missieek Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 KLUCZE suka nieduza ok 10kg biala wyglada na wyrzucona, w mieszkaniu zachowuje czystosc, jest grzeczna wziela ja na moment kobieta do siebie ale zwrocila spowrotem ulicy bo suka ma cieczke i nie moze sie opedzic od psow sasiedzi sie burza bo pod blokiem stada psow wystaja --edit WYKASTROWANA - sponsor emilia2280 MA DOM zostaje u osoby ktora wziela ja z ulicy foto *** pies ok 23kg, mniejszy od onka przyblakal sie w miescju gdzie blakala sie biala miala cieczke wiec sie zakochal i nie moze odkochac ludziom mieszkajacym na osiedlu przeszkadza bardzo nie wyglada aby mial jakiegos wlasciciela ----------------------------------------- BOLESLAW suka nieduza ok 10kg podobno ok 7 letnia - mi wydaje sie mlodsza zmarl wlasciciel, obecnie suka snuje sie po miescie w okolicy dawnego miejsca zamieszkania ludzie ja przeganiaja --edit WYKASTROWANA - sponsor j3nny suczka byla na DT u kkanarekk >>watek MA DOM foto *** dwie suczki sa w spokojnym miejscu pod lasem na szczescie przyblakaly sie przy posesji odpowiedzialnej kobiety ktora ma juz dwa swoje samce dokarmia suczki, odpchli je obiecala zajac sie dredami jednej z nich planuje podac zastrzyki hormonalne - choc ja z kolei nie wiem czy przypadkiem nie sa juz po cieczkach potrzebne domy dla nich suczki sa nieduze ok 10kg mlode --edit zostaja u osoby ktora mnie o nich powiadomila zadba o kastracje sredni wlos foto dlugowlosa foto *** szczenna suka, nieduza ok 14 kg, mlodziutka szczeniaki >> post 86 ------------------------------------------ SLAWKOW suka z watku http://www.dogomania.pl/threads/180953-SA-awkA-w-bezdomna-suka-jej-dom-to-ulice-miasta-kto-pomoA-e nadal biega po miescie POTRZEBNY SPONSOR sterylki potrzebne DT --edit suka zlapana na kastracje, po niej powrot na ulice *** pies starszy, ok 7 lat, nieduzy ok 7kg po zmarlej wlascicielce koczuje przy dawnym miejscu zamieszkania Quote
Ulaa Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Takie zwyczajne kundelki... gdzie dla nich miejsce na swiecie...:shake: Quote
Lidan Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 Kundelki, ale śliczne są. Sunia, ta ciemniejsza trochę liskowata bardzo mi się podoba. Podobna jest do mojej Koli. Quote
wtatara Posted April 13, 2010 Posted April 13, 2010 kundelki też znajdują domek. Moze by szukac DT i zbierac pieniążki na sterylkę. gdzie one się znajdują. Szkoda ich. Quote
Therion Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Doda_ napisał(a):zapisuję wątek... Biedna psy straciły właścicieli i domy, do tego ludzie je żle traktuje. Quote
Therion Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Podnosze do gory i prosze o pomoc w imieniu wyrzuconych suczek. Quote
missieek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 potrzeba zebrac na kastracje suk potrzeba znalezc dla nich dt trzeba je oglaszac Quote
fizia Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Ja mogę pomóc w ogłoszeniach, tylko na kogo podać namiary? Quote
missieek Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 moga byc na mnie email: zwierzaki.do.adopcji@gmail.com tel: 504 588 874 Quote
fizia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Zrobiłam 3 psiakom wczoraj ogłoszenia na kupiepsa i na krakusik.pl Nawet całkiem sporą mają oglądalność Wszystkie podobne, ale nie miałam czasu wymyslać nic nowego... http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=57420 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=57422 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=57421 Quote
j3nny Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 oglosilam na cafeanimal czy ktos jeszcze moglby pomoc? Quote
Karolina1984 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Kurcze,sa piękne i niech kazdy mówi co chce,ale kundelki są najwierniejszymi psami:)Ja najchętniej wzięłabym wszystkie,tylko w moim rodzinnym domu mamy juz cztery pieski i nie sądze,zeby udało mi się przkonać rodziców do kolejnego.A mója ukochana psinka odeszła 3,5 tygodnia temu i mój mąż nie chce narazie słyszec o nowym psie,ale bede wiercić mu dziurę brzuchu.Bo jak mozna życ w domu bez psa??? Quote
Recommended Posts