. ;)
Czyli w DM BOB dostała Guokurai, tak?

Posted

INU napisał(a):
Całkiem możliwe, że pokręciłam wyniki z DM, bo patrzyłam tylko, nikogo nie pytałam. ;)
Czyli w DM BOB dostała Guokurai, tak?

Tak jest:lol:

Posted

Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3:

Posted

Hinata napisał(a):
Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3:

I co?Lepiej Ci po napisaniu tego?:razz:

Posted

[quote name='Hinata']Cześć!Tak sobie przeglądam to forum i mam pytanko:To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!A tak w ogóle czy istnieje taka rasa eurazjer krótkowłosy?Może ktoś zna odpowiedź,bo trudno mi zrozumieć o co tu właściwie chodzi?:cool3:

He he he dobre...normalnie myslalam, ze padne ze smiechy !!!!!!!!! :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
A czy ty widzialas wogole eurasier'a ??? A nie...rozumie...to sobie popatrz i poczytaj !
http://pl.wikipedia.org/wiki/Eurasier

Posted

Hinata napisał(a):

To była wystawa eurazjerów tak?No bo skoro wygląda na to że rasę wziął eurazjer i do tego krótkowłosy to chyba tak!
:cool3:

AKOGARENO krótkowłosym eurozazjerem? :crazyeye:
No to mnie powaliło :evil_lol:

Posted

Nie,to nieporozumienie!Akogareno przecież jest bardzo typową akitą!Czego jak czego ale typu to nie można mu odmówić:multi:Bardzo piękny japoński akita!:smile:Mam na myśli tego bladego pieska z resztkami czarnej maski, z tyłkeim wyżej niż przód i co za tym idzie nierównym grzbiecie...o imieniu Izumi gai gunokurai czy jakoś tak:roll: